Τρίτη 5 Απριλίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΔ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

O νέος Πρόεδρος Κωνσταντίνος Ζαχαράκης της Δημοτικής Τ.Ο. Ν.Δ Ακτίου Βόνιτσας προέβη σε δήλωση και ευχαριστήριο λέγοντας τα εξής:

  Φίλοι και φίλες της Τοπικής Νέας Δημοκρατίας του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας
    Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τα μέλη του κόμματος που συμμετείχαν στις διαδικασίες ανάδειξης νέου προέδρου, μελών και συνέδρων. Η συμβολή τους ήταν συγκινητική και ξεπέρασε τις όποιες οργανωτικές δυσκολίες που παρουσιάστηκαν.
    Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί τη μεγάλη φιλελεύθερη κεντροδεξιά παράταξη και μπορεί να εκφράσει ολόκληρη την τοπική κοινωνία σε αυτήν την δύσκολη χρονικά περίοδο για την χώρα. Φιλοδοξούμε όλοι μαζί , παλιά και νέα μέλη, να την μετατρέψουμε σ’ ένα σύγχρονο και ανοιχτό κόμμα, με εσωκομματική δημοκρατία και διάλογο.
   Στόχος μας είναι να καταστήσουμε την τοπική οργάνωση, θεμέλιο λίθο ανάδειξης προβλημάτων και προώθησης ρεαλιστικών λύσεων και προτάσεων για τον τόπο μας.
   Επιδιώκουμε να επαναφέρουμε δυναμικά, σε τοπικό επίπεδο, την υγιή πολιτική στο προσκήνιο και την χαμένη αισιοδοξία στους απογοητευμένους πολίτες που καταρρακώθηκαν από τις ψεύτικες προεκλογικές υποσχέσεις και τους χειρισμούς της τωρινής κυβέρνησης.
    Είναι ευκαιρία λοιπόν να συμπορευτούμε με σύγχρονα ρεύματα, δίκτυα πολιτών και προσωπικότητες σ’ ένα μέτωπο λογικής απέναντι στην ισοπέδωση και τον λαϊκισμό. 

Με εκτίμηση,
Κωνσταντίνος Ζαχαράκης 
Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο