Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ: Καθαρίστηκε το νεκροταφείο (ΦΩΤΟ)

      


         Με πρωτοβουλία του Προέδρου της Τ.Κ. Προδρόμου κ. Τάκη Παπούλια, ο οποίος έβαλε εργάτες και καθάρισαν από χορτάρια, κλαριά και σκουπίδια και άλλαξε η εικόνα στο Κοιμητήριο του χωριού. 
     Έτσι το νεκροταφείο στο Πρόδρομο λάμπει κυριολεκτικά, με μία δράση που φανερώνει σεβασμό στη μνήμη όλων των προσφιλών τους προσώπων.....





















16 σχόλια:

  1. Ποιος Δήμος αυτός είναι άφαντος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ. Προεδρε οι φωτογραφιες διχνουν οτι το νεκροταφειο ειναι στα χαλια του και δεν λαμπει οπως ισχηρηζεσε.Μηπως γνωριζεις που πηγαν τα ευρω που δοθηκαν για τους καθαρισμους των νεκροταφειων και σε πιον εργολαβο; Επησης μπωρης να μας ενημερωσης τινος ΑΛΟΓΑ και ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ βοσκανε στο προαυλιο του δημοτικου σχολειου και διελησαν την περιφραξη και οτι αλο βρησκουν μπροστατους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ με τα άλογα και τα γαϊδούρια, δημοτικό προδρομου τελείωσες?

      Διαγραφή
  3. Ελπίζω να ακουστεί και κανενα μπραβο τωρα.. Ριμαξαμε στο καταδικάζουμε και στο οι αρμοδιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο Τάκη!

    Παναγιώτης Κούστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάλιο έργα παρά ποτέ καλή ενέργεια. ΠΑΛΙΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΗΤΑΝ ΛΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (πληρώνουμε ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΝΟΜΙΖΩ Ε;;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο κ Παπουλια για οτι έχεις κάνει στο χωριο μας μέχρι τωρα. Αυτο το λενε ολοι στο Προδρομο. Σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!!!!! Η αγάπη σου για το χωριο μας ειναι μεγαλη.
    να ξερεις ο Προδρομος σε αγαπαει θα εισαι ο αιωνιος προεδρος, γιατι το αξιζεις. Και παλι μπραβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ουρε φαβαμι μι βγει κανενας προδρομιτσ κι πει οτι δεν τοκανι ου τακις του καθαρισμο αλλα ιγω, οπους εγινι κι μι τκεραια. Μιτα θα γιλας κι του παρδαλο κατσικ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο πρόεδρος πλήρωσε από την τσέπη του και όχι από τα ανταποδοτικά του δήμου πηγαίνετε και σε κανένα άλλο νεκροταφείο να δείτε και μετά ελάτε στον πρόδρομο όσο για τα γαϊδούρι και τα άλογα ο πρόεδρος δεν είναι αγροφύλακας αλλά έχετε μάθει να κάνετε στρουθοκαμιλισμο και να κρύβεστε πίσω από ένα ανωνύμως αν ειστε καθαροί όπως ο πρόεδρος να μιλάτε με το όνομα σας ένας από τον προδρομο που δεν ψήφισα τον Τάκη αλλά για του λίγου το αληθές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καίμεναι δεν ξέρεις πως να πεις τα χωριάτικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι δεν λάμπει ρε, τι θέλατε, να βάλει και μάρμαρα στους τάφους??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Κ'''Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πρώτη φορά βλέπουμε τόσα πολλά έργα κ εργασίες στο χωριό μας αλλά και πρωτοβουλίες από κάποιον πρόεδρό για μια καλύτερη κ πολιτισμένη εικόνα για το χωριό.Τα έργα αυτά έχουν ονοματεπώνυμο Τακης Παπουλιας.Τακη πιστεύο είσαι καταδικασμενος να είσαι αιώνιος πρόεδρος του χωριού.Για μία ακόμη φορά οι πράξεις σου απέδειξαν το υθος τον πολιτισμό κ τον αξιοπρέπεια που έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο πρόεδρος παλεύει μόνος του εχει ένα όπλο (Δήμος ξηρομερου ) αλλά δεν εχει πυρομαχικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλησπέρα σσς είσται οι ποιό πολύ εκτός τόπου και χρόνου μάλλον εγώ πρέπει να ζώ στην ουγκάντα ......να βγείτε και να τα πείτε φανερά με ονοματεπώνυμο...η πόρτα που φτιάξανε αλήθεια πόσο στοίχησε...μήπως 7000,00 ευρώ όπως άκουσα ...............άκουσον -άκουσον...ε βέβαια το πενηντάρι δεν είναι τίποτα....Αγαπητοί μου φίλοι σας τιμάει εσάς που λέτε τα μεγάλα λόγια για τον πρόεδρο εκλεγμένος να είναι και υπάλληλος που μετράει και τα νερά του Δήμου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο