Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Ο Αγρινιώτης Κωνσταντίνος Σταμούλης κέρδισε τον Ημιμαραθώνιο «Μιχάλης Κούσης» (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)



     Ο Κωνσταντίνος Σταμούλης από το Αγρίνιο και την ομάδα της Γ.Ε.Α βγήκε πρώτος στον 10ο επετειακό Ημιμαραθώνιο Μιχάλης Κούσης.
     Ο Κωνσταντίνος Σταμούλης επισήμανε σε δηλώσεις του πως: «είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θέλω να πω ευχαριστώ στο προπονητή μου. Ήταν λίγο δύσκολα, αλλά τα κατάφερα. Οι καιρικές συνθήκες δεν μας δυσκόλεψαν ιδιαίτερα, ενώ η διοργάνωση ήταν πολύ καλή»..........



    Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου σχολίασε πως: «είναι ο 10ος Ημιμαραθώνιος και είναι επετειακός. Είναι μια μεγάλη διοργάνωση που προσπαθούμε κάθε χρόνο να την κάνουμε καλύτερη. Φέτος στα 10χρόνια του αγώνα τον κέρδισε ένας Αγρινιώτης και αυτό είναι μεγάλη χαρά και τιμή. Είναι ένα νέο παιδί πολλά υποσχόμενο που δείχνει πως το Αγρίνιο έχει επί χρόνια αθλητισμό και συνεπώς πρέπει να τονώσουμε το κλίμα αυτό και να δημιουργήσουμε καλύτερες υποδομές για τα παιδιά αυτά ώστε να αθλούνται και να κάνουν γιατί όχι πρωταθλητισμό».
      Στην δεύτερη θέση ήρθε ο αθλητής του Μεσσηνιακού Γιάννης Χαμόδρακας και στην τρίτη θέση ο Ηλίας Κατερινόπουλος του ΠΑΣ Ζωγράφου.

Ονοματεπώνυμο                                               StartSplit1Finish
        Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Αγρίνιο ο 10ος Επετειακός Ημιμαραθώνιος Δρόμος προς τιμήν του Αγρινιώτη μαραθωνοδρόμου Μιχάλη Κούση. 
      Ο αγώνας ξεκίνησε  υπό καταρρακτώδη βροχή από τη θέση Βαριά (Δογρή) Τριχωνίδας στις 11:30 π.μ. με διαδρομή Παντάνασσα – Παραβόλα – Τραγάνα – Καινούργιο –Παναιτώλιο –Διασταύρωση Παναιτωλίου – Εθνική Οδός – Χαριλάου Τρικούπη και Τερματισμό στην Πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο όπου  ο κόσμος υποδέχθηκε με χειροκροτήματα τους αθλητές
        Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των αθλητών και στους αγώνες των 10 και 5 χλμ, ακόμη και στον αγώνα του ενός χιλιομέτρου,  που συμμετείχαν  800  μαθητές της Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης.

kousis3
Ο Κωνσταντίνος Σταμούλης στον τερματισμό
kousis2
Ο Κωνσταντίνος Σταμούλης με τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου
Ο Γιάννης Χαμόδρακας
Ο Ηλίας Κατερινόπουλος
O δημοσιογράφος και πρώην πρόεδρος του ΠΣΑΤ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος

kousis4
kousis1
kousis2
kousis3

kousis1
Ο Κωνσταντίνος Σταμούλης αθλητής της ΓΕΑ


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο