Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Αγρίνιο: «Όχι άλλο αίμα στην άσφαλτο»


Οι μοτοσυκλέτες αποτέλεσαν συμβολική διαχωριστική νησίδα στο σημείο καρμανιόλα της εθνικής οδού στο ύψος των εγκαταστάσεων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ .
«Όχι άλλο αίμα στην άσφαλτο». 
Με αυτό το μήνυμα έλαβε χώρα πριν λίγα λεπτά η συμβολική κινητοποίηση που οργάνωσε η Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου στο άκρως επικίνδυνο για τους οδηγούς σημείο της εθνικής οδού στο ύψος των εγκαταστάσεων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ κοντά στην πόλη του Αγρινίου......

Όπως είχε προαναγγελθεί, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα ατυχήματα που συμβαίνουν , στο ύψος της Εθνικής οδού κατά μήκος του ΚΤΕΛ, μέλη της Λέσχης Μοτοσυκλέτας για χρονικό διάστημα μισής ώρας τοποθέτησαν σε παράταξη τις (50-60) μηχανές ως να υπάρχει διαχωριστικό διάζωμα επί του οδοστρώματος.
Οι μοτοσυκλετιστές μοίρασαν και φυλλάδιο ενώ η Τροχαία Αγρινίου ρύθμισε στο σημείο την κυκλοφορία.
Φυσικά η κινητοποίηση είχε σκοπό να αναδειχθεί άλλη μία φορά το πρόβλημα σε ένα σημείο καρμανιόλα στο οποίο έχουν προκληθεί πολλά τροχαία κάποια από τα οποία θανατηφόρα.
Στόχος επίσης της διαμαρτυρίας, όπως είχε αναφέρει η Λέχη Μοτοσυκλέτας, είναι οι αρμόδιες υπηρεσίες, στο βαθμό που τους αναλογεί εκ του νόμου, να μεριμνήσουν και να κινηθούν το ταχύτερο δυνατό προς τον σχεδιασμό, την εφαρμογή και την υλοποίηση των μέτρων που απαιτούνται, προκειμένου να αντιμετωπισθεί η άκρως επικίνδυνη κατάσταση.






agrinionews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο