Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Ο Αστακός γιόρτασε τον Πολιούχο του Άγιο Νικόλαο | ΦΩΤΟ: Make art







      Η ενορία του Αγίου Νικολάου Αστακού σήμερα την 6η Δεκεμβρίου γιόρτασε τον πολιούχο της. 
        Χθες το απόγευμα τελέστηκε Πανηγυρικός εσπερινός και σήμερα το πρωί τελέστηκε η Ακολουθία του Όρθρου και εν συνεχεία Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.
     Μετά την Απόλυση της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος του Αγίου Νικολάου στις κεντρικές οδούς και το λιμάνι του Αστακού...



      Στην Εορταστική Πανηγυρικη Θεία Λειτουργία παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ξηρομερου Ερωτόκριτος Γαλούνης, ο προεδρος του δημοτικής κοινότητας Αστακού Νίκος Καλισώρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Γιάννης Λύτρας, ο Αντιδήμαρχος Τσάρκος Βασίλειος, ο π. δήμαρχος Αστακού και Υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Στάϊκος, ο Υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Τριανταφυλλάκης, ο π. Αντιδημαρχος Κώστας Λαϊνάς, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ δήμου Ξηρομέρου Βασίλης Μουρκούσης, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Σπήλιος Λιβανός, οι αρχές του τόπου και Δημοτικοι Σύμβουλοι του Δήμου, κ.α.....


















































































4 σχόλια:

  1. Και του χρόνου! Να είμαστε όλοι καλά και να ανεβάζετε φωτογραφίες από την εορτή του πολιούχου μας και για εμάς τους ξενιτεμένους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά σε όλους και καλά Χριστούγεννα. Του χρόνου να μας αξιώσει ο Άγιος Νικόλαος να είμαστε και εμείς οι ξενιτεμένοι εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγγνώμη αλλά η εικόντα του εορτάζοντα πολιούχου Αγίου Νικολάου δεν απεικονίζεται πουθενά. Μόνον οι υποψηφίοι δήμαρχοι και διάφοροι μόνιμοι παραγοντίζοντες δημότες εμφανίζονται. Θρησκευτική εορταστική εκδήλωση ήταν, όχι παρέλαση υποψηφίων. Ωραία ανάρτηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ μέτρησα 90 φωτογραφίες και ήταν όλες με το λαό και τους ιερείς και την εικόνα και άγια και αρτοκλασίες και μέσα σε αυτές .....6-7 με τους επισήμους και καλά έκανε το Ξηρόμερο Νέα, γιατί έτσι είναι σωστά κοινωνικώς και πολιτισμικώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο