Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Δηλητηρίασαν το παγώνι μασκότ της Αμφιλοχίας


       
      Δηλητηριασμένος βρέθηκε χθες το πρωί (26/12/2018) ο Κυριάκος, το δεύτερο παγώνι που εδώ και έξι χρόνια κοσμούσε την παραλία της Αμφιλοχίας ενώ παράλληλα ήταν η μασκότ της πόλης για τους επισκέπτες. 
      Τα δυο παγώνια ο Αλέξανδρος και ο Κυριάκος φιλοξενούνταν εδώ και έξι χρόνια απο τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας "Ο Γιώργος"  Γεώργιο Κτίστη ήταν πολυ φιλικά με τον κόσμο και  αποτελούσαν αξιόλογο θέαμα για τους επισκέπτες αφού η εικόνα με τα παγώνια τους συνόδευε στο άκουσμα της Αμφιλοχίας........



       Μετα από έξι καταγγελίες "φιλόξενου" κάτοικου της πόλης  στο ΑΤ Αμφιλοχίας με την αιτιολογία ότι το πτηνό προκαλεί ηχορύπανση και διαταράσσει τον ύπνο του,  κλήθηκε ο ιδιοκτήτης να λάβει μέτρα απομάκρυνσης του πτηνού. 
       Δυστυχώς όμως, ξημερώματα Τετάρτης ο Κυριάκος βρέθηκε να ψυχορραγεί απο δηλητηρίαση και παρά τις προσπάθειες του Γιώργου δεν τα κατάφερε.  Το πρώτο παγώνι ο Αλέξανδρος είχε πέσει και αυτός θύμα δηλητηρίασης πριν ένα χρόνο περίπου.



Πηγή: http://e-maistros.gr/


4 σχόλια:

  1. σα δεν ντρεπετε ο αχρηστος που το εκανε αυτο . να παει να πνιγεί ..... εκει στην θαλασσα . απαραδεκτος . !!! και πολυ κακος ανθρωπος πρεπει να ειναι αυτος που το εκανε ... ας του στειλω ομως ενα μήνυμα απο δω . ( φιλε υπαρχει και η απολυτη συμπαντική δικαιοσύνη που κατα ενα παράδοξο τροπο κανεις δεν την αντιλαμβανεται και δεν την περνει υποψην..πλεων θα το νιωσεις καποια στιγμη αλλα θα ειναι αργα για σενα .)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ
    εχουμε ένα ανώτερο άλλο σκοπό :
    Να εκλέξουμε τους νεους τοπικούς μας άρχοντες
    Που καιρός για άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος το διλιτηριασε? Ποιον ενοχλουσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μέρος της φύσης είναι το κάθε όν.
    Εκτός και αν νομίζει το κάθε όν,
    Ότι περιστρέφεται ολόκληρο το κοινωνικό σύμπαν γύρω απο το, όν του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο