Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Συγχωνεύονται το 1ο και το 2ο Δημοτικά Σχολεία ΒΟΝΙΤΣΑΣ από τη νέα χρονιά

Oι αλλαγές σε Δημοτικά και Νηπιαγωγεία της Αιτωλοακαρνανίας

      Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Κυβέρνησης η απόφαση των υπουργών Παιδείας-Θρησκευμάτων και Οικονομικών, σχετικά με την ίδρυση, προαγωγή, υποβιβασμό, συγχώνευση ή και κατάργηση σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ειδικότερα στην περιοχή μας ισχύουν τα παρακάτω:
  -Συγχωνεύεται  το  1ο Δημοτικό Σχολείο Βόνιτσας (12θέσιο) και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Βόνιτσας (7θέσιο) και γίνεται 18θέσιο με την επωνυμία: 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ.
-Υποβιβάζεται το Δημοτικό Σχολείο Θυρρείου απο 5 σε 4 τμήματα.
-Υποβιβάζεται το Δημοτικό Σχολείο Αστακού απο 12 σε 11 τμήματα.
-Προάγεται το Νηπιαγωγείο Φυτειών απο 1 σε 2 τμήματα.
-Προάγεται το 1ο Νηπιαγωγείο Κατούνας απο 1 σε 2 τμήματα.

Αναλυτικά..........



Προάγονται οι σχολικές μονάδες:



Υποβιβάζονται οι σχολικές μονάδες:


Συγχωνεύονται οι σχολικές μονάδες:



Αναλυτικά η απόφαση:

 Πηγή: http://www.agriniopress.gr/

5 σχόλια:

  1. Τωρα η πρωην διευθύντρια να μαντεψει ποιο τμημα της 4ης θα παρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μοναδικα μεγάλα σχολεία που συγχωνεύονται. Με ποιο δικαίωμα καταργειτε ενα μεγάλο σχολείο κύριε προϊστάμενε της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης? Διότι εσείς είστε που το προτείνατε. Βγάλατε την ευθύνη από πάνω σας και ησυχασατε. Τα παιδιά τα ρωτήσατε? Ελάτε μπροστά τους να τους πείτε ότι κλείσατε το σχολείο τους και θα πάρετε την απάντηση σας. Ελάτε σας περιμένουν οι μικροί μαθητες, γιατί αυτοί οι μικροί ήρωες σας μαθαίνουν πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ 3:44μ.μ. αυτή η διευθύντρια που αναφέρεσαι έχει κάνει αγώνα για τα σχολεία μαζί με το σύλλογο γονέων για να μπουν τα παιδιά στο κτίριο που ανακατασκευαζεται. Εσύ τι αγώνα έκανες όταν έγιναν οι συνελεύσεις και οι διαμαρτυρίες για τη συγχώνευση? Αλλά αν είσαι γονέας θα τα δεις τα αγγούρια της συγχώνευσης πιο κάτω. Άσχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητε 9:51
    Το θέμα δεν είναι να χτίζονται κτίρια αλλά χαρακτήρες. Τα συγκεκριμένα πρόσωπα που αναφέρεις είναι μάλλον ακατάλληλα γι'αυτό. Όταν μπλέκεις προσωπικές φιλοδοξίες και μικροπολιτικες με τον χώρο του σχολείου.... πάρε καλύτερα το κυλικείο! Η ιστορία διδάσκει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι προσωπικές φιλοδοξίες τις επιδιώκουν κάποιοι άλλοι κι ανακατεύονται σε ξένα χωράφια. Κάποιοι άλλοι λοιπόν να κοιτάζουν τις δουλειές τους γιατί ευθύνονται για πολλά. Αυτοί οι άλλοι να πάρουν το λεωφορείο...μεγάλε. Να μη χτίζεται τίποτα λοιπόν σε τούτο τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο