Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

Δημοτική παράταξη: ΞΗΡΟΜΕΡΟ - ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ - Για τους ΨΕΥΤΕΣ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ για τα κάγκελα που δήθεν κάνανε φτερά.

 

Ημερομηνία 1.10.2024

Κάποιοι κρυπτόμενοι συκοφάντες με ψέματα προσπαθούν κάθε τόσο να αναδείξουν δήθεν θέματα. Πολύ πρόσφατα ο λαός του Ξηρομέρου τους έκρινε, τους μέτρησε και τους έκρινε ανεπαρκείς....
Ο Δήμος σε συνεργασία με τις Κοινότητες, επαναχρησιμοποίησε κάγκελα που είχαν εξαιρεθεί κατά το έργο κατασκευής της νέας Πλατείας Μύτικα, καλύπτοντας χωρίς κόστος πάγιες ανάγκες των Κοινοτήτων.
1. Τα κάγκελα που χρησιμοποιήθηκαν είναι κάτω από 100 μέτρα, γιατί 20 μέτρα περίπου έχουν παραμείνει σήμερα στο προαύλιο του πρώην Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Μύτικα, που θα χρησιμοποιηθούν σε κάποιες ανάγκες της Κοινότητας Μύτικα που έχουν εντοπισθεί, είναι εκεί και φαίνονται (δίνεται σημερινή φωτογραφία).
2. Τα κάγκελα δεν έχουν σε καμία περίπτωση ύψος 1,80 μ., είναι πολύ λιγότερο στα 1.10 μ. (δίνεται σημερινή φωτογραφία).
3. Περί τα 36 μέτρα κάγκελα χρησιμοποιήθηκαν για 2 γεφύρια της Κανδήλας, σε πολύ επικίνδυνα σημεία, τα προηγούμενα ξύλινα είχαν σαπίσει. Έχουν τοποθετηθεί πάνω από ένα χρόνο ορατά σε όλους (δίνονται σημερινές φωτογραφίες).
4. Περί τα 20 μέτρα κάγκελα έχουν δοθεί στο Αρχοντοχώρι, για να καλυφθεί και εκεί επικίνδυνο γεφύρι. Είναι σε υπαίθριο χώρο και σύντομα θα τοποθετηθούν (δίνεται σημερινή φωτογραφία).
5. Περί τα 24 μέτρα κάγκελα έχουν πάει στον Αη Γιώργη στην Κανδήλα (δίνεται σημερινή φωτογραφία).
Η περιουσία του Δήμου ανήκει στους δημότες και τις Κοινότητες.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ








1 σχόλιο:

  1. ηταν μπροστα τους και δεν τα βλεπαμε
    Κανανε φτερα λεει
    Το ψεμα εγινε συνηθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο