Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Η ΒΟΝΙΤΣΑ συμμετείχε στο «Let’s Do It Greece»

      Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στη Βόνιτσα η εθελοντική δράση Lets Do It Greece στο πλαίσιο της συμμετοχής του Κέντρου Μέριμνας του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας στη συγκεκριμένη δράση. Οι εθελοντές: Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Βόνιτσας, Σύλλογος Γυναικών Βόνιτσας και το Χορευτικό Τμήμα "ΤΟ ΑΝΑΚΤΟΡΙΟ" συνεργάστηκαν με απόλυτη επιτυχία για τον καθαρισμό της περιοχής (Σάλτινης).
      Η καθαριότητα σε κάθε τόπο, είναι βασική προϋπόθεση και σημαντικός παράγοντας για την ανάπτυξή του, γιατί φανερώνει το πολιτιστικό επίπεδο των ανθρώπων που τον κατοικούν και είναι ένα στοιχείο που δείχνει κοινωνική συνείδηση, ανθρωπιά, αγάπη και σεβασμό στον συνάνθρωπο και στο περιβάλλον...........



     O εθελοντισμός στις δύσκολες εποχές που περνάμε είναι επιτακτικά αναγκαίος αλλά και αποτελεσματικός. Εξ άλλου η καθαριότητα δείχνει ήθος, ζωή, αγωγή,  πρόοδο, δίνει αξία στον τόπο και γενικά είναι δείγμα ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Διότι απλούστατα, «οτιδήποτε μας περιβάλλει είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει». 
     Για αυτό το σκοπό οι Σύλλογοι της πόλης μας: Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Βόνιτσας, Σύλλογος Γυναικών Βόνιτσας και το Χορευτικό Τμήμα "ΤΟ ΑΝΑΚΤΟΡΙΟ" συνεργάστηκαν με απόλυτη επιτυχία για τον καθαρισμό της περιοχής (Σάλτινης) που βρίσκεται στην είσοδο της πόλης μας!!!!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο