Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Π. Παντελίδης: Σοκαριστικές φωτογραφίες από το εσωτερικό του αυτοκινήτου που τον σκότωσε

ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ Η ΜΠΑΡΑ
Σοκάρουν οι εικόνες μέσα από το τζιπ του Παντελή Παντελίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου.

Το αυτοκίνητο του γνωστού τραγουδιστή έγινε σμπαράλια και στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής, φαίνεται και η μπάρα που χτύπησε το κεφάλι του.......

ΒΙΝΤΕΟ
                      Οπως φαίνεται από τις φωτογραφίες η μπάρα ήταν αυτή που σκότωσε τον τραγουδιστή και τραυμάτισε τη φίλη του. Στο παραπάνω βίντεο το αίμα έχει παραμείνει στους αερόσακους ενώ η μοιραία μπάρα που ευθύνεται –σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες- για τον θανάσιμο τραυματισμό του τραγουδιστή παραμένει στο εσωτερικό του οχήματος......



    Επίσης η σφοδρότητα της σύγκρουσης αποκαλύπτεται και από την κατεστραμμένη δεξιά πλευρά του τζιπ ενώ επιβεβαιώνεται πως ο τραγουδιστής και οι δύο κοπέλες δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας οι οποίες διακρίνονται «πατημένες».
     Ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε στο τροχαίο το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου. Στη θέση του συνοδηγού βρισκόταν η Φρόσω Κυριάκου και στο πίσω κάθισμα η Μίνα Αρναούτη, η οποία νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» καθώς έχει υποστεί βαριά τραύματα.
     Εν τω μεταξύ, πρόταση να κάνουν ταινία την ζωή του γιου τους, δέχτηκε η οικογένεια Παντελίδη σχεδόν πενήντα μέρες μετά το φριχτό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του γιου τους, Παντελή.
     Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «To spirto», κάποιοι πήγαν στο προποτζίδικο που διατηρεί στην Νέα Ιωνία ο Σταύρος Παντελίδης και του προσέφεραν χρήματα προκειμένου οι στιγμές του Παντελή να γίνουν πρώτο πλάνο σε ταινία.
Πώς αντέδρασε η οικογένεια σε όλο αυτό;
Αρνήθηκε και έκλεισε τελείως τα αυτιά της σε αυτή τη συγκεκριμένη πρόταση.

http://www.imerisia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο