Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Παρατράγουδα στις εκλογές της ΝΔ στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας

      Όσοι ψηφοφόροι της Ν.Δ. προσήλθαν από τον πρώην Καποδιστριακό Δήμο Μεδεώνος να ψηφίσουν από τις 10 το πρωί στη Βόνιτσα, οπότε και ξεκίνησε επίσημα η διαδικασία αποχώρησαν αγανακτισμένοι από το γεγονός ότι δεν μπορούσαν να ρίξουν την ψήφο τους στην κάλπη, αφού δεν συμπεριλαμβάνονταν τα ονόματά τους στον εκλογικό κατάλογο του Ακτίου Βόνιτσας αλλά στο Ξηρόμερο. 

      Την ώρα που σε όλους τους Δήμους της Αιτωλοακαρνανίας η διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών της Ν.Δ. διεξάγεται κανονικά και η προσέλευση των ψηφοφόρων είναι μεγάλη στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας υπάρχουν  διαδικαστικά  προβλήματα  που οδήγησαν σε ένταση και αντεγκλίσεις.
     Ειδικότερα, τα μέλη από τον πρώην Καποδιστριακό Δήμο Μεδεώνος δεν συμπεριλαμβάνονταν τα ονόματά τους στον εκλογικό κατάλογο του Ακτίου Βόνιτσας αλλά στο Ξηρόμερο......

 
    Οι Ψηφοφόροι απο την Κατούνα και τα γύρω χωριά, που είχαν προσέλθει στις κάλπες στη Βόνιτσα, δεν κατάφεραν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και αποχώρησαν με οργή, με εντάσεις, σε σχέση με τους εκλογικούς καταλόγους και ζήτησαν την ακύρωση και την αναβολή της διαδικασίας.
     Για τα όποια διαδικαστικά προβλήματα προέκυψαν καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια από τη Δημοτική Εφορευτική Επιτροπή να λυθούν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα της Βασικής Εγκυκλίου των Εκλογών του Κόμματος.




5 σχόλια:

  1. Δυστυχώς δεν υπάρχει σωτηρία για αυτή την χώρα .
    Τις αξίζει να διαλυθεί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 3:02
    Να μην μπερδευουμε την Ελληνικη δημοκρατια !
    με την Νεα δημοκρατια
    αλλο το ενα , αλλο το αλλο
    Η Ελληνικη Δημοκρατια αντεχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και ο Θεός την Κατούνα - και ορθώς- την θέλει στο ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Εκεί που δικαιωματικά ανήκει . Ας όψονται αυτοί που έστρεψαν - παραφύση - τον κοινωνικό ρού των Κατουνιωτών, από την ανατολή ( Ξηρόμερο,Αμφιλοχία,Αγρίνιο) προς την Εσπερίαν !!! Ποτέ στο παρελθόν ο Κατουνιώτης, ο Κουνουπνιότης, ο Κομποτιάτης , ο Αετινός δεν πήγαινε να .... " κατρήσει" στην Βόνιτσα. Σήμερα δυστυχώς για ένα "χαρτί" οδηγούμαστε στη Βόνιτσα.... και το αποδεχτήκαμε σαν ραγιάδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ούτε και σας θέλουμε.Ας φυγετε το γρηγορότερο δε θα μας ληψετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αφήστε μας τα λεφτά σας(σε καφετέριες και λοιπά μαγαζιά)και στο καλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο