Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Όχι άλλα σκουπίδια στη περιοχή Παλαίρου -Πογωνιάς!

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από  ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

        Στο Μεσολόγγι εκδίδεται και κυκλοφορεί σε όλο το νομό η εβδομαδιαία εφημερίδα   με το όνομα "ΑΙΧΜΗ". Καλύπτει επαρκώς τα ζητήματα των Δήμων όλου του νομού. Βέβαια ασχολείται και με άλλα θέματα πολιτικής και πολιτιστικής αναφοράς. 
       Τη Πέμπτη  23 Φεβρουαρίου 2017 στη σελίδα τέσσερα έχουμε το παρακάτω δημοσίευμα που υπογράφει η αρχισυντάκτρια της εφημερίδας κα Βάσω Βήττα. Παρακαλώ διαβάστε το:

         Κατόπιν των ανωτέρω, καλώ το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη, το Πρόεδρο του ΦΟΣΔΑ κ. Κατσαμπίρη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης 28/02/2017 να απαντήσουν και να ενημερώσουν τους Δημότες στα παρακάτω:..............1)-Υπάρχει ναι ή όχι αίτημα από το Δήμο της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου για προσωρινή μεταφορά σκουπιδιών στο ΧΥΤΑ της 3Ης Γεωγραφικής Ενότητας της ΠΕ Αιτ/νιας που υπάρχει και λειτουργεί   στη περιοχή Παλαίρου;

2)-Αν ναι, ποια είναι η θέση του Δημάρχου κ. Αποστολάκη και των Δημοτικών Συμβούλων της πλειοψηφίας για το παραπάνω αίτημα;

-Καλώ τους υπόλοιπους Δημοτικούς Συμβούλους της Αντιπολίτευσης να τοποθετούν δημόσια για το θέμα στη συνεδρίαση της Τρίτης του ΔΣ.
-Καλώ το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους να επικοινωνήσουν με πρώην Δημάρχους του Δήμου της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου με πρώην Προέδρους του ΦΟΣΔΑ της περιοχής και να ενημερωθούν πως φτάσαμε μέχρι εδώ.
      Ζω και εργάζομαι στο Μεσολόγγι από το 1999. Το θέμα το παρακολουθώ χρόνια και γνωρίζω αρκετά πράγματα. Στα άρθρα μου το ενδεχόμενο του αιτήματος αυτού το ανέφερα έμμεσα χωρίς να κατονομάζω το Μεσολόγγι.  Σε κατάλληλο χρόνο θα επανέλθω.

Αγαπητοί Αναγνώστες
Η θέση μου είναι γνωστή:
     Είμαι κατηγορηματικά αντίθετος στο να δεχθεί ο ΧΥΤΑ της 3Ης Γεωγραφικής Ενότητας της ΠΕ Αιτ/νιας που υπάρχει και λειτουργεί στη περιοχή Παλαίρου σκουπίδια πέραν των γεωγραφικών ορίων της.   
      Τη πανέμορφη περιοχή Παλαίρου- Πογωνιάς  αιχμή τους δόρατος για τη τουριστική ανάπτυξη και πύλη εισόδου της Δυτικής Ελλάδας ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΔΟ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Το περιβάλλον δεν μας ανήκει. Το έχουμε δανειστεί από τις επόμενες γενιές για να το διαχειριστούμε. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ......

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Δήμαρχε κ. Αποστολάκη και Πρόεδρε του ΦΟΣΔΑ κ. Κατσαμπίρη μήπως υπάρχει παρόμοιο αίτημα  μεταφοράς σκουπιδιών και από άλλους Δήμους;


4 σχόλια:

 1. Δάσκαλε αγωνίζεσαι για τα προβλήματα του Δήμου μας. Οι της Δημοτικής Αρχής ασχολούνται με καρναβάλια και αθλιότητες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. O Αντιδήμαρχος Φραδέλος , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παλαίρου, ο Πρόεδρος της Παλαίρου ,τι θέση έχουν για το θέμα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ποιος αντιδημαρχος φραδελος βρε παιδια το αλλο με τον τοτο το ξερετε? Περιμενετε σε δυο χρονια που απομενουν στον δημο για εκλογες να γινει κατι?Ουτε για τις λακουβες δεν κανουν κανετε μια βολτα Πλαγια-Στενο και θα δειτε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ειδατε ο πανταζης στο ξηρομερο?τα βροντηξε...για να δουμε εσας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο