Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Β΄ΤΟΠΙΚΟ play-out: Αρχοντοχώρι-Αετός 2-2. Υποβιβάστηκε στη Γ' ο Αετός! Το Αρχοντοχώρι συνεχίζει στα μπαράζ παραμονής

        Το Αρχοντοχώρι και ο Αετός έφεραν σήμερα το απόγευμα ισοπαλία 2-2. Μετα από αυτό το αποτέλεσμα και οι δυο ομάδες συγκέντρωσαν 4 βαθμούς στους μεταξύ τους αγώνες (1ος Αγώνας: 4-2 νικητής το Αρχοντοχώρι, 2ος αγώνας: 1-0 νικητής ο Αετός και 3ος αγώνας: 2-2 ισοπαλία) και σύμφωνα με την προκήρυξη ο Αετός υποβιβάζεται και το Αρχοντοχώρι επειδή κατέλαβε την καλύτερη θέση στην κανονική περίοδο συνεχίζει στα μπαράζ παραμονής.
     Η Ισοπαλία σήμερα στο γήπεδο του Αρχοντοχωρίου  ήταν η χαριστική βολή για τον Αετό (ήθελε μόνο νίκη), που αποχαιρέτησε τη Β΄Κατηγορία μετά από οκτώ χρόνια συνεχής παρουσίας..........



    Ο αγώνας ξεκίνησε πολύ καλά για τον Αετό  που βρέθηκε να προηγείται στο Α ημίχρονο με 0-1 με γκολ του Νίκου Ντέμου. Στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού ο Αετός  δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι από τον αγώνα και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1 με γκολ του Κανιώτη και του Καλλιμάνη. Στο τέλος του αγώνα ισοφάρισε με τον Θωμά Κουτσογιάννο με φάουλ σε 2-2  και η ισοπαλία βρήκε τον Αετό να υποβιβάζεται και το Αρχοντοχώρι να συνεχίζει στα μπαράζ παραμονής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο