Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ: Παρ' ολίγον φονικόν εις Χρυσοβίτσαν δια την "Πατρότης" μιας απλής περιφράξεως γηπέδου!!!!

Παρ' ολίγον φονικόν εις Χρυσοβίτσαν δια την "Πατρότης" μιας απλής περιφράξεως γηπέδου!!!!

Του Παναγιώτη Στάϊκου

        Όταν οι φωτογραφίες ομιλούν δια τας αθλητικάς υποδομάς εις ολόκληρον τον Τέως Δήμον Αστακού, χωρίς τυμπανοκρουσίας .
        Και το δάπεδον του γηπέδου Χρυσοβίτσης  με τρία άλφα και στρώση με φίνισερ (το μηχάνημα που στρώνει την άσφαλτο) δια να μην υπάρχει η παραμικρά ανωμαλία επί του εδάφους και ακολούθως η επισταμένη  διαδικασία πατήματος μετά του οδοστροτήρος  και όλα αυτά σε αγαστή συνεργασία με τον τότε Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Χρυσοβίτσας κύριο Σπύρο Ζορμπά, ο οποίος είχε εκλεγεί με τον Συνδυασμό του κυρίου Στράτου, αλλά εμείς δεν τον είδαμε ως αντίπαλο ή εχθρό, αλλά ως Συνεργάτη μας στον κοινό αγώνα για το καλό της Χρυσοβίτσας και όλου του Δήμου!!!!!
    Και αι φωτογραφίαι του γηπέδου μπάσκετ  και της παιδικής χαράς Χρυσοβίτσης ομιλούν χωρίς φαμφάρες και αυτές.!!!!........



        Και βέβαια αι φωτογραφίαι του  κλειστού γηπέδου μπάσκετ εις το Γυμνάσιον Αστακού ομιλούν και αυτές, όπως και η έναρξις των εργασιών του νέου κλειστού του Αστακού και αι (700) επτακόσιαι χιλιάδες ευρόπουλα εις το ταμείον του Δήμου, δεν αμφισβητούνται αφού υπάρχουσι εις την οικονομικήν υπηρεσίαν του ημετέρου Δήμου.
          Αλήθεια μήπως είδε κανείς χλοοτάπητας από την Αξιότιμον Δημοτικήν μας Αρχήν εις τα γήπεδα των μεγάλων Χωριών του Δήμου μας;;;;;!!!!
        Από εμάς πάντως θα υπάρξουν, ξεκίνοντας από τα Κεφαλοχώρια Κανδήλα και Παλαιομάνινα για να φθάσουμε μέχρι, Μύτικα, Αρχοντοχώρι, Παπαδάτο και Χρυσοβίτσα!!!!!
         Και θα ερωτήσει κανείς σε τέτοια εποχή οικονομικής κρίσης και πλήρη εκτροχιασμό του Δήμου Ξηρομέρου, όταν προχθές το πρωί η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο λιμάνι του Αστακού, για να ακολουθήσει η επανασύνδεσή του  μετά τας απείρου κάλους στιγμάς και τα πολύ ωραία "Γαλλικά" στο Δημαρχείο, γίνονται τέτοια πράγματα;;;!!!
           Βεβαίως θα γίνουν και θα πληροφορηθείτε το πώς, με την κατάθεση του ολιγοσέλιδου και συγκεκριμένου προγράμματος μας και αφού θα τρίβετε τα μάτια σας, θα συμφωνήσετε μαζί μας απόλυτα για τον τρόπο.!!!!
         Μετά μεγάλου θαυμασμού και δέους δια τας αθλητικάς υποδομάς της Αξιοτίμου Δημοτικής μας Αρχής.
Ολόψυχες ευχές για καλό καλοκαίρι.

Αστακός 5/7/2018

Παναγιώτης Στάικος
Πρώην Δήμαρχος Αστακού 






34 σχόλια:

  1. Για ποια Παπαδάτου λέτε; Γι'αυτό που έχει παγκόσμιος γήπεδο μπάσκετ με μια μπασκέτα;τη σωι γήπεδο είναι αυτό ποτέ δεν το κατάλαβε κανείς. Προφανώς η άλλη μπασκέτα πήγε σε κάποια τσέπη. Για ποια Παπαδάτου λετε; Γι αυτή που έχει μια κατεστραμμένη παιδική χαρά κ υπάρχει το ενδεχόμενο πολύ σοβαρού τραυματισμού; Πήγατε ποτέ να δείτε για ποια Παπαδάτου λέτε; Γι'αυτό που χρέωσαν το γυμναστήριο λες κ φτιάξανε το μέγαρο μουσικής;κ το καλό είναι ότι δεν έγινεν κ εργασίες κάτι μπαλοματακια.για ποια Παπαδάτου λέτε λέτε; Γι'αυτη που όλος ο φωτισμός είναι κανενός;για της λάμπες της πλατείες που κρέμονται με κυνδηνο ηλεκτροπληξίας;θα μπορούσα να πω χιλιάδες άλλα μαλλον θα μιλάτε για άλλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nai ala eftiakses 5×5 sta xoria pou den exoun oute ena paidaki giatre kai exoun klisi ta sxolia tous edo kai para pola xronia kai stin xrisovitsa pou tin sxoliki xronia 2017-18 eixe dimotiko kai nipio 27 paidia den ekanes tipota tote pou eprepe tipota.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε 2:52 πρέπει να είσαι από αυτούς τους Παπαδατιωτες που εμφανίζονται μια φορά το χρόνο και με μια παρουσία στα κλαρίνα νομίζεις ότι στηρίζεις το χωριό.
    Η μπασκέτα που λες καθώς και το γυμναστήριο έγιναν επι Παναγιώτη Τζαχρήστα. Μέχρι τότε και από τότε ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έφτιαξε για το χωριό μας. Αλλά ξέρετε να κάνετε όλη μικροπολιτική γιατί απευθύνεστε σε ανθρώπους χαμηλού iq κατά τη γνώμη σας.. Που θα μιλήσετε για μια μπασκέτα κιόλας που επι 10 χρόνια παίζει όλο το χωριό σε ένα χώρο που ΔΕΝ ΕΧΕΙ υποδομή για δεύτερη!! Αυτά τα λίγα γιατί προς τα δω πάνω μη πατήσει κανένας με μεγάλα λόγια τ’χρον και φουσκωμένα πορτοφόλια γιατί θα φύγει ακλαφτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ δεν είπα ποιος έκανε το υποτιθέμενο γήπεδο αλλά ότι στα παγκόσμια χρονικά γήπεδο με μια μπασκετα πως το βλέπετε εσείς.Όσο για την υποδομή που λέτε που δεν υπάρχει για δεύτερη να σας ενημερώσω ότι πίσω από το σχολείο υπάρχει ένας τεράστιος χορό που θα μπορούσαν να γίνει κ το μπάσκετ κ η πεδικη χαρά μέχρι κ 5×5 χωράει να γίνει. Αλήθεια έχετε πάει ποτέ εκεί; Αυτά για το ποιος πηγαίνει μια φορά το χρόνο στο χωριό μάλλον για τον εαυτό σας θα λέτε γιατί εγώ είμαι εδώ μένω εδώ κ δραστηροποιηουμε εδώ στο χωριό.εσεις;γνωρίζεται ότι για το γυμναστηριο ξοδεύτηκε το ποσό γύρο στα 30000 χιλιάδες ευρώ για δήθεν αλλαγή πατώματος κ βάψιμο;Αυτά για το ποιος έρχεται μια φορά το χρόνο.

      Διαγραφή
    2. Εγώ δεν είπα ποιος έκανε το υποτιθέμενο γήπεδο αλλά ότι στα παγκόσμια χρονικά γήπεδο με μια μπασκετα πως το βλέπετε εσείς.Όσο για την υποδομή που λέτε που δεν υπάρχει για δεύτερη να σας ενημερώσω ότι πίσω από το σχολείο υπάρχει ένας τεράστιος χορό που θα μπορούσαν να γίνει κ το μπάσκετ κ η πεδικη χαρά μέχρι κ 5×5 χωράει να γίνει. Αλήθεια έχετε πάει ποτέ εκεί; Αυτά για το ποιος πηγαίνει μια φορά το χρόνο στο χωριό μάλλον για τον εαυτό σας θα λέτε γιατί εγώ είμαι εδώ μένω εδώ κ δραστηροποιηουμε εδώ στο χωριό.εσεις;γνωρίζεται ότι για το γυμναστηριο ξοδεύτηκε το ποσό γύρο στα 30000 χιλιάδες ευρώ για δήθεν αλλαγή πατώματος κ βάψιμο;Αυτά για το ποιος έρχεται μια φορά το χρόνο.

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ φίλε στο χώρο πίσω από το δημοτικό στο οποίο αναφέρεστε τον γνωρίζω πολύ καλά γιατί εκεί μεγάλωσα. Είναι 3 μέτρα πλάτος με 9 μήκος γιατί μεσολαβεί το δασσυλιο και δεν ενδείκνυται επ’ουδενι για χρήση γηπέδου μπάσκετ παρά μόνο πινγκ-πονγκ.
      Η ένταση μου οφείλετε στο γεγονός ότι επι δημαρχίας Τζαχρηστα υπήρξε πραγματική διάθεση με πράξεις και χωρίς μίζες. Το γήπεδο μπάσκετ έγινε, το γυμναστήριο άνοιξε στο χωριό, οι δρόμοι πλακοστρώθηκαν και γενικότερα για την ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ έγιναν έργα. Μέχρι τότε και από τότε δυστυχώς δεν έγινε τίποτε. Και το να λέγετε ότι μπήκε μόνο μια μπασκέτα αποτελεί γελοίο επιχείρημα απαξίωσης από συγκεκριμένους που δεν έχουν κάτι άλλο να πουν. Όσον αφορά αν είσαι στο χωριό όπως λες,χαίρομαι πραγματικά αλλά πρέπει να μάθεις την πραγματική προϊστορία για την Παπαδάτου και μετά να τοποθέτησε.

      Διαγραφή
    4. Βλέπεις που τελικά φίλε μου δεν έρχεσαι συχνά στο χωριό κ δεν γνωρίζεις ούτε το μέρος που λες. Άκου λοιπών κάποτε είχε μελέτη πισο από το Δημοτικό να γίνει γήπεδο μπάσκετ κ η πεδικη χαρά κ στο Μελών κ ενα γήπεδο 5×5. Ο χώρος αυτός μεταδόθηκε από τοπογραφο κ βγήκε εκμεταλευσιμος 880 τετραγωνικά. Το δασιλιο που λέει είναι περιφραγμένο κ στην Κάτω ας πούμε μεριά καμία σχέση το ένα με το άλλο. Σου τα λέω αυτά Γιατί στη μελέτη κ στο σχεδιασμό συμμετείχα κ εγώ.Αυτά για να μαθαίνεις. Ναι η μια μπασκετα Κύριε μου σε ένα γήπεδο που θέλετε να λέγετε μπασκετικό είναι ντροπή κ ξεφτίλα. Κ επειδή είστε υποστηρικτής του τζαχρηστα απ ότι βλέπω καλά θα κάνει να του πείτε ότι στο Δήμο έχει κατατεθεί εδώ κ ενα χρόνο ένα έγγραφο από 40 οικογένειες της Παπαδάτου με υπογραφές κ κάνει την κότα. Αυτά φίλε μου

      Διαγραφή
    5. Εγώ φταίω που άνοιξα κουβέντα. Αν υπάρχει μελέτη που λες ότι συμμετείχες τότε θα μπορεί να γίνει και αεροδρόμιο πίσω απτό δημοτικό.
      Όσο για το υποστηρικτής που αναφέρεις καταλαβαίνω το έτσι έχεις μάθει ότι οποίος εκφέρει γνώμη πρέπει να τα παίρνει. Δυστυχώς για σένα και τους ομοίους σου να ξέρεις ότι υπάρχουν νέοι άνθρωποι που υποστηρίζουν το δίκαιο κι όχι το γλύψιμο για το συμφέρον. Αυτά γιατί μάλλον την κότα την κανείς εσυ πολύ καλά που χαρακτηρίζεις ανθρώπους ανωνυμως. Σε χαιρετώ και που σαι πάλι από κοντά στα λαμόγια μεθαύριο στις εκλογές χειροκροτητής και κάτι θα κερδίσεις αρκεί να ρημάζει το χωριό

      Διαγραφή
    6. Η μελέτη είτε τη θες είτε όχι υπάρχει κ είναι έτσι όπως τα λεω. Για τα υπόλοιπα που λες δεν σχολιάζω γιατί έχω δώσει αγώνες κ στο δήμο κ για τη παπαδατου. Είμαι 22 χρόνια στη περιφέρεια του νόμου μας κ ξέρω πάρα πολλά πράγματα κ όλους τους τοπικούς άρχοντες κ δημάρχους που ήταν κ είναι.γιαυτο πίστεψέ με φίλε ξέρω πάρα πάρα πολλά πράγματα σε ότι αφορά το δήμο.

      Διαγραφή
  4. Πήρες δάνειο για να κάνεις γήπεδα 5 επί 5 και την ίδια ώρα άφηνες στην άκρη το σχέδιο πόλεως,τη μαρίνα και άλλα έργα υποδομής.
    Ο δήμαρχος των έργων ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οχι μόνο θα έρθουν με μεγάλα λόγια κ πορτοφόλια αλλα κ ο κόσμος θα τσιμπησει παλι γιατί είναι πρόβατα και κοιμούνται.... Ας ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα, εμείς να μαστε καλά.... Ενας ατελείωτος ωχαδερφισμος διακατέχει τους πολίτες του δημου μας. Γι'αυτο μας αξίζουν αυτοί οι απατεώνες της δημοτικής αρχής κ οι αγράμματοι και αμόρφωτοι σύμβουλοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και στο εξαφανισμένο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ τι έγινε;;;;; Τίποτα και τότε τίποτα και τώρα . Σε περιμένουμε κύριε Λαϊνά να πραγματοποιήσεις τις υποσχέσεις . Το ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος να πραγματοποιήσει υποσχέσεις φίλε μου 8:59;Ολοι αυτοί και οι οικείοι τους έφαγαν το δημόσιο χρήμα, τα χρήματα μας δηλαδή και κάνουν dolce vita... Επαγγελματίες πολιτικοί του κω@@υ δηλαδή. Απατεώνες ολκής.,απαιδευτοι κ αμόρφωτοι....

      Διαγραφή
  7. Καταλαβαίνω πως κάποιοι πονάνε γιατί στην Χρυσοβιτσα σε απόλυτη συνεργασία με τον Πρόεδρο ,ο οποίος δεν ανήκε στην παράταξη μας ,ασφαλτοστρώσαμε το 80%των δρόμων του Χωριού ,αλλάξαμε όλα τα φωτιστικά σώματα (τα οποία ήταν κάτι κωλο φωτιές ) με τα μεγάλα κίτρινα φώτα ,κάθε χρόνο συντηρούσαμε τους αγροτικούς δρόμους με γκρέιντερ ,συντηρούσαμε τον δρόμο στο βαλόστρατο και δεν ήταν σε τέτοια χάλια και μεψαγαστη συνεργασία με τον Πρόεδρο κύριο Σπύρο Ζορμπά είχαμε το νεκροταφείο και έλαμπε και αφήσαμε και μελέτη την οποία έκανε ο κύριος Κισσας με περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις ,αν χρειαζόταν να έρθει νέτο από την γεώτρηση των Βλυζιανων .!!!
    Περαστικά σας λοιπόν .
    Και καληνύχτα σας ,γιατί για εσάς ειναι σκοτάδι και στα σκοτάδια πορεύεστε .!!!
    Παναγιώτης Σταικος
    Όσο για το Βασιλόπουλο τίποτα λες την δεύτερη γεώτρηση ,με την οποία δεν έλειψε ποτέ νερό ;
    Τίποτα ο δρόμος Βασιλόπουλου -Βελλά ;
    Τίποτα η ασφαλτόστρωση όλων των δρόμων του Χωριού και η αντικατάσταση όλων των φωτιστικών σωμάτων με τα μεγάλα κίτρινα φώτα ;
    Τίποτα και η συντήρηση κάθε χρόνο των αγροτικών δρόμων με γκρέιντερ ;
    Ντροπή σου ρε ζαγαράκι .!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άκουσε πληρωμένε συκοφάντη 7:24 εμείς πήραμε δάνειο 1.000.000 ευρώ και τα μισά πήγαν για την ολοκλήρωση των σφαγείων και τα αλλά μισά για 7 χιλιόμετρα εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης από εκεί που πέρασε ο Βιολογικός και το πήραμε με 1,5 % επιτόκιο και αφήσαμε και 700.000 ευρώ για το κλειστό .!!
    Αυτά κανείς πως δεν τα ήξερες κομπλεξικό ανθρωπάκι .!!!
    Εμείς δεν πήραμε δένει ο με 7% για χρέη ,γιατί δεν χρωστούσαμε σε κανέναν ούτε ένα ευρώ ,ούτε μας έκοψε ποτέ η ΔΕΗ το ρεύμα .!!
    700.000 ευρώ περίσσευμα για το κλειστό σου βγάζουν το μάτι ;;;;
    Παναγιώτης Σταικος και να ξέρεις πως ο λαός δεν τσιμπάει από επαγγελματίες πληρωμένους προβοκάτορες .!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε 8 :59 ας μην του δίνατε 80 ψήφους στην χρυσόβιτσα και το αγράμπελο που τον γράψανε κανονικά εκεί έκανε μάγκες τους προέδρους μέχρι να του κοροϊδέψει και αυτούς η τύχη του βασιλοπουλου στα χέρια του Τάκη που τον δουλεύει ψιλό γαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τα εργα σας κυριε Σταικε ηταν γηπεδα και παιδικεσ χαρες να παιζουν τα παιδια που δεν υπαρχουν που ερημοσαν τα χωρια και ο αστακος απο την αναπτηξη που φερατε με τις μοναδες ψαριων δουλευουν πεντε οικογενιες και πεινανε χιλιες τα εργα σας ηταν δρομοι για τα μανδρια και οχι για παραλιες τα εργα σας ηταν ο βιολογικος που βγαινει η θαλασσα απ τα φριατια θυμηθειτε τι κοσμο ειχε ο αστακος πριν 15 χρονια και μετα μηλιστε για τα εργα σας τη μεγαλητερη ευθηνη για αυτο το μαρασμο την εχετε εσεις πειτε μας ενα εργο που κανατε για ρθει ενας τουριστας στον αστακο πειτε μας που να δουλεψουν τα παιδια μας και τα εγγονια μας που ξενιτευονται καθε μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στον προδρομο γιατρε ποια τα εργα σας (α ξεχασα τοτε υπηρχε η κοντρα με τον λαινα που ηταν με τον μπονη και εσυ με τον πυθαγορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άκουσε θλιβερό πλασματάκι 11:54μμ
    Έργο 1:Το νερό από τονΑγιο Δημήτριο ,γιατί πριν από το 1989 βρώμαγαν οι
    μασχάλες σου από την απλυσιά .
    Εργο2;το Λύκειο Αστακού ,αφού τα παιδιά πριν πήγαιναν στο Λύκειο σε κάτι αποθήκες .!!
    Έργο 4: Η παραλιακή πλατεία που πίνεις τον καφέ σου χλαπ εσυ αλλά και εκείνοι που έρχονται γιατί αγαπάνε τον Αστακό .!!
    Έργο 5:Το Δημαρχείο και η αίθουσα του πνευματικού κέντρου που ο κύριος Πιτσουλιας με τα παιδιά μας κάνει υψηλού επιπέδου θέατρο .
    Έργο 6:Τα δυο κλειστά γυμναστήρια ,το γήπεδο του Ηρακλή ,το ανοιχτό μπάσκετ ,του βόλεϊ ,του τένις ,του 5χ5 .
    Έργο 7 : Η βιβλιοθήκη του Λυκείου Αστακού ,μια από τις καλύτερες της Ελλάδας .!!
    Έργο 8: Ο μόλος στο Εσχατολαγκαδο ,που δένουν 100 αλιευτικά σκάφη .!!!
    Έργο 9: Ο βιολογικός του Αστακού ,ο οποίος με περιμένει για να λειτουργήσει .!!!
    Έργο 10:Τα σφαγεία ,τα οποία με περιμένουν για να λειτουργήσουν και πολλά άλλα μικρότερα και οι δρόμοι Πλατυγιαλι -Άγιος Δημήτριος και Κουβαρά -Μπαμπινη .!!!
    Και στις ιχθυοκαλλιέργειες δεν δουλεύουν 10 άνθρωποι αλλά 400 και ζει όλο το Ξηρομερο .!!!
    Μετά από αυτά αν είχες λίγο φιλότιμο θα έπρεπε να είχες παει να πνιγείς .!!
    Αλλά φαίνεται πως δεν έχεις τσιπα και θα το καταλάβεις του χρόνου ,όταν οΑστακος θα μου δώσει το 70% των ψήφων και θα πονέσεις πολύ και θα παραφρονίσεις εντελώς από την δυστυχία και τον φθόνο σου .!!!
    Παναγιώτης Σταικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ούτε τα 12 μηχανήματα με μηχανοκίνητα με μηχανοκίνητες σκούπες με κλιματισμό και το τρακτέρ με τον καταστροφέα και τα (4) πυροσβεστικά ,για να μην καείς ζωντανός μέχρι να έρθει η Πυροσβεστική από το Μεσολόγγι είδες τυφλέ από τον φθόνο κύριε 11:54;;;!!!!
    Παναγιώτης Σταικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπραβω γιατρε καλλα τα λες και εγω μαζη σου ειμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιατρέ γιατι δεν απαντάτε στον 9:25 Π:Μ δεν έχετε να γράψετε κάτι βλέπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δηλαδή με τον Γαζετα δεν έγινε τίποτε?Ξεβρωμισε το χωριό,ολοι οι Δρόμοι άσφαλτο, χωμάτινοι Δρόμοι, συνέχεια τα μηχανήματα της Νομαρχίας στην Παπαδάτου.Και ο Βραχάς έκανε αρκετά για το χωριό μας.Συνεχεισε ο Τζαχρηστας με πολλά έργα βιτρίνας και το χωριό μας ήταν αρκετά ευνοημένο.Τωρα φιλοι μου είναι το θέμα που μας εγκατέλειψαν όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η Παππαδατου είναι μαζί σου γιατρέ προχώρα!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙΑΤΡΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!!!!!ΠΡΟΧΩΡΑ ΔΥΝΑΤΑ .ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΑΤΑΛΗΜΕΝΟΙ .Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΟΣ.ΕΡΓΑ ΜΗΔΕΝ .ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ !!!ΕΛΕΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Α για τον Πρόδρομο ξέχασες τον δρόμο για τηνΓουριωτισσα ,τις ασφαλτοστρώσεις ,την αλλαγή όλων των φωτιστικών σωμάτων ,τους αγροτικούς δρόμους και τόσα αλλά και είχα εξαιρετική συνεργασία με τον Πρόεδρο ,για αυτό θα είναι μαζί μου και στις εκλογές ,όπως επίσης είχα εξαιρετική συνεργασία και με τον κύριο Λαϊνά .!!
    Τώρα μπορείς να κανείς πιπί σου;
    Παναγιώτης Σταικος
    Στον Πρόδρομο μαγκάκι θα πάρουμε 80%.!!
    Γράφτω αυτό και θα ρίξεις πολύ κλάμα .!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ :Η γεώτρηση έγινε αναγκαστικά λίγα μέτρα ποιο κατά από τη πρώτη γεώτρηση γιατί για κάποιο λόγο χάθηκε ο όγκος του νερού .Απλό έργο ,ήταν αδύνατο να μη το κάνει η δημοτική αρχή δεν κόστισε πολλά αλλά ήταν και υποχρέωσης αφού το νερό υπήρχε. Έγινε όμως επι Στάικου.Ο δρόμος προς τη ΒΕΛΑ έγινε από τη Νομαρχία ,μιας και είναι επαρχιακός δρόμος .Εσωτερική οδοποιία ΝΑΙ έγιναν κάποιες επισκευές αλλά όχι σε όλους τους δρόμους .Οι αγροτική και κτηνοτροφικοί δρόμοι επισκευάζονταν πάντα από όλες τις Αρχές και αυτό σε ένα βαθμό γίνετε και σήμερα. Τα φώτα αλλάχθηκαν ,αλλά σήμερα υπάρχει ανάγκη να αλλαχθούν ξανά, το γιατί δεν το ξέρω.
    Τι δεν έγινε; έργα που αλλάζουν την εικόνα των χωριών:
    ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ,παιδική Χαρά ,πλατεία ,αντιπλημμυρικά έργα στα ρέματα ,καθαρισμοί ρεμάτων, διευθέτηση τον υδρομέτρων και των παράνομων συνδέσεων, δρόμοι στο παλιό χωριό ,μελέτη για την εκκλησία του ΑΗ Γιώργη. Επισκευή και αξιοποίησή του πρώην κοινοτικού καταστήματός ,γήπεδο 5χ5, αποψιλώσεις κ..α
    Η ΝΤΡΟΠΗ φυσικά και είναι δική μας που επι 40χρονια ψηφίζουμε άκριτα τα ίδια και τα ίδια άτομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ντροπή σου συκοφάντη 10:33
    Ο δρόμος Βασιλόπουλο Βελά έγινε με την συνεργασία Δήμου Αστακού και Νομαρχίας .
    Ξεκίνησε ο Δήμος Αστακού με 600.000 χιλιάδες ευρώ και με την άριστη συνεργασία που είχα με τον Νομάρχη ,έβαλε και η Νομαρχία άλλες 600.000 ευρώ και ολοκληρώθηκε το έργο και αυτό το ξέρεις και υπάρχουν τα εντάλματα πληρωμής και οι δημοπρασίες ,αλλά είσαι ένας γ@@@@@@@νος συκοφάντης και πετάς λάσπη .!!
    Όπως υπήρξε και η Δημοπρασία των ασφαλτοστρώσεων με 700.000 ευρώ καθ ξεχνας πως ήταν οι δρόμοι από τα χαλασμένα τσιμέντα ,αλλά είσαι μεγάλος καραγκιόζης για να πεις το όνομα σου και να σε φτύσουν όλοι οι Βασιλοπουλιοι.!!
    Και τους κάδους απορριμμάτων εμείς τους τοποθετήσαμε και τους αγροτικούς δρόμους τους είχαμε και πήγαινε κάποιος και με μικρό ΙΧ επιβατικό .!!!
    Και το νεκροταφείο έλαμπε και το ρέμα καθαρίσαμε ,αλλά είσαι τόσο ξεφτιλισμένος που κανείς πως δεν τα ξέρεις .!!!
    Και για όλα υπάρχουν και όλα τα εντάλματα .!!
    Ντροπή σου σιχαμερέ ψεύτη .!!!
    Παναγιώτης Σταικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παναγιώτη γιατί φωναζεις αφού το έργο είναι χιλοπεχμενο. Θα ανακοινώσει ότι κατέβαινεις στην εκλογές κ την τελευταία στιγμή όπως πάντα θα κάνεις πισω γιατί τα λεφτά είναι πολλά. Ξέρεις τη εννοώ φαντάζομαι.

      Διαγραφή
  22. ΓΙΑΤΡΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΓΟΥΡΓΙΩΤΙΣΣΑ. ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ Η ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ '

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Στον Πρόδρομο μάλλον θα πάρεις 80% ίσως και πιο πολύ γιατί μερικά "βαρόμετρο" του χωριού εκεί που έφτυναν τώρα γλυφουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οταν στη ζωη σου σου βρησουν την μανα σου την γυναικα σου τα παιδια σου και ολο σου το σοι και το αποδεχτεις και αγκαλιαζεις τον εχθρο σου που δεν σε αποκαλουσε ποτε με το ονομα σου παρα μονο με διαφορα κοσμητικα επιθετα τοτε μονο μπορεις να φτασεις και το 99% γιατι το υπολοιπο 1% ΣΕΒΕΤΕ την οικογενεια του και της αξιες και ειναι και υπερανω χρηματων αλλα στον βωμο της εξουσιας και της περιστρεφωμενης καρεκλας στο δημαρχειο ξεχνιουνται ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γιατρέ προχώρα ρημαξε το Καραϊσκάκη.. δεν ενδιαφέρεται κανείς.δεν υπάρχει τίποτα ενδιαφέρον έχουν για την πάρτη τους,μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε ρεμάλι 4:39
    Εγώ θα είμαι υποψήφιος ακόμη και μόνος μου και άσε την λάσπη ,ότι θα πάρω λεφτά και θα κάνω πίσω .!!!
    Έλα να μου δωσεις 10 εκατομμύρια για να δεις αν θα κάνω πίσω .!!!!
    Παναγιώτης Σταικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο