Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Λύγισε το παιδικό του ΑΙΟΛΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ και αποκλείστηκε στα ημιτελικά απο την Νικόπολη Πρέβεζας με 89-67



      Το παιδικό του ΑΙΟΛΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ πάλεψε μέχρις εσχάτων στον ημιτελικό με την Νικόπολη Πρέβεζας, εν τέλει όμως, ηττήθηκε με 89-67 και έχασε την ευκαιρία να προκριθεί στον τελικό Παίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ.

Η Μάρθα Παπαναστάση γράφει για τον αγώνα: 
   Σήμερα στο γήπεδο της Βόνιτσας σταμάτησε η καταπληκτική πορεία του παιδικού τμήματος του Αιόλου στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΒΔΕ με την ήττα στον ημιτελικό (ένα πολύ καλό ματς) από τη Νικόπολη Πρέβεζας με τελικό σκορ 89-67.
       Είναι όμως λίγο πικρή η ήττα γιατί κατά την ταπεινή μου γνώμη είχαμε την δυνατότητα να τελειώσουμε διαφορετικά το παιχνίδι αν δεν κάναμε τόσα λάθη όπου καθόρισαν και το τελικό σκορ και φυσικά αν δεν μας είχε κυριεύσει τόσο πολύ το άγχος........



     Μια μικρή περιοχή ανταγωνίζεται μεγάλες πόλεις και ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για την ΕΣΚΑΒΔΕ μιλάμε για μια από τις μεγαλύτερες ενώσεις στην Ελλάδα.
        Φτάσαμε ως εδώ αφήνοντας πίσω μεγάλους συλλόγους και πόλεις με πολύ μεγαλύτερο πληθυσμό από εμάς όπως το Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Ναύπακτο, Άρτα κ.ά .και αυτό λέει πάρα πολλά!
    Πέρυσι είχαμε φτάσει στους 8, φέτος στους 4, άρα εξελισσόμαστε, προχωράμε πάντα με ψηλά το κεφάλι, μαθαίνουμε από τα λάθη μας και βάζουμε καινούργιους στόχους!!! 
Συγχαρητήρια στον προπονητή τους και στη διοίκηση! 
     Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, μας έκαναν για άλλη μια φορά υπερήφανους και ευχόμαστε να είναι πάντα υγιείς και πάντα να έχουν επιτυχίες στη ζωή τους!!! 
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο