Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Ερώτηση του Κώστα Καραγκούνη, για την ενδεχόμενη μετακίνηση του λιμενικού σταθμού Μενιδίου Αιτωλοακαρνανίας.

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ΝΔ κ. Κώστας Καραγκούνης κατέθεσε Ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη τονίζοντας ότι από διάφορες πηγές διαρρέεται η πληροφορία ότι υπάρχει πρόθεση να μετακινηθεί ο λιμενικός σταθμός Μενιδίου Αιτωλοακαρνανίας στη θέση «Κορωνήσια».
Ο κ. Καραγκούνης υπογράμμισε ότι στην περιοχή του Δήμου Μενιδίου κατοικούν πάνω από 2.000 πολίτες και ότι βρίσκεται πάνω στον εθνικό οδικό άξονα, απέχοντας από την Άρτα 17 χλμ εθνικού οδικού άξονα, την ίδια ώρα που η Κορωνησία απέχει 35 χιλιόμετρα επαρχιακού δρόμου.
Προσέθεσε δε ότι έχει καθορισμένο αιγιαλό και παραλία και έχει μεγάλο τμήμα χερσαία ζώνη λιμένα που φορέας διαχείρισης είναι το λιμενικό ταμείο Αιτωλοακαρνανίας και αστυνομεύεται από το λιμενικό σταθμό, ενώ και το μεγαλύτερο τμήμα του οικισμού Μενιδίου αστυνομεύεται από το λιμενικό σταθμό Μενιδίου.
Ο κ. Καραγκούνης κατέληξε κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου, ότι η ενδεχόμενη μετακίνηση του συγκεκριμένου λιμενικού σταθμού θα προκαλέσει έλλειμμα αστυνόμευσης στην περιοχή και θα αυξήσει το αίσθημα ανασφάλειας του κοινωνικού συνόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο