Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Πραγματοποίησε συναντήσεις εργασίας η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας

Η

Έν
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, την 12 και 13-04-2016, πραγματοποίησε συναντήσεις εργασίας με την φυσική και πολιτική ηγεσία του Υπουργείου μας και συγκεκριμένα με τον κ. ΚΟΥΝΕΛΗ Χαράλαμπο, Διευθύνοντα Σύμβουλο του γραφείου του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
  Επίσης, πραγματοποίησε συνάντηση στη Βουλή των Ελλήνων, με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων ,κ. ΛΕΒΕΝΤΗ Βασίλειο.
     Τέλος, συνάντηση πραγματοποιήθηκε και με τον Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγο κ. ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ Αριστείδη. Σε όλους τους ανωτέρω, παραδώσαμε ΥΠΟΜΝΗΜΑ θέσεων και προτάσεων μας.....

Με την πολιτική ηγεσία, συζητήσαμε  την επερχόμενη υλοποίηση της  αναδιάρθρωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία  αρχικά περιελάμβανε  κατάργηση ορισμένων  Αστυνομικών τμημάτων του Ν. Αιτωλοακαρνανίας.
Πλέον, η πολιτική ηγεσία, ανταποκρινόμενη στις πλειοψηφικές φωνές τόσο της κοινωνίας  και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας όσο και τον τοπικών φορέων, μας διαβεβαίωσε  ότι τα Αστυνομικά Τμήματα όχι μόνο θα παραμείνουν στο Νομό μας αλλά θα ενισχυθούν και με το προβλεπόμενο Αστυνομικό προσωπικό.
   Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, κρίνοντας πάντα με τα έργα και τα αποτελέσματα της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας κι όχι με τα λόγια,  θεωρούμε ότι ο στόχος ο οποίος είχαμε θέσει αρχικά στον σχεδιασμό μας  για παραμονή των Αστυνομικών τμημάτων, καθώς και  την ενίσχυση με ανθρώπινο δυναμικό της Δ.Α Ακαρνανίας, επετεύχθη σχεδόν στο μέγιστο δυνατό.   
   Όσον αφορά τις συναντήσεις με την Φυσική μας Ηγεσία, εκτός άλλων, τους μεταφέραμε εσωτερικής φύσεως προβλήματα κι ανησυχίες που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί της Δ.Α Ακαρνανίας καθώς και άλλα θέματα  που αφορούν κυρίως στην άμεση ενίσχυση με Αστυνομικό προσωπικό  ιδίως για το πολύπαθο Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας και το Αστυνομικό τμήμα Κατούνας .
    Ευελπιστούμε ότι το δίκαιο των αιτημάτων μας,  με την στρατηγική  και την επιχειρηματολογία μας, θα βρουν  «ευήκοα ώτα»  ως προς την διάθεση επίλυσής τους από την Φυσική και Πολιτική μας ηγεσία και  θα επιφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα τα οποία θα  αντανακλούνται άμεσα  στην κοινωνία.           Μόνο έτσι,  ο Αστυνομικός Υπάλληλος, θα μπορεί υπό τις παρούσες συνθήκες, να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές Υπηρεσίες στον Έλληνα πολίτη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ:
1.                   Γραφείο κ. Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης
2.                  Γραφείο κ. Επιθεωρητή Ν. Ελλάδος
3.                  Γ.Ε.Π.Α.Δ.Δ.Ε.
4.                  Π.Ο.ΑΣ.Υ

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Ο Γενικός  Γραμματέας



ΡΑΥΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Δημήτριος



ΚΩΣΤΑΚΗΣ Αντώνιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο