Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Μετα απο Αιτήματα της Τ.Κ. ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ, ο Δήμος Ξηρομέρου προχώρησε στη Περίφραξη του γηπέδου και στο φωτισμό της Πλατείας

ΦΩΤΟ: Τζένη Παπαδημητρίου

      Μετα απο αιτήματα του Προέδρου της Χρυσοβίτσας κ. Γιάννη Χρόνη, πραγματοποιήθηκαν τις μέρες αυτές, απο τον δήμο Ξηρομέρου, δύο σημαντικές παρεμβάσεις στο χωριό. Οι παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν είναι η νέα περίφραξη με συρματόπλεγμα στο γήπεδο και ο φωτισμός της Πλατείας. 
        Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Χρυσοβίτσας κ. Γιάννης Χρόνης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον δήμαρχο κ. Ερ. Γαλούνη και τους αρμόδιους αντιδημάρχους κ. Θεόδωρο Λιβάνη και κ. Βασίλη Τσάρκο για την άμεση ανταπόκρισή τους, στα αιτήματα της τοπικής κοινότητας και τοποθέτησαν νέα περίφραξη με συρματόπλεγμα στο γήπεδο το οποίο είναι σε όλα έτοιμο για τον πρώτο αγώνα της ομάδας και ολοκλήρωσαν τον φωτισμό της πλατείας που αναβαθμίζει αισθητικά το χωριό. 
         Ξεχωριστά ο πρόεδρος ευχαριστεί και τον Τοπικό Περιβαλλοντικό Πολιτιστικό σύλλογο για την δωρεάν τοποθέτηση των όμορφων φωτιστικών που άλλαξαν την εικόνα της πλατείας.
       Οι κάτοικοι της Χρυσοβίτσας αναμένουν συνέχεια κι άλλες παρεμβάσεις απο το δήμο Ξηρομέρου…



ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ:


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ:
ΓΗΠΕΔΟ












Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο