Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Ν. ΠΑΝΤΑΖΗΣ: Μήνυμα στήριξης στον Δήμαρχο κ. Ερ. Γαλούνη

Αγαπητοί Συνδημότες/σες,

      Πέρασαν  δύο χρόνια από τις περιβόητες και θορυβώδεις Δημοτικές Εκλογές που έγιναν τον Μάιο του 2014, όπου οι πολίτες του Ξηρόμερου επέλεξαν Δημοκρατικά τον Συνδυασμό "Δυνατό Ξηρόμερο" με επικεφαλής τον κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη.
   Η Σημερινή Δημοτική Αρχή ανέλαβε επισήμως τα καθήκοντα της την 1 Σεπτεμβρίου 2014, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, και αφού αφουγκράστηκε τις ανησυχίες των πολιτών που την επέλεξαν, υποσχέθηκε με αίσθημα ευθύνης ότι θα ενεργεί πάντα με γνώμονα το καλό του τόπου μας .
    Στο Νέο της Ξεκίνημα που μετρά λιγότερο από δύο έτη, όφειλε να αντιμετωπίσει το βάρος της αναποτελεσματικότητας των προηγούμενων Δημοτικών Αρχών, να ταξινομήσει επί του παρόντος  μείζονος σημασίας θέματα, επενδύοντας όχι μόνο στο παρόν αλλά και στο μέλλον, και μάλιστα σε μία εποχή όπου η Χώρα διανύει μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, με  δύο διαδοχικές Βουλευτικές Εκλογές , Δημοψήφισμα, Άδεια Ταμεία , Capital Control, σεναριολογία περί πιθανού  Grexit, Μεταναστευτικό, κ.λπ........



     Δυστυχώς όμως το κύριο και μοναδικό  μέλημα ορισμένων ανθρώπων είναι η άσκηση έντονης κριτικής διάθεσης προς το πρόσωπο του κου Ε. Γαλούνη, από τους πρώτους μήνες της συνεργασίας μας, τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά, με επικριτική παραφιλολογία και έντονη λασπολογία.
   Παρακολουθώντας όλο αυτό το χρονικό διάστημα τα Δημοτικά Συμβούλια, Ανακοινώσεις, Καταγγελίες, συζητήσεις με συνεργάτες μου διαπίστωσα ότι οι άλλοτε Πατριώτες, Συγκαταβατικοί, Συνεργάσιμοι συμπολίτες που ορκίστηκαν να Υπηρετούν τον Δήμο, δεν έχουν Στόχο την επίτευξη ανάκαμψης του Ξηρόμερου την οποία θα έπρεπε να οραματίζονται  αλλά την συκοφαντία του λόγου  που τρέφουν προς το πρόσωπο του  Δημάρχου.
    Η Αντιπολίτευση είναι αποδεκτή και γόνιμη μόνο όταν είναι εποικοδομητική, και όχι όταν είναι κακοπροαίρετη και προκατειλημμένη. 
   Επίσης για αυτούς που κάνουν λόγο για "Ιεράρχηση", πρέπει να γνωρίζουν ότι η έννοια της Ιεραρχίας έχει πληθώρα πρακτικών εφαρμογών.
    Η Πολιτισμική Ανάπτυξη, πόσο μάλλον δε μιας τοπικής κοινωνίας, είναι συνάρτηση Πολιτιστικών Δράσεων και Πνευματικής Καλλιέργειας η οποία δεν μπορεί να σταματήσει γιατί κάποιοι επιθυμούν να είναι κατακριτέο.   
     Όπως όλοι γνωρίζεται παραιτήθηκα από την θέση του Αντιδημάρχου λόγω βεβαρημένων Επαγγελματικών Υποχρεώσεων.
     Δεν παραιτήθηκα όμως από το όραμά μας. Υποσχέθηκα ότι θα τιμήσω την ψήφο των πολιτών και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, για την λύση των προβλημάτων του Δήμου, στο πλευρό της παράταξης μου και του Δημάρχου,  το οποίο και πράττω. 
    Είμαι σίγουρος ότι η Δημοτική Αρχή θα φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο που της ανέθεσε ο λαός, και ο κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης θα παραμείνει Δήμαρχος μέχρι το τέλος της θητείας του, μιλώντας πάντα μέσα από τα έργα του, τα οποία θα του δώσουν την δυνατότητα και εάν ο ίδιος το επιθυμεί, να είναι Δήμαρχος και την επόμενη πενταετία.

Με εκτίμηση,
Απόστολος Ν. Πανταζής 
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ξηρόμερου  

30 σχόλια:

  1. Πες μου σε δυο.χρονια τι.εχει κανει η δημοτικη αρχη;ενα εργο πνοης ενα εργο.αναπτυξης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ,ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟσ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ;ΜΗΠΩΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΤΑΧΤΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος,τσιπρας και και παλι τσιπρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας κρατησει το συριζα μακρια τον κουρουμπλη να μην ξεφτιλιστει εντελως σαν κομμα..και μετα ελα πες μου ποιον θα στηριζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ειπες το ποίημα στήριξης στο πρόσωπο του Γαλουνη μία χαρά... Ο δήμος Ξηρομεριτων ήταν πριν από εσένα είναι και θα είναι και μετά από εσένα,σας.Το θέμα είναι αυτοί που τον εκπροσωπούν να είναι καθαροί, δημοκράτες να μην κατηγορούνται από δημόσιες καταγγελίες για υπεξαίρεση, κατάχρηση εξουσίας κατά την προηγούμενη θητεία,και όχι απλά όπως λες από συκοφαντίες αντιπολίτευσης-πολιτων....Το ότι μέσα στην κρίση ο αστακός θα έχει στο μπάσκετ από ότι φαίνεται εκπρόσωπο στην Α1 κατηγορία, είναι πράγματι ενα βήμα μπροστά, αλλά θα ήταν ακόμη πολλά βήματα μπροστά αν υπήρχε ένα οδικό δίκτυο πιο καλό,αν οι άνεργοι του δήμου έβρισκαν δουλειά, αν ο δήμος είχε ένα γηροκομείο αν πας μία βόλτα στα χωριά, θα δεις πόσα γεροντακια-γριουλες ζούνε μόνοι τους,γιατί οι νέοι έφυγαν για ένα καλύτερο μέλλον,αν δεν υπήρχε πρόβλημα ύδρευσης- πόσιμου νερού, αν υποστηρίζονταν η κτηνοτροφία- γεωργία, αν υπήρχαν καλύτερες υποδομές,αν πολλά αν τότε θα ήταν πράγματι ένας δήμος που πάει πολλά βήματα μπροστά και με ταχύτατη ανάπτυξη...Χ.Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
    Το xiromeronews λειτουργεί με σεβασμό στους αρθρογραφούντες στο blog αλλά και στο αναγνωστικό του κοινό όσον αφορά την έγκυρη ενημέρωσή του. Για τo λόγο αυτό αναρτά όλα τα σχόλια που θεωρεί καλοπροαίρετα, ακόμη και ανώνυμα τα οποία πολλές φορές θέτουν εύλογα ερωτήματα που χρήζουν απαντήσεων.
    Είμαστε πεπεισμένοι ότι μέσα από το δημοκρατικό διάλογο αναδεικνύεται η αλήθεια και εάν αυτός εκλείψει, θα είναι αυτό το γεγονός πλήγμα στην ελεύθερη ενημέρωση.

    Με εκτίμηση
    Η Συντακτική Ομάδα του Xiromeronews

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ετσι αποστολη!
    Μπράβο!
    Γιατι πολλοί επικαλούνται οτι θα εχου τη στηριξή σου..
    Για να τους δούμε τωρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΓΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠ΄ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ; Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙ; ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΙΣΗ; ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ... ΚΙ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΟΧΟΣ;;;;;
    ΣΤΗΡΙΞΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και όμως φίλε Ναι.η κρίση του Πανταζη έχει αξία μεγάλη ας μην γελιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσωπαραταξιακό μου φαίνεται το θέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αποστολη συγχαρητήρια!!!!!
    Πολυ καλη επιστολή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ενας δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφούσας παράταξης , απ΄τη στιγμή που δεν έχει προκύψει θέμα στο δημοτικό Συμβούλιο δηλ. δεν έχει άρει την δεδηλωμένη ( την ψήφο του) στα θέματα που συζητιούνται και εγκρίνονται στις συνεδριάσεις τους , δεν υπάρχει λόγος να βγει ο τ. αντιδήμαρχος να λέει ότι στηρίζει τον δήμαρχό του. Αυτό είναι αυτονόητον !!! Πάντως έχω ήσυχη τη συνείδησή μου , που , ενώ ψήφισα τον συνδυασμό του κ. Γαλούνη γιατί τον θεώρησα και τον θεωρώ τον καλύτερο από όλους τους άλλους ανθυποψήφιους συνδυασμούς - το μη χείρον βέλτιστο- στις δημοτικές εκλογές δεν σταύρωσα τον τ. αντιδήμαρχο επειδή πίστευα ότι , λόγω επαγγελματικών μακρινών εκτός Ελλάδος υποχρεώσεών του , δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί καν στα καθήκοντά του.... Και απ΄ ότι βλέπω σχεδόν είναι μονίμως απών απ΄ τα συμβούλια !!! κόντρα στον Δημοτικό Κώδικα που λέει ότι ένας σύμβουλος αν απουσιάζει σε τρείς συνεχόμενες συνεδριάσεις εκπίπτει του αξιώματός του. Σαυτό τι έχει να μας πεί ο κατά τ΄αλλα αξιότιμος τ. αντιδήμαρχος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπραβο αποστολη λεει ο αλλος...καμία σωτηρια σε τουτο τον τοπο...καμια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι μπραβο 8:51 γαλουνης οσο και να τον θελει ο πανταζης δεν ξαναβγαινει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οτι κ να λέτε ο πανταζης βγάζει δημαρχο
    Άρα ο γαλουνης θα ειναι και δεύτερη πενταετία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Υπάρχει διαπιστωμένη ανάγκη στήριξης? Επικοινωνιακή προσπάθεια χαμένη παρά κερδισμένη.Από αυτοκριτική φταινει η κρίση και όλοι οι υπόλοιποι. Ε όχι δεν μας πείθετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. με τα σφαγεια τι γινεται?η πρωτη προεκλογικη υποσχεση ηταν....λογικα μετα το γηπεδο θα ανοιξουν...ωραια στηριξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πραγματικά προκαλεί έκπληξη η ανακοίνωση του τέως αντιδημάρχου την δεδομένη χρονική στιγμή.Πιστεύω οτι είναι κίνηση πανικού και μάλλον αδικαιολόγητη.Ο δήμαρχος και κυριώς ο θεσμικός του ρόλος δεν αμφισβητείται και δεν κρίνεται.Τα έργα και οι πράξεις όμως κρίνονται.Ο κος Πανταζής μιλάει για όραμα.Αλήθεια κε Πανταζή αυτό είναι το όραμα σας ;Αυτά είναι τα σχέδια για τον Αστακό και το υπόλοιπο Ξηρόμερο;Δεν το νομίζω.Είναι εμφανής η απογοήτευσή σας και θα γίνει ακόμα εμφανέστερη με τις τρέχουσες εξελίξεις.Είναι λασπολογία η ανάρτηση της αλήθειας;Είναι λασπολογία ή φήμες οτι υπάρχει σκάνδαλο με τα νερά της Αλυζίας ;Αν κάποιος είναι ένοχος ή αθώος δεν θα το κρίνουμε εμείς ούτε και εσείς όμως.Έχετε αναρωτηθεί πως θα μαζέψετε τις ανακοινώσεις σας σε περίπτωση που αποδειχτεί κάτι αρνητικό;Αν μου επιτρέπεται :Η παρουσία σας στα κοινά ήταν μια ευκαιρία για τον τόπο.Η πρωτοβουλία σας με την ομάδα είναι αξιέπαινη.Φροντίστε όμως να είστε πιο μετριοπαθής.Υπάρχει κόσμος που σας στήριξε και πιθανόν να σας ξαναστηρίξει.Αυτό είναι ευθύνη.Διαχειριστείτε το σωστά.Ξέρω οτι μπορείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΦΙΛΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΗΤΗΣΩ ΚΑΤΙ.
    ΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ,Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΣΚΗΣΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΥΠΑΙΞΕΡΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ,ΕΣΥ ΣΑΝ ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ? Η ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στην Ελλάδα δεν υπήρξε ποτε επικοδομητική αντιπολίτευση. Η αντιπολίτευση κατανοουνταν πάντοτε ως μια αντίδραση στη συμπολιτευση. Ο ρόλος της όμως είναι να ελέγχει την εκάστοτε εξουσία αν τηρει το πρόγραμμα με το οποίο εξελέγει. Αν αυτό το πρόγραμμα εκτελείται από τον κ.Δήμαρχο όλα καλά και η αντιπολίτευση μένει έκθετη. Αν όχι όλα κακά και μένει έκθετος ο κ. Δήμαρχος. Ο χρονος θα δείξει. Όσο για τα σκάνδαλα η δικαιοσύνη θα μιλήσει. Μακάρι να μην είναι αλήθεια γιατί είναι πολύ στενάχορο να κλέβουν οι άνθρωποι της διπλανής μας πόρτας, οι άνθρωποι που λέμε καλημέρα και καλησπέρα.Τότε χάνεται η εμπιστοσύνη σε όλους και όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κυριοι βλοκερ η χουντα δεν ειχε τετια λογοκρισια σαν αυτη που εχετε εσεις. Μην γραψουμε κατι για το δημαρχο η τον Πανταζη εχουμε λογοκρισια. Να τους χερεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΗ
    ΤΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ 1-9-2014 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ
    ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟ
    ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ
    ΠΡΙΝ ΤΗΝ 1-9-2014
    ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ
    ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ .ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ?ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΟ ΤΗΣ ΛΟΓΟ ? ΜΙΛΑΝΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ .Ο ΝΟΜΟΣ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΖΗΤΑΝΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΠΡΟΦΙΛ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΑΡΗ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ. .ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ . ΡΗΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ .ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΧΗ .Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.
    ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΑΠΙΛΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ .
    ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟ ΓΑΛΟΥΝΗ .ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΥΛΗΤΗΡΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ .ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΣΜΟ.


    ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
    Τ.ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Δ. ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ
    ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΦΥΤΕΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Αντιδήμαρχος στηρίζει Δήμαρχο! Πόσο οραιο ακούγετε! Αυτό θα πει Δημοκρατία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Kε Σταμουλάκη,γράφεται επώνυμα και είστε εκλεγμένος.Κάνετε ανάρτηση ενός αιχμηρού κειμένου δημόσια.Πρώτον θα σαςσυμβούλευα να ελέγχεται τουλάχιστον την ορθογραφία του κειμένου και δεύτερον και πιο ουσιώδες, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για τις αλλαγές που έκανε ως δήμαρχος ο κος Γαλούνης σε θέματα διοίκησης και έργων.Λασπολογία είναι κάτι που υποκρύπτει δόλο και άδικη κατηγορία.Σε περίπτωση που αποδειχθεί η ενοχή του ποια θα είναι η αντίδρασή σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αφιερωμένο : https://www.youtube.com/watch?v=AqzRXBfpiQw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αν θυμάμαι καλά κ.Σταμουλακη πριν τις εκλογές την κυριακη ήσουν με τον συνδιασμό Συμπολιτεια Ξηρομεριτων από ότι έλεγες στο χωριό σου ,και την δευτέρα πηγές με τον Γαλουνη,όταν ένα άτομο αλλάζει τόσο γρήγορα τα πιστεύω του,δεν νομίζω ότι αξίζει κανείς να ακούει, πια είναι η γνώμη σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΔΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΗ ΑΡΕΣΤΟΥΣ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ. ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΤΩΝ 6:38 ΚΑΙ 10:01μ.μ.ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΑΣΘΗΜΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ .ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΕΝΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Η ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΜΗ ΕΝΟΧΗ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΑ ?ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ? ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΣ.ΤΗΝ Ν.Δ.ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ .ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙΣ ΑΚΟΜΗ.ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΡΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΣΑΙ .
    2) ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΟΥΝΗ ΜΕ ΣΥΝΔΕΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ.ΕΓΩ ΤΟΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΩ .ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ <>.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ . ΑΡΑ Η ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ . Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ .ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΟΠΩΣ ΠΙΑΣΑΤΕ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .ΕΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ .ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΠΟΛΛΑ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΩΡΙΑ . ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ .
    ΚΑΤΙ ΛΑΘΑΚΙΑ ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΣΕ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ .ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΘΑ ΑΠΑΝΤΩ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΘΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΗΘΟΥΣ .

    ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
    Τ.ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Δ.ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ
    ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΦΥΤΕΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο