Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Λαϊκή Συσπείρωση Δυτικής Ελλάδας: Επερώτηση με αντικείμενο την Ανατολική Είσοδο προς Βόνιτσα της Ιονίας Οδού.

 


    Η δεύτερη επερώτηση που κατέθεσε ο περιφερειακός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Δυτικής Ελλάδας, Ιωάννης Καρναβιάς, προκειμένου να απαντηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, αφορά την ανατολική είσοδο προς Βόνιτσα της Ιονίας Οδού.

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ 


«Ανατολική Είσοδος προς Βόνιτσα της Ιονίας Οδού»

Σημαντικά προβλήματα υπάρχουν στην Ανατολική είσοδο προς Βόνιτσα της Ιονίας οδού. Ο δρόμος μετά την έξοδο στον οποίο διοχετεύεται όλη η κίνηση προς Άκτιο είναι στενός και υπερυψωμένος περίπου ένα μέτρο από τις καλλιεργήσιμες εκτάσεις. Στην περιοχή υπάρχει ο συνοικισμός Πλατανιάς. Από τον συγκεκριμένο δρόμο διέρχονται κάτοικοι του συνοικισμού και παιδιά, κατά μήκος του δραστηριοποιούνται μικρές επιχειρήσεις και εκατέρωθεν του δρόμου υπάρχουν κτήματα που απασχολούνται αγρότες της περιοχής.

Στο συγκεκριμένο δρόμο έχουν συμβεί πολλά ατυχήματα ακόμα και θανατηφόρα.

Επερωτάται ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης:  

Τι σχέδιο έχει η περιφέρεια και αν προτίθεται να τοποθετηθεί σήμανση στο δρόμο καθώς επίσης και κιγκλιδώματα.

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος με τη
Λαϊκή Συσπείρωση Δυτικής Ελλάδας
Ιωάννης Καρναβιάς

3 σχόλια:

  1. Έπρεπε ήδη να έχει γίνει η σήμανση σωστά σε όλη την Αμβρακία οδό. Είναι απαράδεκτο άνθρωποι που έρχονται από μακριά να χάνονται και να πηγαίνουν σε άλλες κατευθύνσεις. Έχουν παρατηρηθεί πάρα πολλά τέτοια φαινόμενα.Να δώσουν μεγάλη σημασία στο θέμα αυτό και μεγάλο σεβασμό στον οδηγό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καινούριος δρόμος χρειάζεται,οχι κιγκλιδώματα που είναι απαγορευμένα σε όλη την Ευρώπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η περιφέρεια πριν 4 χρόνια άρχισε την διαπλάτυνση του δρόμου απο βονιτσα για την ανατολική είσοδο. Από την δεξιά πλευρά και λόγω πολιτικών συμφερόντων την διαπλάτυνση την μειωνε σύμφωνα με τις απαιτήσεις των οικοπεδούχων. Το έργο το σταμάτησε και οι κολώνες δεη ΟΤΕ παραμένουν μέσα στην επέκταση με μόνη προφύλαξη τα κόκκινα ταμπελάκια. Ντροπή η εξεφτελισμός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο