Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

ΝΙΚΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ βουλευτής ΚΚΕ: Οι υδατοκαλλιέργειες συγκεντρώνονται σε μονοπωλιακούς ομίλους (VIDEO)

           Τα συμφέροντα των μονοπωλίων που δραστηριοποιούνται στις ιχθυοκαλλιέργειες υπηρετούν τόσο η κυβέρνηση όσο και η Κοινή Αλιευτική Πολιτική της ΕΕ, ενώ οι μικρομεσαίοι ψαράδες οδηγούνται στο «θάνατο» με επιδότηση για την καταστροφή του σκάφους τους, τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης, μιλώντας στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Έρευνας και Τεχνολογίας της Βουλής που συνεδρίασε με αντικείμενο τις υδατοκαλλιέργειες....

ΒΙΝΤΕΟ....
             Σημείωσε ότι εφαρμόστηκαν και εφαρμόζονται μέτρα εκδίωξης των μικρομεσαίων και πρόσθεσε πως στις υδατοκαλλιέργειες κουμάντο κάνουν τρεις μονοπωλιακοί όμιλοι.......



         Αναφέρθηκε επίσης στο εργασιακό καθεστώς κάνοντας λόγο για Μεσαίωνα με υπερωρίες που δεν πληρώνονται, με μειώσεις μισθών και ανυπαρξία μέτρων υγιεινής και ασφάλειας. 
      Τόνισε ότι φιλολαϊκή λύση είναι αυτή που προτείνει το ΚΚΕ σε σύγκρουση με την ΚΑΠ και την ΕΕ, με κοινωνικοποίηση των συγκεντρωμένων μέσων παραγωγής.


30 σχόλια:

  1. Να φύγουν η οχι οι ιχθυοκαλλιέργειες από τον Αμβρακικό; Μπορεις να απαντήσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι δεν ρωτας φιλε μου αυτους που εφεραν τις ιχθυοκαλλιεργειες στον Αμβρακικο,αυτους που
    ψηφισες,και σ επιασε η πρεμουρα για το ΚΚΕ.Λες και δε ξερεις οτι ειναι το μονο κομμα που
    εχει σχεδιο με προοπτικη για ολους,αλλα πανω απ ολα για τον Ανθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι δεν ρωτας φιλε μου αυτους που εφεραν τις ιχθυοκαλλιεργειες στον Αμβρακικο,αυτους που
    ψηφισες,και σ επιασε η πρεμουρα για το ΚΚΕ.Λες και δε ξερεις οτι ειναι το μονο κομμα που
    εχει σχεδιο με προοπτικη για ολους,αλλα πανω απ ολα για τον Ανθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια αθώα ερώτηση....το σχεδιο του ΚΚΕ είναι το ίδιο με εκείνο που εφάρμοσαν οι κομουνισικες χώρες της Ευρώπης...και έκτοτε ακουνε ΚΚ...και απομακρύνονται ??

      Διαγραφή
    2. Άσε να εχω την δική μου άποψη για το ΚΚΕ.
      Θα εχει παρομοια άποψη με την εκτροπή του Αχελώου.
      Υπό το πρίσμα της λαϊκής εξουσίας βέβαια.

      Διαγραφή
    3. Και βέβαια το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που " έχει σχέδιο για όλους, αλλά πάνω απ όλα για τον Άνθρωπο". Όποιος αμφιβαλλει, να ρωτήσει τα εκατομμύρια μεταναστών από τις χώρες που ειχαν κομμουνισμο και φανηκαν αχαριστοι, εγκαταλειποντας τους κομμουνιστικους παράδεισος για να μεταναστευσουν σε άλλες χώρες. Το ότι στις χώρες που ειχαν κομμουνισμο, στερουνταν τα προς το ζην,και ήταν σε καθεστώς ανελευθεριας, και δούλευαν για τους ινστρουχτορες του κόμματος είναι λεπτομέρειες......

      Διαγραφή
  4. σιγά μη το πει,τα ψηφαλάκια πάνω απ'όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητε συμπατριωτη,ΑΝ πανω απ ολα το ΚΚΕ εβαζε τα ψηφαλακια , οπως λες, τοτε σιγουρα τα ποσοστα του θα ηταν πολυ ψηλα.
    Οταν ομως εχει να κανει με ψηφοφορους με νοοτροπια σαν τη δικη σου ,που αυτη τη νοοτροπια την εχει το μεγαλυτερο ποσοστο του εκλογικου σωματος,τοτε πως να σε πεισει οτι ο γαιδαρος δεν πεταει.Ενα πολυ απλο παραδειγμα.Αυτοι που σε κυβερνουσαν ΠΡΙΝ, κι αυτοι που σε κυβερνανε σημερα σου επεβαλαν φορους ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ.Σπιτι εχεις; Γιατι να πληρωνεις ΕΝΦΙΑ.Για να το φτιαξεις δεν εφτυσες αιμα;Μπορω να σου απαριθμησω χιλια δυο παραλλογα μετρα.Ολα υπερ των πλουσιων.Αλληθεια ειδες ποτε πλουσιους πολυ λευταδες με μεγαλες επιχειρησεις να ΑΠΕΡΓΟΥΝ; ΕΓΩ ΠΟΤΕ,ΕΣΥ; Ποιο κομμα ειναι ΠΑΝΤΟΤΕ διπλα στους αγωνες των εργαζομενων των συνταξιουχων γενικα διπλα σ αυτους που υποφερουν; ΕΝΑ και το ονομα αυτου Κ Κ Ε .ΨΕΜΑΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν δεν ησουν προκατειλημμενος και παντογνωστης , θα σε παρεπεμπα σε σχετικη αρθρογραφια του Ν. ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ.
    Ομως καποιος φιλος λεει.Στου κουφου τη πορτα........παρε τη πορτα και φυγε.
    Δεν μου ειπατε ομως.Ειδατε ποτε ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕς ΝΑ ΑΠΕΡΓΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή ρε φίλε μόνο οι κουμουνιστής απεργούν;Οι άλλοι δεν έχουν προβλήματα;Η οποίος απεργει πρέπει να είναι κομμουνιστής;Το μάθατε καλά το μάθημα όπου απεργία και κινητοποίηση κολλάτε σαν στρείδια από κοντά να οικειοπιοιθητε τον αγώνα τον εργαζομενων λες και είναι δικοί σας.Αντε να φυλάξετε την βουλή μαζί με τα ΜΑΤ μην μπουκαρη μέσα ο κόσμος.Σας ήξερα από παλιά τώρα σας μαθαίνουν και οι ποιο νέοι.

      Διαγραφή
  7. Μακαρι να εβγαινε να κυβερνησει το ΚΚΕ να απομυθοποιηθει και αυτο το αριστερο παραμυθι οπως εγινε και με το ΣΥΡΙΖΑ....τιποτα παραπανω απο ενα γρσφικο κομμα με αναχρονιστικο πολιτικο λογο και ενα μονιμο "οχι" σε ολα, εκ του ασφαλους βεβαια αφου δεν εχει προοπτικη διακυβερνησης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σωστός 5:48 .Όμως μην ξεχνάς οταν χρειαστηκε να στειρηξη την δεξιά το έκανε αμέσως.Τοτε που ο Φλωράκης είπε και με τον διάβολο θα πάω.Και πήγε με τον Μητσοτάκη.Μην αμφιβαλης ΚΑΘΟΛΟΥ πως θα πουλήσει πάλι τους ψηφοφόρους του αν αυτό του υπαγορεύουν τα αφεντικά του.Αυτο έκανε ανέκαθεν.Ψαξε λίγο την ιστορία του και θα καταλάβεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε χανουμακια τον κοσμο που δουλευει τον ρωτησε κανενας πος περναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε παραπεμπω λοιπον να διαβασεις ενα αρθρο.Ο ΦΙΝΤΕΛ,Η ΚΟΥΒΑ,Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ,Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
    ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟΝ .... imerodromos.gr.....
    ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.....κι ας βαδιζουμε σε παραλληλους δρομους.
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εάν και λέμε εάν ψηφίζαμε με ένα μόνο κριτήριο-το κριτήριο της Συνέπειας
    το Κ.Κ.Ε θα ερχόταν σε Εθνικές εκλογές πρώτο πολιτικό κόμμα δηλαδή θα είχε ποσοτό γύρω στο 100 %
    Για το Ν.Δ. το ΚΙΝΑΛ και το ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρω.
    "Έχω χάσει πάσα ιδέα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς 8.11
      Στα λογια ολοι συνεπεις ειναι....για να το δω το ΚΚΕ να κυβερνα...εκει να δεις συνεπεια....ειμαι σιγουρος οτι θα κανει χειροτερα απο τον εθνικο παραμυθα Τσιπρα...ή νομιζεις οτι θα κυβερνησει με ΟΧΙ σε ολα; Ευρωπη Νατο κτλ κτλ "φονιαδες των λαων" κτλ κτλ κτλ....ασε αυτα ας τα λεει στους στρατιωτες ψηφοφορους του.... η πραγματικοτητα το διαψευδει εκτος αν μου πεις καμια Χωρα που κυβερνιέται με Κομμουνισμο οπως το εννοει το ΚΚΕ...γι'αυτο λεμε...ας βγει να κυβερνησει να αποδομηθει και να κατεδαφιστει αλλο ενα αριστερο παραμυθι...συγνωμη που σας το χαλαω συντροφοι αλλα συτη ειναι η αληθεια οσο και αν δεν θελετε να την παραδεχτειτε

      Διαγραφή
    2. 10:51 αμα ειναι να έρθει στην εξουσία το Κ.Κ. και να κυβερνησει, όπως μας Κυβερνάει και μας τυραννάει τώρα ο Συριζα και η ν.δ. με τα απανωτά μνημόνια,
      άστο καλύτερα να μείνουμε όπως είμαστε στον πάτο-στο ναδιρ του εκλογικού σώματος του 5 % και να είμαστε Συνεπείς τουλάχιστον με την κομματική μας Συνείδηση.
      εν πάσει περιπτωσει κυβέρνηστε εσεις τα αστικά κόμματα Συριζα-Ν.Δ. αφού εσάς προτιμάει η κοινωνία να κυβέρνησετε.
      κι από οτι φαίνεται στο επόμενο διάστημα μαλλον θα δούμε
      συγκυβέρνηση Συριζα-Ν.Δ. και θα το πουν στον κόσμο αυτή την συνεργασία ότι ήταν Εθνική ανάγκη για την ανάπτυξη και την πρόοδο της οικονομίας κ.λ.π.
      Εμείς θα μείνουμε εδώ στο 5% και είμαστε σταθεροί και συνεπείς εκατο τοις εκατό την ιδεολογία μας.
      Στενοχωριομαστε για τον κόσμο που ψηφίζει αστικά κόμματα και ας φωνάζουμε εμείς στο Κ.Κ άλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και διαφορετικά, με το στανιό δεν γίνεται να ψηφίσουν Κ.Κ.
      εμείς δεν θέλουμε να πείσουμε το κόσμο μα ψηφίσει,
      άλλά θελουμε ελεύθερα ο κόσμος να κατανοήσει τι πρέπει λαι τι είναι το σωστο να ψηφίζει,καληνυχτα














      Διαγραφή
    3. Προς 2.34
      αρα δεν θελετε ουτε να κυβερνησετε για να διακαιωθειτε οτι ειστε οι σωστοί με την πολιτική ιδεολογία του κομμουνισμου που υποστηρίζεται...είτε δεν πιστευετε και εσείς οι ίδιοι τότε στην πολιτική ιδεολογία που υποστηρίζετε είτε σας αρκεί απλά να είστε μια φωνούλα που να λέει όχι σε όλα, με ενα ποσοστό του 5%, για ποιο λόγο; Για να ξεγελάτε τους εαυτούς σας και να λέτε "εγω πάντως αντέδρασα;" Σας αρέσει και εσας δηλαδή να ζείτε μέσα στο παραμύθι σας....καθίστε εκεί τότε....αν και το καλύτερο θα ήταν να βγείτε να κυβερνήσετε και εσείς ώστε και οι ίδιοι να καταλάβετε οτι η πολιτική ιδεολογία σας, βαμμενη με αιμα για να μην ξεχνιόμαστε, ειναι κατι ουτοπικο....ακομη και ο Κιμ στη Βορεια Κορεα θα το γυρισει σε λιγο οπως παει...εσεις καθιστε εκει να λετε απλα εκ του ασφσλούς "οχι σε ολα".... ειδατε και τον Τσιπρα...απο τις πορειες και τις καταλήψεις και τα "Φονιαδες των λαων Αμερικανοι" έγινε ο καλυτερος συμμαχος των Αμερικανων στη Μεσογειο....α ξεχασα δεν φοράει γραβατα, αρα ειναι φουλ αριστερος και αντικαπιταλιστής....αυτο το τελευταίο μονο για τους ελάχιστους εναπομείναντες σανοφαγους ψηφοφορους του....οι περισσοτεροι που τον ψηφισαν ριχνουν φασκελα στον εαυτο τους με τα δυο χερια....αυτο ειναι το παραμυθι της αριστεράς κυριοι.....καλημερα σας "συντροφοι"

      Διαγραφή
  12. 12:42 ΩΡΑΙΑ ερώτηση αυτή
    Όταν οι ερωτήσεις δέν έχουν καμία προκατάληψη (αυτο το ελεγε Σωκράτης) τότε ,
    λαμβάνουμε αργά η γρήγορα, και τις πιο αληθινές-πραγματικες απαντήσεις.
    Μπράβο Σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ; ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ......ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στις δημοσκόπησης πάντως ο κόσμος προτιμά την ΧΑ και όχι το ΚΚΕ.Η μήπως είναι βλάκες και εσείς η πεφωτισμενοι.Οτιδεν είναι με εσάς είναι λάθος;Εσείς και ο Παππάς μου φενέτε έχετε το αλάθητο.Απο αυτό και μόνο κατάλαβενη κάποιος τι κομμα είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 3:17 καλημέρα
    Όπως οι σωστοί άνθρωποι λένε μια καλημέρα
    σταθερά και με συνέπεια και καθε αυγή και κάθε μέρα
    ετσι και το Κ.Κ.Ε. παραμένει στην Ιδεολογία του συνεπές και σταθερρό
    κι ας είμαστε από τον κόσμο καταταγμένοι στο 5 %
    δεν πειράζει,
    με την κομματική μας Συνείδηση έχουμε ποσοστο 100 %

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ειμαστε κομμουνιστες , τιμη μας και καμαρι μας.Σανο δεν φαγαμε ΠΟΤΕ. Αλλοι δε λενε να
    χορτασουν. Παρα πανω σου ειπα νο διαβασεις ενα αρθρο για την ΚΟΥΒΑ ,στο imerodromos.gr.
    Αλλα ουτε να διαβασεις κατι δεν σ αφηνει ο αντικομμουνισμος σου.
    Το ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΗΛΙΘΙΕ αυτο σου λεει κατι; η μηπως και γι αυτο περα βρεχει.
    Για το ποσο Αριστερος ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα απολογηθουμαι εμεις.
    Κατι γραβατομενοι φιλε μου ΧΘΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ειναι η καταστροφη της ανθρωποτητας.Σφαγες
    αμμαχων και πολεμοι ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΙ.Αυριο ισως υποχρεωσουν και το παιδι σου το εγγονι σου
    να πολεμησουν , για τα δικα τους συμφεροντα.ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ.
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΖΩΗ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
    Ζησε με τους Γραβατομενους σου με τον τυφλο αντικομουνισμο σου και καλα να περνας με τα
    συντροφια σου της ΕΕ.ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΛΠΙΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 6.24...δεν υπάρχει αντικομμουνισμός....μαλλον εσυ τα βλεπεις ολα με κομμουνιστικά και οποιος σου λέει την άλλη άποψη τον βαφτίζεις αντικομμουνιστή....ενα πράγμα οπως ο Συριζα δηλαδη..."οποιος διαφωνει μαζί μας ειναι φασιστας"...ειδατε ποσο μοιάζετε με το "αριστερό" κατα τα άλλα πολιτικό κομμα; Όσο για την Κουβα που με παραπέμεπεις να διαβάσω, αν εκει πηγαν ολα καλά γιατι δεν το αντεγραψαν ολοι αυτο το συστημα; Γιατι δεν πας να μεινεις και εσυ εκει αφου ολα πηγαν καλά εκει; Και κάτι άλλο....άσε να μας πει κανενας άλλος οτι δεν θέλει πολέμους και αίματα...νομίζω καταλαβαίνεις εκτός αν είσαι νέος κομμουνιστής και δεν έχεις προλάβει να εντρυφήσεις στην ιστορία του κόμματος στην Ελλαδα. Και προφανώς εισαι και κομμουνιστής αλλα τα καλά του καπιταλισμού προφανώς και θα τα απολαμβάνεις στην καθημερινότητά σου εκτός αν τα έχεις αποποιηθεί όλα και ζεις κάπου απομονωμένος εσυ και η ιδεολογία σου. Τελοσπάντων δημοκρατία έχουμε και ο καθένας μπορεί να πιστεύει οτι θέλει. Το κυριότερο όμως είναι να ξέρει να δέχεται και την κριτική. Και κάτι τελευταίο...τα ρούχα δεν κάνουν ούτε τον καπιταλιστή ούτε τον κομμουνιστή....δες την επικαιρότητα και θα καταλάβεις νομίζω...ουτε το να μη φοράς γραβάτα σε κάνει αριστερό ουτε το να μην τη φοράς σε κάνει αντικαπιταλιστή. Η φράση "αριστερός με δεξιές τσέπες" δεν έχει βγει τυχαία απο τον λαό βλέπεις. Άντε καλούς αγώνες και καλές γιορτές

      Διαγραφή
  17. 9,24 Με γενικεύσεις κοσμοθεωρίες και αοριστολογίες για τον καπιταλισμό και σοσιαλισμό δεν καταλήγουμε πουθενά
    σημασία περισσότερη έχει να μιλάμε στα μπλοκς για τα πραγματικά και οχι για τα φανταστικά προβλήματα.
    τωρα τι θα ψηφισουμε σαν εργαζόμενοι στις εκλογές αυτό έχει σημασία
    Όλα τα άλλα ειναι θεωρίες για αγρίους που λέει και το σλόγκαν.
    Εγώ γενικά και αόριστα για τις θεωρίες περί καπιταλισμού και σοσιαλισμού δεν ξαναμιλαω γιατι νομίζω ότι χάνω το χρόνο μου τζάμπα.
    άμα θέλετε η συζήτηση να είναι συγκεκριμένηκαι εμείς εδω είμαστε να συζήτηση για τα προβλήματα της καθημερινότητας,καληνυχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οταν ο καπιταλιστικος πολεμος στη πρωτη γραμμη θε εχει τα παιδια σου τα εγγονια σου , τοτε θα τα ξαναπουμε, αλλα θα ειναι πολυ αργα.Απο τη χωρα μου δεν φευγω,θα ηθελα ομως να ειχαμε σαν ΛΑΟΣ την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ των ΚΟΥΒΑΝΩΝ.Αγωνας για τη δικη τους πατριδα,οχι για καποιους ΔΗΘΕΝ....
    και ποιος σου ειπε οτι οι κομμουνιστες πρεπει να ζουν στη φτωχεια,ΑΡΚΕΤΑ με τα παραμυθια σας
    Αγωνας για να ζουν με αξιοπρεπεια ΟΛΟΙ,ΟΧΙ 100 ΚΑΠΙΤΑΛΕΣ να εχουν δουλους σκλαβους καποια
    εκατομμυρια Ελληνων.ΑΝ καποια φορα η πατριδα μας χρειαστει για αγωνα ανεξαρτησιας,ελπιζω να ειμαστε στα ιδια χαρακωματα.Γιατι καποτε καποιοι ΟΧΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ,ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΟΧΘΗ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ.ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να προτιμάς να λες να έχεις την αξιοπρέπεια των προγόνων μας οχι των Κουβανών, ουτε και των συγχρονων νεοελληνων που αρεσκονται στα παραμυθια και το σανο...η ελληνικη ιστορια εχει προτυπα πολυ πιο δυνατα αππ τους Κουβανους που τους εχεις τοση αγάπη...και μην κάνεις αυτό που κάνουν όλοι σχεδον οι αριστεροί και ΚΚΕ, να πάτε να καπηλευτείτε δηλαδή τον αγώνα για την ανεξαρτησία των Ελληνων ταχα και καλά οτι εσεις εισαστε οι Πατριώτες....διάβασε ιστορία και απο καμιά αλλη πηγή πέραν του Ριζοσπάστη, θα εκπλαγείς. Στα χαρακώματα τα δικά σου δεν ξέρω αν θα ειμαι. Διάβασε πραγματική ιστορία που σου είπα παραπάνω και θα καταλάβεις τον λόγο αν και τον ξέρεις ήδη και προσπαθείς να το αποφύγεις....προτιμώ να πολεμήσω για την Ελλαδα και την Πατρίδα, τα Οσια και τα Ιερά και όχι για την πολιτική ιδεολογία...κατανοητό; Αντε καλες γιορτές και σε σένα

      Διαγραφή
  19. 5 κ' 13 δέν μπορούμε να κάνουμε και τίποτε άλλο
    Μένουμε στην Ελλάδα μας και Ξεχνάμε τι κανουν οι Ξένες χώρες
    ας φτιάξουμε ο κάθε λαός την χώρα του
    και είναι νομίζουμε για ολους μας κατανοητό.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 513 ΑΣ ΚΑΘΊΣΕΙ ΚΑΘΈΝΑΣ ΣΤΟ ΚΌΜΜΑ ΤΟΥ
    εμεις μένουμε στο 5 % και όσοι προσέλθετε
    αν αας αρέσει ψηφίστε μας, άν λεμε άν δεν σας άρεσει,
    να πάτε στο ΣΥΡΙΖΑ και την Ν.Δ για αλλα 50 χρόνιαί δεν γίνεται χωριό με το στσνιό.
    Μην απωλέσουμε και τας φρένας μας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο