Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ: Αναδιάρθρωση στο Δ.Σ, νέος Πρόεδρος ο Νίκος Γαντζούδης

   -Έγιναν ομόφωνα δεκτές οι παραιτήσεις του Ζορμπά Γεράσιμου και του Γεροπάνου Σωτηρίου και καθήκοντα προέδρου λαμβάνει ομόφωνα ο  Νίκος Γαντζούδης.
    -Με μία κίνηση που σπανίζει στις μέρες μας, ο Σύλλογος αναλαμβάνει πλήρως τις ευθύνες του, για την αστοχία να κλαδέψουν υπερβολικά τον Πλάτανο στην πλατεία του χωριού και ζητά συγνώμη από όλους τους κατοίκους της Χρυσοβίτσας.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Μετά από τις παραιτήσεις του προέδρου κ. Ζορμπά Γεράσιμου και του Αντιπροέδρου κ. Γεροπάνου Σωτηρίου, το Δ.Σ. του Συλλόγου συνεδρίασε έκτακτα την Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017..............


     Παραβρέθηκαν τα μέλη του Δ.Σ: 1.-Γαντζούδης Νικόλαος, 2.-Ζορμπάς Νικόλαος του Παναγιώτη, 3.-Παπαδημητρίου Τζένη, 4.-Δημητρέλη Ιφιγένεια, 5.-Χρόνης Ιωάννης και 6.-Πίττα Μαρία με τηλεφωνική επικοινωνία αφού αδυνατούσε να προσέλθει στη συνεδρίαση.
ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ: 

1.-Κάνει αποδεκτές τις παραιτήσεις από τις θέσεις τους το Δ.Σ. του Συλλόγου και τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στο Σύλλογο: 
α)-του Προέδρου Ζορμπά Γεράσιμου του Ανδρέα, παραίτηση η οποία ανακοινώθηκε προφορικά στο Δ.Σ. του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε την 16-8-2017, από τον έως τότε Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Γεροπάνο Σωτήριο.
β)-του Αντιπροέδρου του Συλλόγου Γεροπάνου Σωτηρίου, η οποία ανακοινώθηκε γραπτώς στον ηλεκτρονικό τύπο την 24-8-2017.

2.-Να καλέσει γραπτώς τα 2 παραιτηθέντα μέλη του Συλλόγου, ενώπιον του Δ.Σ. να καταθέσουν γραπτώς τις παραιτήσεις τους όπως ορίζει το Καταστατικό και να εκθέσουν τους λόγους παραίτησης.

3.-Όρισε νέο Πρόεδρο του Δ.Σ. τον μέχρι τώρα Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Γαντζούδη Νικόλαο, όπως ορίζει το Καταστατικό και του έθεσε το ρόλο να οδηγήσει το Σύλλογο σε εκλογές τον ερχόμενο Δεκέμβριο στο χωριό, μιας και τότε λήγει η θητεία του τωρινού Δ.Σ. του Συλλόγου, σύμφωνα με το Καταστατικό.

4.-Όρισε τον Ταμία του Συλλόγου, Ζορμπά Νικόλαο του Παναγιώτη, όπως παραλάβει τα βιβλία και τη σφραγίδα του Συλλόγου από τον απερχόμενο Πρόεδρο και να τα παραδώσει στο νέο Πρόεδρο. Ακόμη, να γίνει Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του Συλλόγου για τα πεπραγμένα στη προσεχή Γενική Συνέλευση. 

5.-Ζητάει δημόσια συγνώμη, απ' όλους τους συγχωριανούς μας για την άστοχη – άσκοπη ενέργεια να κοπούν τα κλαδιά του πλατάνου που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού μας, μπροστά στο Μνημείο των Πεσόντων, σε πολύ μεγάλο ύψος. Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας και δεσμευόμαστε για την αποκατάσταση της ζημιάς με τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο αφού είναι γνωστή και σταθερή η επιδίωξη μας στην υπεράσπιση της ποιότητα ζωής των κατοίκων και του κοινωνικού συµφέροντος.

ΤΟ Δ.Σ.

ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο