Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Παναγιώτης Στάικος : Εγκατάλειψη, σκατό και μπόχα .!!!!!



Έτσι υποδεχθήκαμε τους λιγοστούς επισκέπτες μας , οι οποίοι μας έκαναν την τιμή να περάσουν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στον Αστακό.!!!!
Οι εικόνες εγκατάλειψης φαίνονται στις καμπίνες στην πλαζ με τις με τις τάβλες   και τις πρόκες , τις διαλυμένες πόρτες (όπως και πέρυσι )  και τα περιττώματα μέσα στις καμπίνες , που υποτίθεται , πως θα πάνε οι λουόμενοι για να αλλάξουν τα μαγιό τους, το ανύπαρκτο αμμοχάλικο στην  Δυτική πλευρά της πλαζ μπροστά στο  Hotel Στράτος , στο οποίο φαίνεται το υποσκαμμένο πλακόστρωτο και τι ίδιο στην πλαζ του Εσχατολάγκαδου.!!!!......

Και τι χρειαζόταν 800 ευρώ  για να δουλέψουν μία τσάπα και ένα φορτηγό για δύο μεροκάματα και να μεταφέρουν το αμμοχάλικο από την ανατολική πλευρά της πλαζ στην δυτική ,εκεί που φαίνονται οι κοτρώνες   ή αγορά 20 φορτηγά νέο ψιλό –πλυμένο ποταμίσιο  χαλίκι  για την ανατολική πλευρά  με 150 ευρώ  το κάθε αυτοκίνητο ( και έτσι δεν θα μπαίνουν στην θάλασσα οι λουόμενοι  με κίνδυνο να σακατευθούν επάνω στις κοτρώνες , όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες  και για τις καμπίνες και τους λουτήρες  200  ευρώ για να γίνουν σαν  καινούριες.!!!!
Για την μπόχα που υπήρχε στην παραλιακή πλατεία στο Λιμάνι του Αστακού , αφού από τις (4) τέσσερες αντλίες λειτουργούν οι (2)  και το κόστος όχι για επισκευή( που μπορεί να επισκευάζονται με ελάχιστο κόστος) αλλά αγορά καινούργιων .Έχω μια προσφορά για αντλίες 1, 5 HP( ίππων ) , οι οποίες είναι αρκετά μεγάλες για τον σκοπό αυτό και δεν χρειάζονται μεγαλύτερες με 2 HP με  κόστος μαζί με τον ΦΠΑ  1.300 ΕΥΡΩ και δεν αποκλείω αν ψάξει κανείς να βρει και καλύτερη τιμή και όχι με  5.000 ευρώ η κάθε μια , γιατί αυτό δεν λέγετε διασπάθιση του Δημοσίου  χρήματος, αλλά κάπως αλλιώς  .!!!!
Έχουμε και λέμε  2Χ1.300 + 800+200 = 3.600 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΟΝ  ΦΠΑ   σύνολο στην πιο ακριβή εκδοχή , την στιγμή που το Λιμενικό ταμείο Ξηρομέρου  έχει ψηφίσει Προϋπολογισμό πάνω από 300. 000 ευρώ και γίναμε  ρεζίλι  και των σκυλιών ( βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που το παθαίνουμε τα τελευταία (4) τέσσερα χρόνια).!!!!
Μήπως σας πέφτουνε πολλά ή  βαριά; Αν ναι , τότε υπάρχει η λύση την οποία επιλέγουν όλοι οι αξιοπρεπείς άνθρωποι .!!!!  Η παραίτηση .!!!!!
Δεν πιστεύω να υπάρχει κανείς, που να θέλει να χρεώσουμε και το σκατό .!!!!
Μπορεί αυτοί που αποπάτησαν μέσα στις καμπίνες, να είναι χειρότεροι από ζώα , αλλά  τότε   παρεμβαίνει η Δημοτική Αρχή . Δεν χρειάζεται η Τ. Α για τους ευσυνείδητους πολίτες.!!!
Αλλά αυτές οι εικόνες είναι ντροπή και δεν περιποιούν     τιμή για την Αξιότιμο Δημοτική μας Αρχή , αφού δεν χρειαζόταν, όποτε συνέβαινε κάτι τέτοιο , παρά ένας εργάτης  καθαριότητας για ένα λεπτό  με ένα φτυάρι  και μετά λίγο απορρυπαντικό  και με την  μάνικα  του μεγάλου πυροσβεστικού του Mercedes  με την πολύ υψηλή πίεση του νερού  θα αστράφτουν .!!!!

Εγώ δεν στέκομαι και δεν σας καταγγέλλω γιατί δεν έχουν τοποθετηθεί εγκαίρως οι ομπρέλες στην παραλία , αφού δεν χάθηκε ο κόσμος αν δεν υπάρχει ακόμη και ίσκιος , αλλά για τις κοτρώνες , την μπόχα και τα σκατά μόνο δυο λέξεις αρμόζουν . Αίσχος και Ντροπή.!!!!
Δεν φαντάζομαι να είναι κανένας από την Δημοτική μας Αρχή Υπερήφανοι για αυτά τα χάλια ;;;;!!!!!!
Αυτή την ανάρτηση –καταγγελία δεν θα έπρεπε να την κάνω εγώ , αλλά πρωτίστως  οι επαγγελματίες του Τουρισμού του Αστακού , που κάποιοι πήραν το λιβανιστήρι και έγραψαν  με χρυσά γράμματα για το έργο της Δημοτικής μας Αρχής.!!!!
Αλήθεια ο καλός μου φίλος και συγγενής μου, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος  κύριος Βασίλης Τσάρκος (γιατί δεν υπάρχει ίχνος προσωπικής αντιπαράθεσης ,αλλά πολιτικής επισήμανσης των κακώς κείμενων )  , έχει επενδύσει στον τόπο μας σε μια αξιόλογη Τουριστική Μονάδα ( η οποία όσες φορές πήγα ,πραγματικά λάμπει και είναι από τις πιο καθαρές, που έχω επισκεφθεί στην Ελλάδα )  δεν αισθάνεται την ανάγκη ως επιχειρηματίας του Τουρισμού  να τα καταγγείλει όλα αυτά και ίσως  να υποβάλει και την παραίτησή του ακόμη , αν δεν μπορεί να τα αλλάξει , όχι μόνο από Αντιδημάρχου ,αλλά και από Δημοτικού Συμβούλου .!!!!

Με πολύ προσωπικό σεβασμό .
Αστακός 29/5/2018
Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Παναγιώτης Στάικος











6 σχόλια:

  1. Ναι περυσι ηταν όλα οκ για το κυριο σταικο...φετος ειναι χαλια..άρχισε κ αυτος προεκλογικό αγωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου Δημαρχε πεστα να σε ακου σουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατρέ ο Αστακός σας χρειάζεται για μια ακόμα φορά!!! Επιτέλους αναλάβετε ξανά Δήμαρχος μήπως και πάει μπροστά αυτός ο τόπος. Εγκατάλειψη και μπόχα από κάθε πλευρά και σε όλους του τομείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο κύριε Παναγιώτη.... Με μια λέξη μόνο κατάντια... Δεν ντρέπονται καθόλου στο Δήμο; Πως να προσελκύσει τουρίστες Ο Αστακός; Οδικό δίκτυο εντός και εκτός πόλεως ανύπαρκτο. Καθαριότητα πουθενά. Και μια δημοτικη αρχη που σφυρίζει αδιάφορα. Δε βρέχει κύριοι... Σας φτύνουν. Αίσχος... Τυχαρπαστοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο κύριε Παναγιώτη.... Με μια λέξη μόνο κατάντια... Δεν ντρέπονται καθόλου στο Δήμο; Πως να προσελκύσει τουρίστες Ο Αστακός; Οδικό δίκτυο εντός και εκτός πόλεως ανύπαρκτο. Καθαριότητα πουθενά. Και μια δημοτικη αρχη που σφυρίζει αδιάφορα. Δε βρέχει κύριοι... Σας φτύνουν. Αίσχος... Τυχαρπαστοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητοί διαχειριστές της σελίδας βάλτε κάποια στιγμή ένα τιμοκατόλογο για την τιμή των αναρτήσεων. Τόσα για τους πρώην κοινοτάρχες πρώην δημάρχους που έχουν κατακλέψει τον τόπο και θέλουν να ξαναβγούν για να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους. Τόσα για τους νυν δημάρχους και συμβούλους που μας φωτίζουν με την τιμιότητά τους. Τόσα για το κάθε λαμόγιο που έχασε τη καρέκλα και δεν μπορεί να κλέψει άλλο. Τόσα για τον κάθε πικραμένο κομπλεξικό που νομίζει ότι είμαστε όλοι πρόβατα και τρώμε το κάθε ψέμα που ξεστομίζει. Και ούτω κάθε εξής........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο