Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΦΩΤΟ από την ορκωμοσία του Αστακιώτη Υπουργού Δημήτρη Στρατούλη


ΦΩΤΟ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ 

     Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια και παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα ορκίστηκε σήμερα το απόγευμα η νέα κυβέρνηση.
    Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης, ο οποίος κατάγεται από τον Αστακό και υπογράμμισε την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης για την υλοποίηση του προγράμματός της.
     Να ευχηθούμε με όλη μας την καρδιά καλή επιτυχία στο νέο υπουργό, γιατί η επιτυχία είναι πολύ σημαντική για την πατρίδα μας, για το τόπο μας και για το λαό μας.......













6 σχόλια:

  1. Μεγάλη τιμή για τον Αστακό και γενικά για το Ξηρόμερο να έχει Αναπληρωτή Υπουργό στην Κυβέρνηση.Ένα άτομο το οποίο αγωνίστηκε με το ΣΥΡΙΖΑ και τον θυμαμαι ακόμη απο το 3-4% να μοιράζει φυλλαδια και να αγωνίζεται για τις ιδέες του.Ας ελπίσουμε μεσα απο τις πράξεις του να σταθεί αντάξιος των προσδοκιών του ελληνικού λαου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι μη συζητας σωθηκε ο αστακος τωρα.που ηταν ολα τα χρονια;ασε μας ρε φιλε που δεν ξερει και αυτος τι εχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σίγουρα μεγάλη τιμή για τον Αστακό .
    Ο Δημήτρης Στρατούλης πέραν από τους πολιτικούς και κοινωνικούς του αγώνες, διακρίνεται ,για το ξεχωριστό του ήθος με σεμνότητα ,εντιμότητα και απλότητά , αρετές οι οποίες αναγνωρίζονται , από υποστηρικτές και αντιπάλους του. Επιπλέον είναι και ένας άριστος οικογενειάρχης.
    Φίλε Τάκη ολόψυχα καλή επιτυχία!!!
    Dr. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και θελετε να μας πείτε ότι επειδή είναι αριστερός θα κάνει τη διαφορά για τον τόπο μας? γιατί πέρασαν κι αλλοι... κρατάτε μικρό καλάθι κι ελπίζω να δικαιωθείτε εσείς που φουσκώσατε απο περηφάνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΑΚΗ,ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ... ΑΛΛΑ Ο ΤΑΚΗΣ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΥΡΤΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μόνο στην πράξη θα φανεί... Κι άλλοι περασαν από θέσεις και δεν εκαναν τίποτα για τον τοπο τους. Θα φανεί λοιπόν από τα έργα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο