Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Τα παλλόμενα πέη, τα πολιτικά αιδοία κι η μεγάλη αηδία!


του Δημήτρη Αρβανίτη

       Πάει πολύς καιρός που από τη μία, σοβαρό πρόβλημα υγείας προσφιλούς μου προσώπου και από την άλλη η αποστροφή μου για το πολιτικό σύστημα και τις επιλογές του "πάνσοφου" ελληνικού λαού, με έχουν μεταφέρει  στη σφαίρα του μη πραγματικού, ζώντας σχεδόν μοναχικά.
    Είχα την επιλογή, να μείνω εκεί και να παρακολουθώ τη καταστροφή, την οποία είχα προβλέψει και είχα επωνύμως, από το 2012, περιγράψει στο κείμενο μου: "Η μοναξιά του σχοινοβάτη". Έγραφα τότε:

   "Ο Τσίπρας προτείνει τη μέθοδο σχοινοβασίας του ''τρελού'' Pierre Chauffour, ο  οποίος χρησιμοποιεί μόνο  τα χέρια του σε στιλ ζεμπέκικου, προσπαθώντας να κρατηθεί από  το θείο. Ο Αλέξης μάλιστα δεν προτείνει  ούτε καν  ιμάντα ασφαλείας.  Πρόγραμμα στο πόδι, συγκρούσεις με όλους, θράσος, αμετροέπεια και άγνοια κινδύνου. Δηλαδή αν πέσεις δεν υπάρχει περίπτωση να κρατηθείς στο μετέωρο, αλλά έφυγες στην απεραντοσύνη, τελείωσες... Εάν ο Έλληνας επιλέξει τη μέθοδο Chauffour  του Τσίπρα αναλαμβάνει τις ευθύνες και το κίνδυνο του χάους που καιροφυλακτεί’’

       Σ’ αυτό το κείμενο αναφερόμουν στο σημερινό κόμμα που μας κυβερνά, σε άλλα κείμενα, στηλίτευα τους χαρισματικούς απατεώνες του ΠΑΣΟΚ που διέλυσαν και λήστεψαν τη χώρα αλλά και την αδυναμία, ανικανότητα και συνενοχή της Νέας Δημοκρατίας.............



       Όμως η συνέχεια της ιστορίας ξεπέρασε κάθε φαντασία. Κάθε επόμενο, ήταν τρισχειρότερο κι ενώ σκεφτόσουν ότι τώρα πιάσαμε πάτο, η εξέλιξη σε διέψευδε.
      Είχα την επιλογή να μείνω εκεί στο μικρόκοσμο μου και να παρακολουθώ τη καταστροφή.  Δεν μπόρεσα, δεν άντεξα και παρότι το προσωπικό μου πρόβλημα εξακολουθεί, αποφάσισα με μικρά κείμενα μου να τα βγάλω από μέσα μου. 
    Όχι πως πιστεύω ότι κάτι θ’ αλλάξω, αλλά  για τη δική μου ηρεμία. Αν εξακολουθώ να τα κρατάω μέσα μου κινδυνεύει η ψυχική μου ισορροπία. Κι από εκεί και πέρα, αν κάποιον βοηθήσουν οι σκέψεις μου ακόμα καλύτερα…

     Με αυτό το κείμενο της επιστροφής,  θα αναφερθώ στην επικαιρότητα και στο θέμα του διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών.

      Με θλίβει που ο καλλιτεχνικός κόσμος, τώρα αντιλήφθηκε τις ιδέες του ΣΥΡΙΖΑ.
      Αφού με συνέπεια τους υποστήριξε, να θυμίσω τον επίτιμο υπουργό προπαγάνδας Λάκη Λαζόπουλο, τους βουλευτές Σκουρολιάκο – Πανούλη δεν ακούσαμε τη λαλιά σου, τι γίνεται την έχασες; -την  Βαγενά που με στυλ κυράτσας γιουχάριζε στο Κιλελέρ και πλήθος άλλων που τους αποθέωνε, τώρα που θίχτηκαν απ’ την απόφαση ενός, στη κυριολεξία μαλάκα Βέλγου, επαναστατούν.
       Μα τι λέτε; Είστε, άνθρωποι του πνεύματος. Δεν είχατε διαβάσει το πρόγραμμα τους, δεν είστε κοινωνοί των απόψεων τους,  περί διεθνισμού και εθνομηδενισμού; "Εν αγαρναπαύσει", αγαπητοί μου καλλιτέχνες;
       Οι εξαιρετικοί αυτοί άνθρωποι, υλοποιούν τις ιδέες τους. Μουσείο Μπενάκη: ΓΑΛΛΟΣ, Ελληνικό κέντρο κινηματογράφου: ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης: ΓΑΛΛΙΔΑ, Ελληνικό Φεστιβάλ: ΒΕΛΓΟΣ.
       Είναι συνεπείς στις ιδέες τους αυτές. Γιατί τους παίρνει, γιατί έχουν ν’ αντιμετωπίσουν έναν Έλληνα, κουρασμένο, παραιτημένο, προδομένο απ’ τους πολιτικάντες της μεταπολίτευσης και παραδομένο στα νηστικά πιράνχας του μπάχαλου και του τίποτα.
Εσείς λοιπόν;

Σαν τους κροκόδειλους σ’ άπνοα σώματα, δάκρυα χύστε,
λευκούς ασφόδελους σε νέα πτώματα, τώρα αφήστε.
Φτηνοί μαλάκες, δεν τη γουστάρω την επιείκεια,
πάτε στο διάολο για να γιορτάσετε, τα επινίκια. 

    Από πλευράς μου, αφιερώνω στα πολιτικά αυτά "αιδοία", όλα τα παλλόμενα πέη του Φαμπρ. Είμαι σίγουρος πως θα τ’ απολαύσουν.
     Και να πω χωρίς καμία αμφιβολία: "Φύγετε αμέσως, τώρα. Χτες". Ο  λαός της "πανσοφίας" ας ξυπνήσει επιτέλους!!

Όσο για μένα:

Υπάρχουν χίλιοι τρόποι για να τρελαθείς
υπάρχουν και άλλοι τόσοι για να λες υπομονή
όμως για μένα είναι αργά να τρελαθώ
και είναι ακόμα πιο αργά να κάνω υπομονή
Θα μείνω εδώ και θα υπάρχω όπως μπορώ
και για το πείσμα σας γουρούνια θα αντέχω
θα περιμένω άλλες μέρες *

Να είστε καλά!


*Η μοναξιά του σχοινοβάτη, Αδελφοί Κατσιμίχα

Πηγή: http://arvanitisdimi.blogspot.gr/

13 σχόλια:

  1. Δεν σειδα αρβανιτη να φωνάζεις οταν ρς φιλε στον τυρναβο.με τα πεη στα χερια εκστασιασμενοο.ευχονταν ο ενας στν αλλον καλα μαμησια...αυτο το θεωρεις πολιτισμοναρβανιτη;αυτος ειναι ο πολιτισμος του νεοελκηνα που προτιμά η λαικη δεξια σου;αντε ξανακρυψου ρε,δεν θελουμε αποψεις απολιθωμενων μιασματων,Ψηφιζες 500 χρονια ν.δ αρβανιτη,ψηφισες ενα.κομα ρεμουλας,που εχει μεγαλύτερη ευθυνη γιαντην καταστροφη αποτι ο συριζα..αρβανιτη πες μου...ποτε εφυγαν τα ελγινεια μαρμαρα στην αγγλια;ποτε αρβανιτη;οι υποστηρικτες αυτου που τα δερισε αρβανιτη σε ποιο πολιτικο χωρο βρισκονται;αντε ξανακρυψου ρε,πίσω λαγουμι τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαθε γραφη πρωτα και μετα μιλα....

      Διαγραφή
    2. Ετσι αστειε κρυψου πισω απο την ανωνυμια και ασε τα δεν ασχολουμαι...σετσουξε και δεν ξερεις τι ναπαντησεις ε;κοκοκο δεξιά;ζηλευεις τον αδωνη ρε συ.και εμφανιζεσαι σαν ανωνυμος σε 10 σχολια;

      Διαγραφή
  2. Ακριβώς έτσι είναι. Εύχομαι σύντομα να καταλάβουν το ολέθριο λάθος τους, όσοι ψήφισαν το πολιτικό συνονθύλευμα-τσίρκο που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ και δυστυχώς κυβερνά τον τόπο αυτό οδηγώντας τον σε απύθμενα βάθη που κανείς ποτέ δεν είχε φανταστεί.
    όσο για τον καλλιτεχνικό κόσμο, δεν αποτελούν παρά μια μικρογραφία της ελληνικής κοινωνίας...τόσο καιρό τσιμουδιά για όσα γίνονται γιατί προφανώς θεωρούσαν τον Συριζα και τις θέσεις του "φίλιες".
    ΠΌΤΕ ΑΝΤΈΔΡΑΣΑΝ ;;;
    ΜΟΝΟ όταν είδαν τον Βέλγο να έρχεται και να τους πάιρνει το ψωμάκι μέσα από τα χέρια....ήτοι.... μόνο η τσεπούλα μας μας νοιάζει.... κλασσική περίπτωση γνήσιου "Ελληναρά", έστω και με το προσωπείο του "κουλτουριάρη" που ενώ η Ελλάδα βουλιάζει ηθικά πρώτα (βλέπε σύμφωνα συμβίωσης και διαχείριση εθνικών θεμάτων κτλ κτλ) και έπειτα οικονομικά, το μόνο που τους ένοιαξε ήταν όταν τα λεφτουδάκια θα πήγαιναν σε Βελγική τσέπη... κατά τα άλλα, φορείς πολιτισμού οι του "καλλιτεχνικού χώρου".....
    Ας καίγεται το σπίτι του γείτονα, έστω και αν βλέπω μαύρο καπνό, αδιαφορώ... μόνο όταν αρπάξει φωτιά και το δικό μου λέω "Τί γίνεται ε΄δω ρε ...θα καούμε...βοήθεια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενω εσυ μαυτη τη φωτο δινεις ουσία και αξια στο αρθρο σ...ένας κρατικοδιαιτος στρατιωτικος που έπαιρνε παχυλους μισθους νομιζοντας πως προστατευει την χωρα βγηκε να μας πει τι;τι αρβανιτη;αλλα δεν φταις εσυ το ξηρομερο φταιει και που σου δινει βημα και που δεν βαζει ολα τα σχολια.πες μου μεγαλε πατριωτη αρβανιτη που ησουν οταν ο σαμαρας μας ξεπουλουσε;απολαμβανες την συνταξη σου;που ησουν μεγαλε πατριωτη οταν ο δοσιλογος γερμαναρας μητσοτακης χαριζε τγν ονομασια νακεδοβια στα σκοπια;απολαμβανες το παχυλο μισθο.σου;;αυτη η λαικη δεξια που εκπροσωπεις ξεπουλησε καθε ιερο κ οσιο της χωρας,αυτη συνθηξολογουσε παντα με τις ξενες δυναμεις για το ξεπουλημα.σας εχουμς βαρεθει αρβανιτη,σας εχουμς σιχαθει,και εσας και κατι δηθεν τιποτα που σχολιάζουν και βρισκουν σωστα τα αρθρα σου,παπαδες στρατιωτικοι και ολα ταπομιναρια της χουντας του βασιλια και ολων των αλλων χαρςμοφαιδων δεν χουν θεση σε τουτη την χωρα.πανε ρε αρβανιτη πισω στο λαγουμη σου,σαν στρατιωτικος απετυχες τζαμπα πληρωνοσουν η χωρα πουληθηκε,σαν αρθογραφος δεν το χεις,γραψε κανα αρλεκιν και ασε ολα ταλλα,τρομαρα σου ησουν κ υποψηφιος εκλεγμενος με πυθαγορα και εχεις και το θρασσος να μας πεις γιαναπτυξη,λαγουμη τωρα.ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ.ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΙΟΥΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. προς 11.25...
    μιας και αποκάλεσεςόσους συμφωνούν με την συγκεκριμένη άποψη του κ. Αρβανίτη τον οποίο προσωπικά δεν γνωρίζω αλλά συμφωνώ με την συγκεκριμένη του άποψη, θα ήθελα κατ'αρχάς να μας πεις εσύ με τι ασχολείσαι ακριβώς για να συγκρίνουμε ποιός έχει αμειφθεί τσάμπα ή ποιός έτρωγε τόσα χρόνια χρήματα από το κράτος ή τυχόν ευρωπαικές επιδοτήσεις τσάμπα και χωρίς αντίκρυσμα... λέω εγω τώρα έτσι μια σκέψη κάνω....όσο για το ποιό πολιτικό κόμμα χρεώνεται κυρίως την κατάντια της Χώρας, έχει όνομα, αν και έχει αλλάξει τώρα τελευταία, του έχουν απομείνει ελάχιστα απομεινάρια ψηφοφόρων και ακόμη και τα παλιά του στελέχη έχουν ¨κόψει πέρα" που λέμε και στο χωριό μου. Οι δε παλιοί του ψηφοφόροι, ακριβώς της ίδιας νοοτροπίας και κουλτούρας που βύθισε την χώρα σε αυτή την κρίση, βρήκαν καταφύγιο σε ένα πολιτικό συνονθύλευμα-τσίρκο που μας κυβερνά αυτή τη στιγμή και προφανώς είσαι υποστηρικτής του για να αντιδράς έτσι. Δυστυχώς κάποιοι σαν εσένα θα πρέπει για πολύ καιρό να ζητάτε συγνώμη από τους υπόλοιπους Έλληνες για την ψήφο σας σε ένα κόμμα-τσίρκο με σοβαρότητα μηδέν που το μόνο για το οποίο θα μέινει στην Ιστορία θα είναι για τα ψέματα που είπε στον Ελληνικό λαό και που δυστυχώς κάποιοι ψηφοφόροι-πρόβατα τα πίστεψαν και το ψήφισαν.
    Προφανώς και ανήκεις σε αυτό τον χώρο, ο οποίος αν και "φωνάζει" για δημοκρατία και ελευθερία λόγου, αν κάποιος τολμήσει και εκφέρει αντίθετη άποψη, βρίσκει απέναντί του ιαχές και κραυγές, ατόμων σαν εσένα, καθόσον δεν έχετε επιχειρήματα παρά μόνο ιαχές και κραυγές. Καταλαβαίνω τη θέση σου, αφού νιώθεις για άλη μια φορά προδομένος από τις πολιτικές επιλογές σου. Καλύτερα να παραδεχθείς το λάθος σου και να μην το ξανακάνεις παρά να προσπαθείς να μειώνεις με χαρακτηρισμούς τον οποιοδήποτε εκφράζει την γνώμη του ΕΠΩΝΥΜΑ και όχι ανώνυμα......
    Περιμένω να μας πεις με τι ασχολείσαι για να δούμε αν ανήκεις και εσύ στην κατηγορία που είχε αναφέρει και προηγούμενος πολιτικός γίγαντας του κόμματος το οποίο προφανώς ήσουν υποστηρικτής.... το "μαζί τα φάγαμε" νομίζω σου λέει κάτι.
    Καλό απόγευμα και καλά μυαλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κάπου αναφέρετε ''όταν στηλίτευα τους χαρισματικούς απατεώνες του ΠΑΣΟΚ''
    λίγο αταίριαστο αυτό όταν έχεις κάνεις κρυφό γραφείο τύπου στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές του γαλούνη για λόγους που μόνο εσείς γνωρίζετε
    η μήπως δεν είναι έτσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άνεργος πτυχιούχος και μου Κάνε εντύπωση παντως πως κατάλαβες ότι ανήκω στον συγκεκριμένο χώρο..Γεια πες μου λοιπόν Εσύ με τι ασχολείσαι?πες μου Επίσης μιας και είμαι μικρός..Ποιος φταίει για την καταστροφή των ταμείων?Ποιος άνοιξε τα σύνορα?Ποιος μας έκανε αυλικούς της Ε.Ε ?Ποιος πολιτικός χώρος στήριξε και τα τρία μνημόνια ?Και ποιος πολιτικός χώρος συγκυβέρνησης με τα λαμόγια του Πασοκ όπως λες και συ?ξέρω ότι θα ακολουθήσεις την τακτική της λαϊκής δεξιάς και θα κάνεις κοκοκο όπως λένε και στο δικό μου χωριο...θαποφυγεις ναπαντησεις αλλά θα περιμένω να εμφανιστεις ως άλλος ανώνυμος Περί υπεράσπισης σου και του κατάπτυστο άρθρου ενός δημοσίου υπαλλήλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατ'αρχάς, ψυχραιμία. Αν βγάλεις τους πράσινους ή πολύχρωμους φακούς που "φοράς" θα νιώσεις πραγματικα πιο ελεύθερος πίστεψέ με. Κατά δεύτερον, το οτι δηλώνεις άνεργος πτυχιούχος δεν μου λέει και πολλά. Θα ήθελα να ξέρω και την ηλικία σου και θα σου εξηγήσω για ποιο λόγο αλλα και ποια ειναι η ειδικότητά σου ως πτυχιούχος. Αν εισαι σχετικά νέος και κάθεσαι και μας αραδιαζεις περί χούντας κτλ δηλαδη για πραγματα που δεν εχεις ζήσει αλλα γιατί ετσι νομιζεις οτι ενισχύσεις τα επιχειρήματά σου θα σου θυμίσω οτι αυτα έχουν περάσει ανεπιστρεπτί εδω και καμια 45αρια χρονια περιπου. Το να εχεις ακόμη ως επιχείρημα τα χουντικα κατάλοιπα φανερώνει, έλλειψη σοβαρών και σύγχρονων επιχειρημάτων και προσκόλληση στο παρελθόν και σε κομματικές ρητορικές άρα εξ ορισμού δεν αποτελείς αντικείμενικο παρατηρητή της σύγχρονης πραγματικοτητας. Τα βλέπεις με κομματικά φίλτρα να στο πω με απλα λόγια, σύμφωνα με την εκάστοτε κομματική "κατήχηση". Από την εμπειρία μου ως τώρα, η πλειοψηφία των όσων έχουν αυτη την "μανία" με τους δημόσιους υπαλλήλους ειναι ειτε αυτοί που δεν κατάφεραν να γίνουν, ειτε αυτοί που είχαν κάποτε την ευκαιρία, δεν το έκαναν και τώρα το μετανιωνουν. Η λογική σου, αυτη της γενικής απαξιωσης όλων, ειναι χαρακτηριστικό του σύγχρονου Ελληναρα και δεν σου αφήνει περιθώρια σωστής κρίσης. Το οτι είσαι άνεργος επισης δεν λέει κ πολλα ειδικά αν δεν πεις κ ποσο καιρο είσαι άνεργος. Εξηγούμαι, ξέρω πληθώρα ατόμων που ναι δεν κατάφεραν να εργαστούν στον τομέα τους αλλα δραστηριοποιήθηκαν καπου κ εργάζονται, δεν περιμένουν να τους χτυπήσει καποιος την πόρτα και να τους πει "σου έχω δουλεια". Αυτα ειναι παραμύθια κ τα υποσχέθηκε μόνο το κόμμα των εθνικών παραμυθαδων του οποίου κ προφανως είσαι θερμός υποστηρικτής κ περιμένεις ακομη τα θαύματα που σου υποσχέθηκαν σε εσένα κ ΣΕ όλους όσους ξεγελαστηκατε. Αυτα τα χρονια που είσαι άνεργος πως ζεις; Μήπως τρως από τα έτοιμα; Απλα μια απορία. Σου θυμίζω το "μαζι τα φάγαμε"... Τέλος, ακολουθώντας πιστά την τακτική του πολιτικού χώρου του οποίου είσαι οπαδός, απεφυγες να παρεις συγκεκριμένη θέση για αυτα ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ που αναφέρει ο συντάκτης του κειμένου. Ξαναδιαβασε το κείμενο του κ πες μας την άποψη σου για αυτα που λέει, αυτα ΤΑ καραγκιοζιλικια της σημερινής κυβέρνησης-τσίρκο. Γι'αυτα πες μας γην ΑΠΟΨΗ σου κ οχι για το τι συνέβη πριν 40-50 χρόνια, πετώντας δηλαδη την μπαλα στην εξέδρα για να δημιουργείς εντυπώσεις χωρις να ΠΑΙΡΝΕΙΣ θεση επί του θέματος το οποίο ειναι συγκεκριμενο στην επιστολή του.συντάκτη, όποιος κ αν ειναι, οποια κ αν ηταν η δουλεια του, από ΟΠΟΙΟ πολιτικό χώρο κ αν προέρχεται. Διαφωνεις οτι οι επιλογές της κυβέρνησης-τσίρκο που εχουμε αυτη τη στιγμή ειναι το λιγότερο τραγικές; Να σου θυμίσω διαχείριση προσφυγικού, εθνικών θεμάτων, Παιδεία, σύμφωνα συμβίωσης, διαπραγματεύσεις με ευρωπαίουςκ λοιπους, παλλομενα πέη κτλ κτλ κτλ Αν εσύ τα βλέπεις ολα καλά, δεν έχω να.πω κατι άλλο.

      Διαγραφή
  7. Προς όλους τους ανώνυμους που σχολιάζουν για την ενημέρωση τους Δεν μ΄ενδιαφέρει να μπω σε διάλογο. Δεν γράφω τα κείμενα για να πείσω κάποιους. Διατηρώ ένα προσωπικό ιστολόγιο -blog
    και ιστοσελίδα στο facebook, όπου κατά καιρούς δημοσιεύω τις απόψεις μου. Δεν έστειλα το κείμενο μου για δημοσίευση, αλλά προφανώς έγινε αναδημοσίευση, επειδή έτσι έκρινε η διαχείριση του ξηρόμερο news και δεν με αφορά. Συνεπώς προς όλους εσάς τους κουκουλοφόρους υβριστές, επωνύμως έχω να πω τούτο και με όλη τη σημασία των λέξων, σας έχω γραμμένους στα ΄΄μέζεα΄΄μου. Με τις υγείες σας! Δημήτρης Αρβανίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαίρομαι που τ΄ακουω αυτά απ΄το στόμα σου Δημήτρη, γιατί κάποια στιγμή έδωσες την εντύπωση ότι προσπαθείς να συμπλεύσεις μετα του όχλου και λοιπών... έτσι μπράβο γράψε και κανέναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. LOGIKO NA MAS EXEIS GRAMMENOYS STA MEZEA SOY...EINAI O POLITISMOS THS LAIKHS DEKSIAS OI PALIOI RANGERS ME TA MEGALA MEZEA...EFOSON SE XORTASE TO DHMOSIO TWRA TO KATAKRINEIS...EPISIS O TROPOS POU APANTHSES MEIWNEI TO IDIO SOU TO ARTHRO KAI ME XAROPOIEI POU KAPOIOI ANWNUMOI KOUKOULOFOROI PROFANWS SUNTROFOI MOU SE EKANAN NAPOKALUFTHEIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δεν υπαρχει καμια μανια με δημοσιους,ισα ισα ,υπαρχει μανια με απαρχαιωμενα ατομα,που πιστευουν οτι μας νοιαζει η αποψη τους,υπαρχει μανια γενικα για ολη την γενια του πολυτεχνειου που εχουν καψει την χωρα και μεις οι σημερινοι 30αρηδες λουζομαστε την σταχτυ,απο την μεταπολιτευση και μετα ειχαν στησει ενα πελατειακο κρατος,ενα κρατος ρεμουλας που επιβιωναν τα παιδια των κομματικων ειτε πρασινων ειτε μπλε,υπαρχει μανια για τους επιδοτουμενους νεους αγροτες της αθηνας,υπαρχει μανια για τους μαιμου συνταξιουχους,ολα αυτα λοιπον εχουν ευθυνη νδ και πασοκ,ναι αυτη τη νδ που προσπαθει ο κυριος αρβανιτης να μας την παρουσιασει αθωα,παρθενα,.μια νδ που συμετειχε σε 3 μνημονια (στηριξε 2 και εφαρμοσε 1)μια νδ που εφτασε στο χειροτερο σημειο νασυγκυβερνηση με τον βαγγελα τον βενιζελο,μια καταχρεωμενη νδ θα σωσει μια υπερχρεωμενη χωρα,ο ζω απο το δημοσιο για 70 χρονια κυριακος θαλλαξει λεει το δημοσιο,και ερχεται ο πολυς κυριος αρβανιτης να μας αναφερει τα μεζεα του..προφανως και ο ανθρωπος ξεχασε οτι δεν ειν στο στρατο να ικανοποιει το εγω του απεναντι σε ανυπερασπιστα ατομα,αλλα βρισκεται εξω στην αληθινη ζωη.Τι μπορω να σχολιασω για το κειμενο?αν το εγραφε καποιος ουδετεροςκαι λογικος θα ειχε μια βαση για σχολιασμο,αυτη τη στιγμη το γραφει ενας καθαρα δεξιος οπισθοδρομικο μυαλο ,με αξιολυπητες αποψεις οποτε καλυτερα να ασχοληθω με τα μεζεα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο