Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Ευχαριστίες από τις μοτοπαρέες που το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος επισκέφθηκαν το Ξηρόμερο. «Ένας μικρός Δήμος, που μας έδειξε τον δρόμο πως μπορούμε να πάμε μπροστά!».

 

Πηγή: Σελίδα Facebook
''1ο Φεστιβάλ Μοτοπαρέων Ελλάδος 2024''.

Καλησπέρα σε όλους!
Σήμερα ολοκληρώνεται ο κύκλος των ευχαριστηρίων από τους διοργανωτές του Φεστιβάλ.
Θα ήθελα να κάνω μια μικρή αναδρομή στην προετοιμασία του.....
Περίπου στα τέλη Ιανουαρίου ήρθαμε σε επαφή με τον Αντιδήμαρχο κ. Λευτέρη Μάντζαρη (απλή συνωνυμία με τον συνδιοργανωτή κ. Δημήτρη Μάντζαρη).
Του εξηγήσαμε το σκεπτικό μας για αυτή την συγκέντρωση μοτοπαρεών τηλεφωνικά και εντός 2ωρών επικοινώνησε ο ίδιος ο Δήμαρχος ο κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης, μαζί μας ζητώντας συνάντηση.
Εντός 10ημέρου έγινε η συνάντηση στο Δημαρχείο του Αστακού με τον Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο.
Εξηγήσαμε τι θέλαμε να κάνουμε και πήγαμε με την ονομασία 1η Συγκέντρωση Μοτοπαρεών Ελλάδος 2024.
Άκουσε επίσης, τι ζητάμε από τον Δήμο, που ήταν τα εξής:
Δύο μουσικές βραδιές, αναμνηστικές μπλούζες, αναμνηστικές πλακέτες, αυτοκόλλητα, δύο σημαίες, ένα πανό και ο,τι άλλο χρειαζόταν η εκδήλωση.
Σε όλα είπαν ναι εκτός από την ονομασία, στην οποία δεν του άρεσε η λέξη συγκέντρωση και το ονόμασε 1ο Φεστιβάλ Μοτοπαρεών Ελλάδος 2024.
Η ονομασία αυτή του Φεστιβάλ ανήκει αποκλειστικά στον κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη.
Όλοι συμφώνησαν λοιπόν και έτσι γεννήθηκε το 1ο Φεστιβάλ Μοτοπαρεών Ελλάδος 2024 στον Δήμο Ξηρομέρου.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους παρακάτω:
Τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη αλλά και τον Αντιδήμαρχο κ. Λευτέρη Μάντζαρη, που καθ' όλη την διάρκεια της προετοιμασίας η ανταπόκριση τους ήταν άμεση, οποιαδήποτε ώρα χρειαστήκαμε διευκρινήσεις και λεπτομέρειες.
Από την πλευρά της Αστυνομίας, τον διοικητή του Α.Τ Αστακού κ. Μπέσα και τον υποδιευθυντή τμήματος Α.Τ Βόνιτσας κ. Πολίτη, όπου η παρουσία τους ήταν τόσο διακριτική σε όλο το τριήμερο των εκδηλώσεων.
Επίσης να ευχαριστήσουμε τον κ. Βασίλη Σούλα, διαχειριστή της σελίδας ΜΥΤΙΚΑ PRESS, που κάλυψε όλο το τριήμερο και το προώθησε τις προηγούμενες μέρες.
Τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Μύτικα κ. Φάρρο για την διευκόλυνση του σε ότι ζητήσαμε.
Και όλους τους επαγγελματίες εστίασης, τα καταστήματα καθώς και τα καταλύματα των δυο αυτών περιοχών.
Ένας μικρός Δήμος, που μας έδειξε τον δρόμο πως μπορούμε να πάμε μπροστά!! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα, καλή συνέχεια στο έργο σας. Η μοτοσυκλετιστική κοινότητα μόνο καλά λόγια έχει να πει για τον τόπο σας!!!
Σύντομα θα αναρτηθούν πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία ανάθεσης του 2ο Φεστιβάλ Μοτοπαρεών Eλλάδος 2025, σε ομάδα φίλων ή μοτοπαρεά/μοτοπαρέες.
Μείνετε συντονισμένοι!!!
mytikaspress.

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΣΑΣ ΞΑΝΑΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ 10 ΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΤΟΠΑΡΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ
    ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΩ.
    ΜΑΥΡΙΑΚΑΣ ΗΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο