Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Δύο Αιτωλοακαρνάνες στην κυβέρνηση Τσίπρα




Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο έργο τους





- Παναγιώτης Κουρουμπλής: Υπουργείο Υγείας
- Δημήτρης Στρατούλης: υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων
 

Το υπουργείο Υγείας μετονομάζεται σε υπουργείο Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας μετονομάζεται σε υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και η Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων μεταφέρεται από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο υπουργείο Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

6 σχόλια:

  1. Το είδαμε κι αυτό. Για πρώτη φορά στα χρονικά ένας Πρωθυπουργός δεν ορκίζεται με θρησκευτικό όρκο, αφού ούτε πιστεύει, ουτε΄παντρεύτηκε σε εκκλησία ούτε βάπτισε τα παιδιά του.
    Στον αγιασμό στο Πειραιά πήγε όμως για ψήφους και πέταξε και το περιστέρι. Ντροπή του σ αυτον ντροπή και στουςιερείς που άφησαν τον άθεο να συμμετεχει σε ορθόδοξη τελετή. Πολιτικός πολιτισμός τσίπρα. Αλλα δε φταίει αυτός. Καλά κάνει. Άθεη κυβέρνηση σε μία χωρα με 90% ορθοδοξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ που δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ πέραν από τα συγχαρητήρια μου , εύχομαι ολόψυχα και στους δύο συμπατριώτες μας καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους, στο πολύ δύσκολο Υπουργείο.
    Dr. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο 3:04. Δικαίωμά του να μην ορκίζεται θρησκευτικά, όμως τα περιστέρια γιατί τα πέταξε στα Θεοφάνεια; Για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια. Πήγε και στον Αρχιεπίσκοπο και ζήτησε λέει να προσεύεται για την Ελλάδα. Σε ποιον του ζήτησε να προσεύχεται; Σε εναν Θεό που ο ίδιος (ο Τσίπρας) δεν πιστεύει ότι υπάρχει; Λοιπόν: Ή είναι παλαβός ή νομίζει ότι θα μας δουλεύει... Ομως ας του πει κάποιος ότι μπορεί να αντιγράφει τον Ανδρεα Παπανδρέου σε κάτι λαϊκισμούς και διπλωματίες αλλά δεν είμαστε στο 1980. Αντί για την ελπίδα μου φαίνεται ήρθε η ΚΟΡΟΪΔΙΑ και η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ... περαστικά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα σου πέραση και σενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσυ φίλε 8:04 πες μας εισαι στο 4% της αριστερας συριζα ή στο 32% των πρωην πασοκων. Αν εισαι στο 4 κυτταξε να περασεις καλα με τους πασοκους γιατι ειναι πολλοι και εχουν πειρα απο θαθαθαθα, βολεματα και γκρίνιες. Κουράγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΕΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.ΕΠΙΣΗΣ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΗΑ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ.ΕΙΠΑ ΑΜΑΝ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο