Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Μεγάλο πλιάτσικο από 65χρονο σε υποσταθμό της ΔΕΗ στην ΚΟΜΠΩΤΗ Ξηρομέρου

          Από αστυνομικούς του Τμήματος Κατούνας, εξιχνιάσθηκε κλοπή σε ανενεργό υποσταθμό της Δ.Ε.Η. και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 65χρονου ημεδαπού.
         O εν λόγω άνδρας στην Κομπωτή του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, αφαίρεσε από τον υποσταθμό έναν μετασχηματιστή ισχύος 250KVA, 15 κολώνες μέσης-χαμηλής τάσης και 1.152 μέτρα αγωγού, συνολικής αξίας 10.000 ευρώ.
       Στο πλαίσιο των ερευνών οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας, εντόπισαν μέρος των κλοπιμαίων σε αγρόκτημα του δράστη και τα απέδωσαν σε υπεύθυνο της επιχείρησης.

https://www.agrinionews.gr

6 σχόλια:

  1. Σαν δεν ντρεποντε μας κανουν και τους αγιους. Ντροπη και αισχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ονοματα θελουμε εμεις οι κομποτιατες τα πραγματικα οχι τα ιματασιον που θα τα παρει πανω του.πηραν τα μηχανακια και κοβαν τις κολωνες να πουλησουν τα καλωδια ετσι ξερουν καποιοι και το παιζουν προυχοντες.λιγο ντροπη δεν εχουν στη δημοσια περιουσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς 11:23 Όπως φενέτε δεν έχουν καθόλου ντροπή για την δημόσια περιουσία αλλά μήπως και το δημόσιο έχει καμία ντροπή απέναντι στους πολίτες; Οσο να βολεύτουν είναι κοτες μετά θα τους έχεις δει μετι τρόπο φέρονται .Η λέξει γαιδουρια είναι πολύ λίγη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιος είναι φοβάστε να πείτε όνομα αφου ανώνυμα σχολιαζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι κόττες γατάκια, είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παλι καλα που εχουμε και τοσους δηκαστες σε τουτη τη χωρα να κρινουν.αλλα μονο στομα και χωρις να ξερετε τιποτα για καποια θεματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο