Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Ευχαριστήριο του Χρήστου Διαμαντόπουλου για την εκλογή του στο 10ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

      Με αφορμή την εκλογή του και μάλιστα στην πρώτη θέση με 872 ψήφους, ως αντιπρόσωπος για το 10ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ο Χρήστος Διαμαντόπουλος απευθύνει σε όλα τα μέλη της Νομαρχιακής Οργάνωσης Αιτωλοακαρνανίας, ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του.
Αναλυτικά η δήλωση του Χρήστου Διαμαντόπουλου:

      Ευχαριστώ θερμά τους φίλους και φίλες σε όλο το νομό Αιτωλοακαρνανίας που με ψήφισαν ώστε να εκλεγώ σύνεδρος για το 10ο  τακτικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στις 22-24 Απριλίου 2016. 
     Όλοι μαζί οι εκλεγμένοι σύνεδροι θα συμμετέχουμε στο συνέδριο με σκοπό να μεταφέρουμε τις απόψεις μας  για το πώς η Νέα Δημοκρατία θα ανανεωθεί ιδεολογικά ώστε σε αυτή την δύσκολη συγκυρία διατηρώντας τις αξίες, τις αρχές και τα ιδανικά μας να καταφέρει να συμβάλλει ουσιαστικά στο να βοηθήσει την πατρίδα μας να αντιμετωπίσει την πολυδιάστατη κρίση. Συγχαρητήρια και σε όλους που συμμετείχαν στις τοπικές εκλογές για ανάδειξη στελεχών..........



      Τα στελέχη των τοπικών οργανώσεων ανανεώθηκαν κατά 65% πράγμα που σημαίνει νέα πρόσωπα στην πολιτική όλων των ηλικιών συντάσσονται με τον πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη για να δουλέψουμε σκληρά όλοι για το καλό της περιοχής μας και της χώρας. Δεσμεύομαι να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας. 

Χρήστος Διαμαντόπουλος

1 σχόλιο:

  1. Εμεις οι απλοι ανθρωποι ως μελη της κοινωνιας μας !
    δεν θελουμε οι πολιτικοι μας να δουλευουν σκληρα ,
    αλλα θελουμε οι πολιτικοι μας να δουλευουν κανονικα.
    και πανω απ' ολα να μπορεσετε να συνεννοηθειτε ολοι οι πολιτικοι μεταξυ σας και ν' αρχισουν επιτελους να λυνονται προβληματα της καθημερινοτητας και πολλα μαλιστα απο συτα τα προβληματα και οταν λυθουν , ειναι και χωρις κοστος.
    Για παραδειγμα , ενα τετοιο θεμα που μπορει να λυθει και δεν εχει χρωμα και κοστος , αλλα απαιτει μονο , πολιτικη βουληση και μπορει ενδεχομενως να προκυπτει καθημερινα οφελος για την εθνικη μας οικονομια , μπορει να ειναι :
    Η πληρη εφαρμογη της ανοιχτης ηλεκτρονικης δημοπρατησης , των πασης φυσεως εργων και προμηθειων μηχανηματων-υλικων
    και στα τρια επιπεδα της τοπικης αυτοδιοικησης !
    και ευχες για καλη επιτυχια στην αποστολη ολων των συμπατριωτων μας που εξελεγησαν !
    Ευχαριστω !
    Σπυρος Ν. Γιαννελης
    Αρχοντοχωρι-Ξηρομερου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο