Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Διαμαρτυρία ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ για το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στον ΑΣΤΑΚΟ

Αστακός 20/12/2018
Νέα παράταξη για τον Δήμο Ξηρομέρου
με επικεφαλής τον κ. Ιωάννη Τριανταφυλλάκη
Κιν: 6946005984
e-mail: neaparataxi@gmail.com
ΠΡΟΣ: κ. Κώστα Μιχαηλίδη
Πρόεδρο Δ.Σ
Εθνικής Τράπεζας Α.Ε
κ. Παύλο Μυλωνά
Διευθύνων Σύμβουλο
Εθνικής Τράπεζας Α.Ε.
Αιόλου 86,
Τ.Κ 105 59
ΑΘΗΝΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Ως Πίνακας Αποδεκτών



ΘΕΜΑ: Κατάργηση του καταστήματος Εθνικής Τράπεζας στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.

Κύριε Πρόεδρε.
      Εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα εμείς και οι κάτοικοι του Αστακού αλλά και όλου του Δήμου Ξηρομέρου, πληροφορηθήκαμε ότι επίκειται κατάργηση του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.
        Θεωρούμε μια τέτοια απόφαση ως μεγάλο πλήγμα, τόσο για τον Αστακό όσο και για όλη την περιοχή του Δήμου Ξηρομέρου, η οποία δεν διαθέτει παρά μόνο ένα κατάστημα Εθνικής Τράπεζας στα όρια του Δήμου Ξηρομέρου, το κατάστημα Αστακού.
     Μια τέτοια κίνηση εκ μέρους σας θα προκαλέσει πολύ μεγάλα προβλήματα στη περιοχή, με τις συνέπειες σε ενδεχόμενη απομάκρυνση να είναι τεράστιες, καθώς θα οδηγήσει σε υποβάθμιση της κοινωνικής και οικονομικής ζωής και στον τελικό μαρασμό.
    Όπως γνωρίζεται στη περιοχή του Αστακού, έχουμε πολύ μεγάλη ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα των ιχθυοκαλλιεργειών, με την μεγαλύτερη εταιρία του κλάδου, τον «Νηρέα», να έχει εγκαταστήσει εδώ το μεγαλύτερο κομμάτι των δραστηριοτήτων του με δεκάδες εργαζόμενους να εργάζονται στον συγκεκριμένο τομέα........



     Επίσης πλησίον του Αστακού, βρίσκεται το μεγαλύτερο ιδιωτικό λιμάνι της Ελλάδος, το Πλατυγιάλι, για το οποίο υπάρχουν πλέον σοβαρά σχέδια για αξιοποίηση του, κάτι που περιμένει με λαχτάρα όλη η περιοχή.
    Επίσης η πλειοψηφία των κατοίκων, είναι μεγάλης ηλικίας και στις συναλλαγές τους με την τράπεζα, έχουν μάθει να χρησιμοποιούν τη φυσική παρουσία και όχι τα εργαλεία που δίνουν οι νέες τεχνολογίες.
    Τελειώνοντας θέλω να σας αναφέρω, ότι με το που έγινε γνωστό ότι θα κλείσει το κατάστημα, υπάρχει μεγάλη ανησυχία και αναβρασμός σε όλους τους κατοίκους του Αστακού και της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι συναλλάσσονται καθημερινά με το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στον Αστακό.
   Για όλους τους ανωτέρω λόγους παρακαλούμε να ανταποκριθείτε στο εύλογο αίτημα μας, για συνέχιση της λειτουργίας του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ


ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ.
1. Βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας 
2. Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Κατσιφάρα 
3. Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Γαλούνη 
4. Πρόεδρο και Τοπικό Συμβούλιο Αστακού
5. Τοπικά Μ.Μ.Ε


32 σχόλια:

  1. Ουτε οι ιδιοι δεν ξερουν πως να υπογραψουν τη δηλωση..... Παιδια βρειτε πρωτα ονομα και μετα ξεκινηστε τα αρθρα.... Το κειμενο ειναι απο μια ανωνυμη παραταξη ή απο τον κυριο Τριανταφυλλακη; Εχετρ κριση ταυτοτητας; Ή μηπως υπογραφει ο κ. Τριανταφυλλακης εκ μερους μιας ανωνυμης παραταξης σαν κασπερ το φαντασματακι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Του θεαθήναι το ανάγνωσμα, σωθήκαμε.
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε στο θεαθηναι εχεις την πρωτια εκτος συναγωνισμου και εστω και αργα τον βρηκες τον δρομο σου

      Διαγραφή
    2. Φίλε συνδημότη ! 1:19
      Δικαίωμά σου δημοκρατικό και σεβαστό είναι, να συναγωνίζεσαι ότιδήποτε θεωρείς ότι είναι σωστό.
      άσε με κι' εμένα όμως και ως απλό μέλος της τοπικής μας κοινωνίας και μόνο και τίποτε άλλο να ενδιαφέρομαι ανιοδιοτελως για την εξευρεση και απο κοινού των καλύτερων λύσεων στα προβλημάτα της κοινωνίας του δήμου μας.
      Καλημέρα φίλε μας συνδημότη !
      Σπύρος Ν. Γιαννέλης
      Αρχοντοχώρι

      Διαγραφή
    3. Αυτο το πετηχενησ πηγενοντασ κοντρα στο τριανταφυλακη σε οτι πη καλα μασ κοροιδευησ

      Διαγραφή
    4. Φίλε συνδημότη ! με το σεβαστό σχόλιό σου την 21 Δεκεμβρίου 2018-8:09
      -νομίζω όλοι μας συμφωνουμε ότι με την Συλλογική προσπάθεια όλων των κοινωνικών και τοπικών πολιτικών φορέων του δήμου μας μπορεί ή ίσως να επιτυγχάνεται κάθε φορά που ανακύπτουν προβλήματα, καλύτερο αποτέλεσμα στην αναζήτηση λύσεων σε σύνθετα θέματα της κοινωνίας του δήμου μας.
      Ως εκ τούτου λοιπόν ο νέος υποψήφιος δήμαρχος του δήμου μας Κος Ιωάννης Τριανταφυλλάκης στην εν λόγω προσωπική του επιστολή ίσως θα ήταν καλύτερα κατά την γνώμη μου, εάν συνοδεύονταν η εν λόγω επιστολή με τις υπογραφές όλων και περισσότερων κοινωνικών φορέων του δήμου μας. Αλλωστε ο ίδιος ο κ. Τριανταφυλλάκης στην πρόσφατη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΌΤΗΤΑΣ ΤΟΥ την 5/12/18 αναφέρθηκε με έμφαση για μετάβαση στην τοπικη αυτοδιοίκηση και όπως είπε :
      από το << εγώ >> στο << εμείς >> ορίζοντας έτσι και την νέα πολιτικη αντίληψη αυτού του νέου και άνευ ονόματος ακόμα, συνδυασμού του για τον δημο μας.
      Η Συνέπεια λοιπόν λόγων και πολιτικών πράξεων, Φίλε συνδημότη μας φαίνεται ότι δεν είναι και τόσο εύκολη πολιτική υπόθεση για τον κ. Τριανταφυλλάκη.
      Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά Σε όλους Μας !
      Σπύρος Ν. Γιαννέλης
      Αρχοντοχώρι

      Διαγραφή
  3. Καυμενακης Γιαννης20 Δεκεμβρίου 2018 στις 9:38 μ.μ.

    Απευχομαι αλλα φοβαμαι...ερχεται η σειρα της Πειραιως . Οι Ελληνες Τραπεζητες , γιατρε , που εχουν ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ τα κερδη και .... ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ τη χασουρα , πιστευεις οτι θα ενδιαφερθουν για τον Αστακο ΜΕ το μεγαλυτερο φυσικο ΛΙΜΑΝΙ των Βαλκανιων ??? Απευθυνομενος στους Βουλευτες .... ΜΑΣ ... ''κυνιγας'' .... μαυρη γατα στο σκοταδι . Αυτοι ερχοντε , παντα ΠΡΙΝ τις εκλογες , για να ... ''συρουν'' τη ... ''πλεμπα'' ΕΜΕΝΑ και τον καθε ΕΜΕΝΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευτυχώς που έβαλε για δήμαρχος ο Τριανταφυλλακης και μόνον τότε μοιράστηκε για το κέντρο υγείας να το βάψει και για το κλείσιμο της τράπεζας. Με όποιον δάσκαλο καθησες Γιάννη, ΤΈΤΟΙΑ ΓΡΆΜΜΑΤΑ ΕΜΑΘΕΣ. ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάτσε στη δουλειά σου εσύ και άφησε τις τράπεζες και τα κεφάλαια να κάνουν τη δουλειά τους.
    Αναλύεις θέματα που δεν γνώριζεις,λες για ιχθυοκαλλιέργειες, λιμάνια κτλ κτλ, τι νομίζεις αυτοί που έχουν την τράπεζα δεν τα έχουν αξιολογήσει αυτά ;εσένα με το Λευτέρη περίμεναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 12:14 για πεσμασ εση μεγαλε πιοσ ειναι γνωστηs και ειδηκοσ για τετοια πραγματα απο τουσ υπολοιπουσ υποψηφειουσ

      Διαγραφή
    2. Πάντως όχι ο Γιάννης. Αλλά από τη γραφή κατάλαβα ποιος είσαι. Κι έχεις και γαμπρό κι αδερφή ντοκτορά.

      Διαγραφή
  6. Η υποβάθμιση της κοινωνικής και οικονομικής ζωής του Αστακού εχει συμβεί εδώ και χρόνια γιατρέ απο τους πολιτικους απατεώνες δημάρχους και αμόρφωτους συμβούλους που ήταν στην εξουσία.... Αυτοί ευθύνονται για την άθλια κατάσταση του Δήμου. Αυτοί ευθύνονται και για το ενδεχόμενο κλείσιμο του υποκαταστηματος της εθνικής....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντί να γράφονται διάφορες επιστολές για προεκλογική κατανάλωση προτείνω να οργανωθούμε και να κάνουμε κάτι απλό. Πριν κλείσει το κατάστημα να οργανωθεί μαζικό κλείσιμο λογαριασμών και μεταφορά στην Πειραιώς αφου εξασφαλισθεί η παραμονή της στον Αστακό. Οι επιστολές δεν εχουν ζημιά για την τράπεζα. Όμως, η μεταφορά δανείων και το κλείσιμο λογαριασμών είναι απώλεια εσόδων. Πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε παθητικοί και να περάσουμε στις πράξεις. Πρέπει να καταλάβει η τράπεζα ότι πέρασε ο καιρός που κάνει ότι θέλει. Καλύτερα να κάνουμε σε άλλη τράπεζα τις συναλλαγές μας παρά να συνεχίσουμε την συνεργασία σε μία που δεν μας υπολογίζει.
    ΕΡΓΑ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωστο αυτό
      αλλα εδω δεν ειναι αλλες τράπεζες

      Διαγραφή
  8. Η Λυση ειναι ΜΙΑ.
    ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
    ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ.
    Σας -ΜΑΣ.... Τα ελεγε καποτε το ΚΚΕ , αλλα η πολιτικη μας στραβωμαρα μας εφερε σε τετελεσμενα.
    Τωρα ΣΙΩΠΗ......και καποιοι ποντιοι πιλατοι , γνωστες ολων των εννοιων των λεξεων, ας αφησουν και κατι ασχολιαστο.Ας τα πουμε στην καλπη οταν ερθη η ωρα της.ΣΩΣΤΑ ΟΜΩΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ.
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να δημοσιεύσεις την απάντηση που θα σου στείλουν να δούμε τι λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επιστολές γράφει ο οποιασδήποτε, εσυ μπορείς να πας να συναντήσεις τους ανθρώπους της Εθνικής;;;;;ε Γιάννη ;;δεν μπορείς και το ξέρεις γιατί θα φας πόρτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μην δείτε κάτι καλό αμέσως τα σχόλια . Ο άνθρωπος σωστά έκανε διαμαρτυρία και μπράβο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ειπαμε φιλοι.Οι Τραπεζες ειναι ιδιωτικες , ειναι ΑΕ .
    Καλες καποιες προσπαθειες αλλα οι αποφασεις των αγριων θηριων της
    ΕΕ , ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΥΤΑ , που εξυπηρετουν τα δικα τους συμφεροντα.
    Αν δεν αλλαξουν οι πολιτες της ΨευτοΕΕ , ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ .
    Στην πεινα οι πολλοι,στην χλιδη και στο χρυσαφι οι λιγοι.
    Τα προβληματα ειναι των πολιτων.ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ-ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΥΤΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.
    ΜΗΠΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΜΟΙΩΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ????
    ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΨΕΙ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΜΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΧΡΟΝΟΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 3,22 ε πάση περιπτωση,αυτά είναι μεγάλα τραπέζικα θέματα
    ασ τα δουν οι κυβερνήσεις και να βγάλουν αποφάσεις
    ΓΙΑ ΤΟ ΔΉΜΟ τα τοπικά υπάρχουν λυσεις να μη απελπηζομασται
    να είμαστε αισιόδοξοι. Είναι και γιορτές να μην τα βλέπουμε δύσκολα.
    ΚΑΘόλου δύσκολα.





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Kirio giani ti kani? Kalew giorgos na ekis ala yiati kani pali latos de bori esi kerdisi kirio pantazh ta kasis pali ke meta pali ta klei ke ta lei signomi ke pali problima ta eki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το κλείσιμο της τράπεζας οδηγεί τον τόπο μας σε μαρασμό και τον υποβαθμίζει. Οι ιθύνοντες πρέπει να το σκεφτούν και να πράξουν τα δέοντα μαζί με τους πολίτες. Η δημοτική αρχή να ηγηθεί του αγώνα για το μη κλείσιμο της τράπεζας και θα έχει στο πλευρό της όλους τους πολίτες του Δήμου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Kirio βεληγκέκα (1:17 μμ), Μάθε πρώτα να γράφεις ελληνικά και μετά ξεκίνα να έχεις άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. κ.Γιαννελη,διακρινω μια εμπαθεια για τον πολυ αξιολογο ανθρωπο και επιστημονα , κ. Γ Τριανταφυλλακη.ΓΙΑΤΙ;
    ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και με περισσοτερη αγαπη και λιγοτερο εγωισμο ο καινουργιος χρονος.
    Οταν εχουμε δυο βαρκες,παταμε και με τα δυο ποδια στη ΜΙΑ βαρκα.Αν παταμε και στις δυο
    το σιγουρο ειναι οτι θα βραχουμε.
    Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΥ κ. Τριανταφυλλακη ειναι το ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ.
    ΜΗΝ ΠΡΟΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ.Υ Π Ο Μ Ο Ν Η.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 9:15μμ τι επιστήμονας είναι; γιατρός είναι όπως είναι χιλιάδες γιατροί στην Ελλάδα και εκατομμύρια στον κόσμο. Τι ο Αϊνστάιν ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 9.15 ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΗ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΣΝΑ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΗ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ Η ΘΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ

      Διαγραφή
  20. Αγαπητέ μας Φίλε συνδημότη ! 9:15 μ.μ.
    Ο καθένας μας ελεύθερα και ισότιμα έχει τις πολιτικές του πεποιθήσεις
    και σεβαστές, λανθασμένες η σωστές πεποιθήσεις και απόψεις του,
    δέν ειναι δηλαδή για εμένα προσωπικά η καλόπιστη πολιτική κριτική
    θέμα και οπως ενδεχομενως θεωρείς Εσυ και πιστευεις θεμα "εμπάθειας",
    αλλά μπορεί να είναι και θέμα συμπάθειας.
    Εγώ πιστεύω ότι θα είναι καλό καί για τον νυν δήμαρχο καί
    για τον νέο υποψήφιο δήμαρχο ,
    μετά τις δημοτικές εκλογές να τύχει να είναι απλοί πολιτικοποιημένοι πολίτες του δήμου μας.
    αυτή είναι η προσωπικη μου γνώμη μου και ως ισότιμοι συμπολίτες που είμαστε όλοι μας.
    Καλά Χριστούγεννα Φίλε σε Ολους μας !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχωρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Όχι δέν είναι ο Αϊνστάιν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Ερνέστο Τσε Γκεβάρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο