Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΝΙΚΟΣ ΝΑΟΥΜΗΣ: Συγχαίρω την Φλόγα Παλαιομάνινας για τη γενναία απόφαση της να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα

       Ο Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ξηρομέρου Νίκος Ναούμης με ανακοίνωση του συγχαίρει την ομάδα της Φλόγα Παλαιομάνινας για τη γενναία της απόφαση να αποχωρήσει από τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική και τονίζει ότι η αποχώρηση ας αφυπνίσει συνειδήσεις επιτέλους και ας βγάλει από τον λήθαργο όλους όσοι έχουν καταντήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο βόθρο. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Νίκου Ναούμη: 

     Την Παρασκευή, ο δήμος Ξηρομέρου και ο Αστακός υποδέχονται την Ολυμπιακή Φλόγα. Μια φλόγα σύμβολο για την πατρίδα μας, για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.
    Στον αντίποδα, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν συγκινούνται απ’ όλα αυτά και γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους έννοιες και ιδανικά όπως το ευ αγωνίζεσθαι και την ευγενή άμιλλα.....



     Η αποχώρηση της ομάδας του χωριού μου από τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική κατηγορία ας αφυπνίσει συνειδήσεις επιτέλους και ας βγάλει από τον λήθαργο όλους όσοι έχουν καταντήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο βόθρο.
     Συγχαίρω τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τη διοίκηση του συλλόγου Φλόγα Παλαιομάνινας για την δύσκολη μα συνάμα και γενναία απόφαση να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα.
    Ο αθλητισμός είναι γιορτή και όσοι τον δηλητηριάζουν δεν έχουν θέση σε αυτόν.

Νίκος Ναούμης
Δημοτικός σύμβουλος Ξηρομέρου

5 σχόλια:

  1. ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΣΑΣ ΠΡΩΣΟΠΟ18 Απριλίου 2016 στις 3:24 μ.μ.

    ΤΙΣ ΚΑΛΛΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΚΥΡΙΕ ΝΑΟΥΜΗ ΤΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ..ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.. ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ...ΓΙΑΤΙ ΔΙΩΞΑΤΕ ΚΑΙ ΕΞΕΦΤΕΛΕΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΥΡΙΕ ΝΑΟΥΜΗ ...ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΛΑ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΤΑΝΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ..ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΝ ΠΗΓΕ ΤΡΕΝΟ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΛΗ ΔΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΤΙ ..ΤΙ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΙΑ 3 ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ..ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΥΤΕ Ο ΑΝΣΕΛΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ... ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΚΥΡΙΕ ΝΑΟΥΜΗ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΑΛΟΙ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟ 10 ΜΟΛΙΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΟ 2..ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΕΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ ΟΥΤΕ Ο ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ..ΠΙΘΑΝΟΝ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΓΓΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΥΝ..ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ . ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΡΟΙ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΝΑΟΥΜΗ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ..ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά εντάξει! Προσπάθεια προβολής και διατήρησης του ονόματός σας στην επικαιρότητα και μόνο αυτό. Πραγματικά δεν έχετε ιδέα τί ακριβώς έγινε στο γήπεδο αλλά αυτό δε φαίνεται να σας πολυνοιάζει. Γράφετε μια ανακοίνωση απλά για να φανείτε στα πράγματα. Αν γνωρίζατε θα ντρεπόσασταν. Έτσι λοιπόν θα πρότεινα να συγχαρείτε όλους τους παίκτες της Φλόγας αλλά και ιδιαίτερα τους Νο 9, Νο 6, Νο 3, Νο 15 (αναπληρωματικός), Νο 4 (εγκληματίας) για το "ήθος" που δίδαξαν στο Παπαχαραλάμπειο. Τόσο μαζικές χειρονομίες προς τις κερκίδες και προς το διαιτητή δε θυμάμαι τα τελευταία χρόνια.
    Η φλόγα δε παραιτείται, κανονικά θα έπρεπε να ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ αν η διοργανώτρια αρχή ήταν σωστή και προήγε το άθλημα.
    Οι ομάδες δε φαίνονται στις ανακοινώσεις και προορισμός τους είναι να "μιλάνε" στο γήπεδο. Η Φλόγα δημιουργεί εντυπώσεις για να δικαιολογήσει καταστάσεις.
    3 και λίγα ήταν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο! Φεύγουν σα δαρμένοι σκύλοι και εσύ τους χειροκροτάς. Και απ' ότι φαίνεται δε ξέρεις καν τους λόγους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΥ ΑΣΤΟΧΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΝΑΟΥΜΗ..ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ ΝΑ ΑΧΟΛΗΘΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2 ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ..Ο ΧΟΛΕΒΑΣ ΕΙΧΕ ΟΜΑΔΑ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΑΙ ΤΟΝ ΚΕΝΤΑΥΡΟ.. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΔΙΕΛΥΣΕ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΜΠΙΝΑ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΡΕΙΣ ΑΝΟΔΟΥΣ ΠΗΡΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΗΚΩΣΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΝΤΑΟΥΛΑΣ..ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ΕΙΠΕ...ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΝΤΑΟΥΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ,Ε*ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΚΑΚΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ..ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ..ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΑΝΕΒΑΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναουμη εισαι εσυ ενας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο