Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Καραΐσκάκη Ξηρομέρου: Aνεγκέφαλος Kτηνοτρόφος άφησε ελευθέρα τα πρόβατα του μέσα στο προαύλιο χώρο του Ιστορικού Μοναστηριού του Προφήτη Ηλία



Στον Προφήτη Ηλία σήμερα κάποιος ανεγκέφαλος κτηνοτρόφος άφησε ελευθέρα τα πρόβατα του μέσα στο προαύλιο χώρο του Ιστορικού Μοναστηριού του Προφήτη Ηλία και άφησε παντού κοπριές στο χώρο και  έφαγαν τα δέντρα που είχανε φυτέψει κάτοικοι  του χωρίου μας!!!!
Περιμένουμε άμεσα εδώ και τώρα ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Ξηρομέρου να καταδικάσει αυτή την ενέργεια στο Ιστορικό Μοναστήρι μας !!!! 
Δείτε φωτο....









πηγη:dragamesto.blogspot.com

26 σχόλια:

  1. ΑΣ ΈΡΘΕΙ ΈΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΦΟΡΆΕΙ ΠΑΝΤΕΛΌΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΌΤΙ ΤΑ ΔΙΚΆ ΤΟΥ ΓΊΔΙΑ ΜΠΉΚΑΝ ΚΑΙ ΈΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΖΗΜΙΆ.ΕΜΕΊΣ ΠΉΓΑΜΕ ΚΑΙ ΣΚΆΨΑΜΕ ΚΟΥΒΑΛΌΥΣΑΜΕ ΝΕΡΌ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΆΣΟΥΝ ΤΑ ΔΈΝΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΩΡΑΊΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΉΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΊΡΕΤΑΙ Ο ΕΠΙΣΚΈΠΤΗΣ ΣΤΟ ΠΈΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΠΌ ΕΚΕΊ.ΝΤΡΈΠΟΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΆ ΓΙΑ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΊΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΌΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΑΛΛΆ ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΆΕΙ ΜΠΡΟΣΤΆ.ΣΚΑΠΕΤΗΣ ΓΕΏΡΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ.Σκαπετη σε μια κλειστη κοινωνια δεν ειναι δυσκολο να μαθεις ποιος βοσκησε τον χωρο.Απλα ειμαστε χυμα γιαυτο εχουμε κηδεμονα. Για την προσφορας σας ενα μεγαλο μπραβο σε εσας και σε οσους εργαστηκαν γ αυτο το εργο, μικρο αλλα πολυ σημαντικο για τον τοπο..Θα πω αυτο που λεει ο σοφος λαος Υπαρχει και θεια Δικη !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΒΛΥΖΙΑΝΑ-ΜΑΧΑΙΡΑ-ΣΚΟΥΡΤΟΥ-ΜΠΑΜΠΙΝΗ-ΖΑΦΤΣΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΑΤΕ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΓΚΙΝΑ ΒΡΑΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΟΣΚΑΕΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σίγουρα ξερεί ο ίδιος ότι έχει την ευθύνη το θέμα είναι τι συνείδηση έχει ώστε να βγει να πει και να διορθώσει αυτό που συνεβη.είτε είναι μεγάλο είτε μικρό το έργο που παράγουν οι άνθρωποι δεν έχει σημασία. ..Το κάνουν με αγάπη και προσφέρουν ότι μπορούν αυτό είναι που μετράει...Έχω να δώσω μια συμβουλή στον υπεύθυνο. .Αγαπητέ Κύριε είμαστε όλοι κάτω από το Θεό και η αδικία αργά ή γρηγορα τιμωρείται γιαυτό λοιπον αν έχεις φόβο Θεού διόρθωσε αυτο που έγινε..μεθαύριο θα πας στην λειτουργία του Προφήτη μας σαν να μη συμβαίνει Τίποτα? Στην πραγματική αδικία όλοι τιμωρουμαστε στη ζωή μας εκτός κι αν διορθώνουμε τα λάθη μας...Όπως είπε και κάποιος άλλος πιό πάνω. .Υπάρχει και Θεία Δίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σίγουρα ξερεί ο ίδιος ότι έχει την ευθύνη το θέμα είναι τι συνείδηση έχει ώστε να βγει να πει και να διορθώσει αυτό που συνεβη.είτε είναι μεγάλο είτε μικρό το έργο που παράγουν οι άνθρωποι δεν έχει σημασία. ..Το κάνουν με αγάπη και προσφέρουν ότι μπορούν αυτό είναι που μετράει...Έχω να δώσω μια συμβουλή στον υπεύθυνο. .Αγαπητέ Κύριε είμαστε όλοι κάτω από το Θεό και η αδικία αργά ή γρηγορα τιμωρείται γιαυτό λοιπον αν έχεις φόβο Θεού διόρθωσε αυτο που έγινε..μεθαύριο θα πας στην λειτουργία του Προφήτη μας σαν να μη συμβαίνει Τίποτα? Στην πραγματική αδικία όλοι τιμωρουμαστε στη ζωή μας εκτός κι αν διορθώνουμε τα λάθη μας...Όπως είπε και κάποιος άλλος πιό πάνω. .Υπάρχει και Θεία Δίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητήρια κ Σκαπετη για την προσφορα σας στο χωριο και για την εθελοντικη σας εργασια εσας και στα αλλα παιδια. Δεν σεβαστηκαν τιποτα φιλε μου. Λυπάμαι γι αυτο. Τη αλλο να πω......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ti ginete sto xorio mas re paidia rezili giname. Mia ta vata mia ta gidia mia h klidaria sto feio sth koinotita mia o syllogos. O k giannis giati den ta vazei ayta sth selida toy syllogoy na ta mathei o kosmos.
    Giati k Giannh?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριοι,μην κάνετε τα πράγματα τραγικά μπορεί να ξέχασε κάποιος την πόρτα ανοιχτή γιατί δεν πιστεύω ότι κανένας κτηνοτρόφος δεν θα έβαζε τα κατσίκια του εσκεμμένα στον χώρο του μοναστηριού.Όσο για σας που φροντίζετε το μοναστήρι και φυτέψατε 2 δέντρα μπράβο σας αλλά όλο τον χρόνο το μοναστήρι είναι παρατημένο και μόνο στην γιορτή του νοιάζεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν 20 δέντρα αλλά και 2 να ήταν δεν έγινε τίποτα? ΜηπΜή είσαι και εσύ από αυτούς που σκαψανε τον άι Ηλία η πήραν την καμπάνα η που ανοιξες την πορτα

      Διαγραφή
    2. βάλε όνομα ρε μάγκα να σου πω αν είναι δύο τα δέντρα η 12 αν φοράς παντελόνια Εμείς έχουμε τα κότσια και το κάνουμε κάντο και εσύ.ΕΜΕΊΣ τα βάλαμε για όλα τα χρονιά Όχι για την χάρη του μόνο. ΣΚΑΠΕΤΗΣ ΓΕΏΡΓΙΟΣ

      Διαγραφή
  9. αξιότιμοι του Ξηρόμερο News, σας παρακαλώ όπως φροντίσετε παντοιοτρόπως στην διαφύλαξη του ιερού αυτού ναού καθώς αυτόν τον τόπο και ναό διάλεξε ο θεός να κατέβει το 1917 και να δώσει την νέα τρίτη αποκάλυψη, την τρίτη διαθήκη (Μαρτυρεί η συνείδηση μου και ο προφήτης Ηλίας

    σας ευχαριστώ για την φιλοξενία

    Ανδρέας Χαριλάου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. φιλε ανωνυμε οι χωριανοι μασ φυτεψαν δυο δενδρα πριν τη γιορτη και πηγαν και καθαρισαν οπωσ λεσ εσυ μαλλον ουτε στη γιορτη δεν πασ αν λεσ τετοια,οσο για την πορτα που λεσ κανενασ δεν την αφηνη ανοικτη την πορτα την ανοιξε χερι γιατι ο ανθρωποσ δεν ηξερε οτι οι εθελοντεσ φυτεψαν δενδρα και δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανουν αυτο φιλε!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να πάει να τα μαζέψει ο κτηνοτρόφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αφήσατε την κεντρική εκκλησία του παλιού χωριού σας και έγινε ερείπιο και σας έπιασαν τώρα οι ευαισθησίες που έφυγαν κάποιου τα ζώα και μπήκαν στο προαύλιο του μοναστηριού, κοιτάτε το δέντρο και χάνεται το δασος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τι γινεται ρε παιδια στο δραγαμεστο πολυ εθελοντες σμαζοχτκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έλα και εσύ για να μας κάνεις αέρα Εμείς τουλάχιστον ήμαστε εθελοντές δεν πουλάμε τις εικόνες και την καμπάνα από τα μοναστήρια

      Διαγραφή
  14. Στη λεπενου ξέρετε τη έγινε. Μαζεψτε τησ μαρκες απο τα ζωα σας και να τησ κρεμασετε στο κεφαλησας γιατι απο ζα δεν έχετε (Ο ρουφηανος του Χωριόυ σας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΣΤΟ ΔΡΑΓΑΜΕΣΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ 11.47μμ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΤΟ ΔΡΑΓΑΜΕΣΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.[ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ.]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΙ ΟΣΟ ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΗ ΜΟΥ ΕΡΕΣΕΙ ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΚΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΧΕΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟ ΤΙΜΙΟ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕΤΕ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΙ ΛΙΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ρε παιδια γιατι δεν βρισκεται τον κτηνοτροφο να σας παρει 20 δεντρα να τα φυτεψετε.εχετε δισφυμηση το χωριο με το χειροτερο τροπο.καταρες,παντελονια χοντρους λιγνους....και γιατι τα βγαζετε ολα στο ιντερνετ εκει ειστε βρειτε τα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φίλε μου 2:25 μπορείς εσύ να τον βρεις γιατί εμείς με το δασαρχείο και με την αστυνομία και με το Συμβούλιο της Εκκλησίας δεν τον βρίσκουμε αυτό θέλουμε και εμείς 20 δέντρα να μας πάρει και τίποτα άλλο.

      Διαγραφή
  18. Εγω ενα πραγμα δεν καταλαβαινω βρεθηκαν καποια παιδια εβαλαν δεντρα και επειδη εγινε μια ζημια καο δημοσιευτηκε ωστε να βρεθει ο υπευθυνος για να διορθωθει τη ζημια λετε οτι θα χουν και ανταλαγμα...αν ειναι δυνατον ...αντι ολοι να γραψψετε κριμα που παει να ομορφηνει ο τοπος σας και να πατε ολοι να βαλετε το χερι σας σε κατι τοσο απλο...κραζετε κι απο πανω....για αυτο παιδια μη πατε να βαλετε τιποτα..οχι στο Αγιο αλλα πουθενα...και καλο να κανετε ειτε εσεις ειτε καποιος αλλος δεν τους αρεσει...μια ο ιππικος μια ο πλιτιστικος μια οι προβατινες μια ο δρομος μια το νεκροταφειο...καθιστε απραγοι...αρεσει πιο καλα..κι οσο για το χωριο το ιντερνετ τους πειραξε που αντι ολοι να ενωθουν κοιταει πως θα φαει ο ενας τον αλλον..Ζωη Αλεξη και Γιωργο φυγετε και μη κοιτατε πισω...οι ανθρωποι δεν αλλαζουν ο κοσμος δεν εκτιμαει ουτε το λθυνοςκαλα εκανε ο Δημος και δεν ανοιγε το δρομο φταινε οι αλλοι που τον ανοιξαν..τετοια σας χρειαζεται..το μονο που θελουν ολοι ειναι ποτε θα ρθουν οι εκλογες για κανα φακελακι..αιντε μανουλαμ στα σπιτια σας...χαραμιστκα ...κ...τοποοος δεν θα παει ποτε μπροστα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Στο δραγαμεστο οπος ειπες δεν ξερουμε τιποτε αλλο απο την ρουφιανια και κοτσομπολιο.διστιχος περισοτερο νεα παιδια.αλλα παι σοιτο βασσιλιο πουλεμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ολοι μεταζωα πιραζουν λιγοπολι.αλλα το θεμα αιλια.μπωρι να ηταν ηπορτα ανιχτη οπος παντα.δεν την κλινουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ολοι μεταζωα πιραζουν λιγοπολι.αλλα το θεμα αιλια.μπωρι να ηταν ηπορτα ανιχτη οπος παντα.δεν την κλινουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο