Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Β΄ΤΟΠΙΚΟ play-out: Ο Αετός κέρδισε με 1-0 το Αρχοντοχώρι κι όλα θα κριθούν στο τρίτο παιχνίδι

        Διαμαρτύρεται για την διαιτησία το Αρχοντοχώρι 

      Ο Αετός πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα το Αρχοντοχώρι, καθώς επικράτησε με 1-0 στον δεύτερο αγώνα της σειράς (ο πρώτος εληξε με νίκη του Αρχοντοχωρίου με 4-2)  των αγώνων για τον υποβιβασμό και ισοφάρισε σε 1-1 τις νίκες και έτσι ποια ομάδα θα παραμείνει στη κατηγορία θα κριθεί στον τρίτο αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Αρχοντοχώρι. 
     Η ομάδα του Αετού υπερείχε σε όλο τον αγώνα, είχε τον έλεγχο από την αρχή και πέτυχε το γκόλ στο 80’ με σκόρερ τον νεαρό Διονύση Κατσιγιάννη μετά από φάουλ που κτύπησε ο Θωμάς Κουτσογιάννος.......
 
    Στο τρίτο αγώνα έχει πλεονέκτημα το Αρχοντοχώρι αφού και σε περίπτωση ισοπαλίας παραμένει στη κατηγορία αντίθετα με τον Αετό που θέλει μόνο νίκη. 

Διαμαρτύρεται για την διαιτησία το Αρχοντοχώρι 
Ανακοίνωση για τη διαιτησία του αγώνα με τον Αετό Ξηρομέρου εξέδωσε ο Α.Ο. Αρχοντοχωρίου και η οποία δημοσιεύεται στο «Όλα τα γκολ»: 

Η ανακοίνωση:
     Με την  παρούσα ανακοίνωση διαμαρτυρόμαστε για τη διαιτησία του κου Βελαώρα στο ματς  με τον Αετό Ξηρομέρου. Παράλληλα με τα άλλα λάθη που έκανε κατά τη διάρκεια του αγώνα, στο 90ο λεπτό δεν  έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ μας. Ο διαιτητής ενώ βάζει τη σφυρίχτρα στο στόμα για να δώσει την παράβαση φαίνεται ότι το ξανασκέφτηκε και έδωσε παίζεται μάλλον  γιατί φοβήθηκε.  
      Η διοίκηση αποφάσισε να διεξάγει έκτακτο ΔΣ όπου και θα παρθεί η απόφαση αν θα αγωνιστεί στη συνέχεια των μπαράζ για την παραμονή. 

Με τιμή το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο