Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Η απάντηση στην ερώτηση του Κώστα Καραγκούνη για την καταβολή των αποζημιώσεων στο Άκτιο-Αμβρακία

      Απάντηση στην ερώτηση του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, κου Κωνσταντίνου Καραγκούνη, έδωσε με έγγραφό του ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κος Χρήστος Σπίρτζης, αναφορικά με το ζήτημα της καταβολής των αποζημιώσεων στους δικαιούχους από τις απαλλοτριώσεις του έργου «Οδική σύνδεση περιοχής Ακτίου με το Δυτικό άξονα Βορρά- Νότου».
    Συγκεκριμένα, ο κος  Σπίρτζης παραπέμποντας σε σχετικό έγγραφο της ΕΥΔΕ- Κατασκευής και Συντήρησης Συγκοινωνιακών Υποδομών, ενημέρωσε ότι καταβλήθηκαν στους φερόμενους ιδιοκτήτες τα προβλεπόμενα ποσά για κάθε προηγούμενο έτος εκτός του τελευταίου, λόγω καθυστέρησης, εξαιτίας της αλλαγής διαδικασίας πληρωμής τους με την κατάργηση των υπολόγων και την πληρωμή τους από την Δ.Ο.Δ του ίδιου Υπουργείου.........



   Δεδομένου ότι, με νεότερη πρόταση της αρμόδιας Δ/νσης Δ.Ο.Δ, ορίστηκε εκ νέου Υπόλογος  από το ΤΚΕ Πρέβεζας για την καταβολή των οφειλόμενων ποσών στους δικαιούχους των αποζημιώσεων από επιτάξεις του έργου « οδική Σύνδεση Περιοχής Ακτίου με το Δυτικό Άξονα Βορρά- Νότου», ο κ. Καραγκούνης από την πλευρά του θα πιέσει προς όλες τις κατευθύνσεις, ώστε το Υπουργείο να τηρήσει τη δέσμευσή του και η πληρωμή στους δικαιούχους να γίνει άμεσα.

Σχετικά επισυνάπτουμε το όλο κείμενο της Απάντησης του Υπουργού ως έχει.



1 σχόλιο:

  1. ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ ΤΟ ΓΕΦΎΡΙ.ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΆΠΤΥΞΗ Η ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΉ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο