Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Αγρίνιο: Μικρά παιδιά έπαιζαν σε πλατεία με… αυτοκίνητα – Καταγγελίες από γονείς, στο σημείο η Αστυνομία! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

 Δεν έχουν τον Θεό τους οι ασυνείδητοι οδηγοί στο Αγρίνιο. Πριν από λίγα λεπτά, η Αστυνομία κλήθηκε στην πλατεία Πανοπούλου, από αγανακτισμένους γονείς οι οποίοι έβλεπαν τα παιδιά τους να παίζουν παρέα με… αυτοκίνητα που διέρχονταν από το σημείο!

 Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες αναγνώστη του sinidisi.gr αστυνομικός της Τροχαίας βρέθηκε στην πολυσύχναστη πλατεία, για να διαπιστώσει την άνευ προηγουμένου παραβατικότητα ορισμένων. Αν μη τι άλλο ένα ζήτημα για το οποίο η τοπική αστυνομία θα πρέπει να δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς τα παρκαρίσματα ακόμα και οι διελεύσεις οχημάτων από πεζόδρομους, πλατείες και θέσεις πρόσβασης Α.με.Α. τελευταία δείχνουν εκτός ελέγχου.


Σύμφωνα μάλιστα με καταγγελίες, μέχρι στιγμής από θαύμα δεν έχουν σημειωθεί τραυματισμοί πολιτών.
 http://sinidisi.gr/

3 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχουν ασυνείδητοι οδηγοί. Υπάρχουν ασυνείδητοι τροχονόμοι καιαδιάφορο κράτος,που δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους. Δεν γίνεται μόνο στο Αγρίνιο αλλά σε όλη την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο τροχονόμος σου φταίει όταν θες να πας για καφέ αγκαλιά με το Ναβάρα και θέλουμε από έναν αστυνομικό για συνοδεία σαν δεν ντρεπόμαστε λεω εγώ...

      Διαγραφή
    2. Αν γνωρίζεις ότι θα σε γράψουν δεν θα πας με το Ναβάρα ή αν πας θα το παρκαρεις οπου επιτρέπεται και οχι όπου σου κάνει κέφι. Οσα λεφτά και αν έχεις όταν σου κόβουν κλήσεις και σου πάρουν δίπλωμα και πινακίδες πως θα πας;

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο