Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

ΟΓΑ: Έναρξη παροχής δωρεάν βιβλίων σε 175.000 δικαιούχους

Η Διοίκηση του ΟΓΑ ανακοίνωσε πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την ανάδειξη των 175.000 κληρωθέντων δικαιούχων για το πρόγραμμα παροχής δωρεάν βιβλίων έτους 2017.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΓΑ: «Τα ονόματα των κληρωθέντων είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΟΓΑ (www.oga.gr), στο πεδίο (Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΟΓΑ/ Αγροτική Εστία /Κληρωθέντες Δικαιούχοι Προγραμμάτων Αγροτικής Εστίας).

Το πρόγραμμα ισχύει από 1-9-2017 έως 8-5-2018 και εφαρμόζεται σε όλους τους νομούς της χώρας. Οι κληρωθέντες δικαιούχοι, επιλέγουν καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος του προγράμματος δωρεάν βιβλία, αξίας μέχρι 20 €, (μορφωτικού, ψυχαγωγικού περιεχομένου, φροντιστηριακά, σχολικά ή ξενόγλωσσα βοηθήματα κ.λπ.) από τον αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ κατάλογο βιβλιοπωλείων ή εκδοτικών οίκων.
Σημειώνουμε ότι οι κληρωθέντες δεν παραλαμβάνουν δελτία αλλά απευθύνονται στα συμβεβλημένα με τον ΛΑΕ/ΟΓΑ βιβλιοπωλεία και εκδοτικούς οίκους. Επισημαίνουμε ότι δεν επιτρέπεται η προμήθεια άλλων ειδών εκτός από βιβλία».
Πηγή: aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο