Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Πικρία… αλλά και αξιοπρέπεια για τον υποβιβασμό του ΑΕΤΟΥ

      Ο Αετός στη Γ' κατηγορία τοπικό.  Ένας σύλλογος με συνεχή παρουσία από το 1982 (34 χρόνια), μια ομάδα που ανέδειξε πληθώρα ταλέντων, υποβιβάστηκε σε ένα δύσκολο και επίπονο πρωτάθλημα. 
     Όπως αναφέρει στο συναισθηματικά φορτισμένο κείμενο του ο Πρόεδρος του συλλόγου Αετινών Γιώργος Π. Καραμπέκιος  μόνο υπερηφάνεια μπορούμε να νιώθουμε για αυτή την υπερπροσπάθεια που έκαναν όλοι για την ομάδα του ΑΕΤΟΥ και αφήνει μια πικρία για την απαξίωση της ομάδας από τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας, τονίζοντας ότι: «Το πρωτάθλημα τελείωσε και κρίθηκε, ακόμα όμως στην ομάδα περιμένουν την οικονομική βοήθεια του Δήμου που υποσχέθηκαν ότι θα γινόταν ως το τέλος του Ιανουαρίου».

Αναλυτικά ο «αποχαιρετισμός» του Γιώργου Π. Καραμπέκιου  και η υπόσχεση για γρήγορη επιστροφή:

ΜΟΝΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ!!!!

       Μπορεί η ομάδα του χωριού μας να υποβιβάστηκε στην Γ' κατηγορία της ΕΠΣΝ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ μετά από πολλά συνεχή έτη παρουσίας στην Δεύτερη κατηγορία αλλά μόνο υπερηφάνεια μπορούμε να νιώθουμε για αυτή την υπερπροσπάθεια που έκαναν όλοι.
     Οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος μας εξ αρχής, αντιμετωπίζοντας πολυσύνθετα προβλήματα και παράξενες "συμπεριφορές" αλλά ακόμα κι έτσι όλοι παλέψανε μέχρι τέλους κι αυτό το αποδεικνύει ότι η μάχη κρίθηκε στις λεπτομέρειες..........



   Αισιοδοξούμε ότι η ομάδα μας θα επιστρέψει το γρηγορότερο δυνατόν στην Β' κατηγορία. Εκεί ανήκει, εκεί την θέλουμε όλοι!!!

ΥΓ 1: Συγχαρητήρια στον Α.Ο. Αρχοντοχωρίου και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο Β' μέρος των μπαράζ.

ΥΓ 2: Το πρωτάθλημα τελείωσε και κρίθηκε, ακόμα όμως στην ομάδα περιμένουν την οικονομική βοήθεια του Δήμου που υποσχέθηκαν ότι θα γινόταν ως το τέλος του Ιανουαρίου.
Για γέλια και για κλάματα.

Γιώργος Π. Καραμπέκιος

3 σχόλια:

  1. Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ Η ΟΜΑΔΑ.ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ.ΤΟΥΣ ΗΛΙΑΚΟΥΣ ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΤΟ ΔΙΧΤΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΤΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος ειπε ανθρωπε μου οτι φταιει ο Αποστολακης;Που το διαβασες αυτο να μας το δειξεις κι εμας;Το μονο που ειπαμε ειναι οτι η ομαδα περιμενει απο το Γεναρη καποια χρηματα που υποσχεθηκαν.Τιποτα αλλο.Οσο γι αυτα που αναφερεις,οταν τα τοποθετησαν το δημοσιοποιησαμε και ειπαμε και μπραβο.Τωρα αν απαγορευεται να ζηταμε απο τον Δημο να με συμπαθας.Να καταλαβαινουμε τι διαβαζουμε πριν σχολιασουμε Γ.Καραμπεκιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν η περιφρόνηση του ΑΕΤΟΥ θεωρείται «μαγκιά» από μερικούς:
    Για να τελειώνει το παραμύθι:

    1.-Στις 5 Απριλίου 2015, ημέρα Κυριακή το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας σε δημόσια τακτική συνεδρίαση, περί επιχορήγησης Αθλητικών σωματείων για το έτος 2015 ομόφωνα ενέκρινε στον Α.Ο. ΑΕΤΟΥ 1.000,00€. Μάλιστα με την ίδια απόφαση αίσθηση προκαλεί ότι επιχορηγήθηκε μέχρι και ο Ακαρνανικός Θυρρείου ο οποίος δεν κατέβηκε καθόλου να αγωνιστεί.
    2.-Επειδή τα κριτήρια είναι γνωστά.. δηλαδή ψηφοθηρικά στις αρχές Δεκεμβρίου 2015 ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας εξέδωσε ενταλμα πληρωμής στη Κατούνα με το ποσό των 2.000 ευρώ.

    Αντι λοιπόν να πάρουμε στον Αετό ίση επιχορήγηση με την Κατούνα (αφού ήμασταν ίδια κατηγορία και μάλιστα κατεβάζουμε και Παιδικό), χωρίς διάκριση γιατί τα έξοδα είναι τα ίδια, ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ….
    Μιλάμε για αδικία προς το ιστορικό σωματείο του Αετού, εγκατάλειψη και περιφρόνηση και όλοι διερωτώνται ποια είναι τα κριτήρια για τον καταμερισμό της επιχορήγησης….

    ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο