Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Σπουδαία νίκη για τον ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΤΑΚΟΥ με 1-3, μέσα στον Εμπεσό (ΦΩΤΟ: Θανάσης Μπουκουβάλας)




Π.Α.Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 29,30/10/2016

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΕΜΠΕΣΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ 1-3

     Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ συνεχίζοντας τις επιτυχίες εντός και εκτός έδρας πέρασε εύκολα και από τη δύσκολη έδρα του ΕΜΠΕΣΟΥ παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ προηγήθηκε με 1-0 στο 30΄ του αγώνα και ισοφαρίστηκε με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου....

 
   Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε αποκλειστικά στην ομάδα του ΑΣΤΑΚΟΥ, η οποία πέτυχε άλλα δύο γκολ στο 60΄ και 80΄ του αγώνα. 
    Αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο διαιτητής και οι βοηθοί του, οι οποίοι ακύρωσαν δύο κανονικά γκολ του ΗΡΑΚΛΗ χωρίς αιτιολογία και γενικά η διαιτησία τους ήταν εχθρική προς την ομάδα του ΑΣΤΑΚΟΥ, χωρίς να καταλάβουμε, όσοι παρακολουθούσαμε τον αγώνα, το λόγο. 
      Όπως και να έχει, ο ΗΡΑΚΛΗΣ συνεχίζει στην πρώτη θέση αήττητος, μαζί με την επίσης πολύ καλή ομάδα του ΜΥΤΙΚΑ, χωρίς μεμψιμοιρίες και γκρίνιες,  έχοντας σαν στόχο πρώτα την αγωνιστική συμπεριφορά και δευτερευόντως τους τίτλους. Τα γκολ πέτυχαν οι Μπαρμπαρούσης Δημήτρης, Αργύρης Αλέξης και Κοτρότσος Γιώργος.

Για τον ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΤΑΚΟΥ έπαιξαν: Λιβάνης Βασίλης, Κουτσολάμπρος Δημήτρης, Λιβάνης Πάνος, Παπαζήσης Γιάννης, Ταφάνι Πέρι, Αργύρης Αλέξης (Τζακώστας Σταύρος), Ξενάκης Αλέξης, Κοτρότσος Γιώργος, Κοτρότσος Θόδωρος (Λίτσι Δημήτρης), Μπαρμπαρούσης Δημήτρης, Λαδάς Γιώργος (Τριάντης Γιώργος).  

ΠΑΙΔΙΚΟ: Α.Ο. ΚΑΝΔΗΛΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ 4-4

   Το παιδικό τμήμα του ΗΡΑΚΛΗ, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο μέσα στο γήπεδο της ΚΑΝΔΗΛΑΣ ήρθε ισόπαλο 4-4, αν και προηγήθηκε στο σκορ με 4-2. Οι υποδομές, τόσο στον Αστακό όσο και στην Κανδήλα, πάνε πολύ καλά κι αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας βάζοντας υποθήκη για το ποδοσφαιρικό μέλλον της περιοχής. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο