Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

Οι εκτεταμένοι έλεγχοι για παράνομες συνδέσεις ύδρευσης από την υπηρεσία του Δήμου Ξηρομέρου, συνεχίζονται και θα συνεχιστούν.

 

παράνομες υδροληψίες 23 Ιουλ 2024 
Ημερομηνία 23-7-2024
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
 
       Ενημερώνουμε ότι συνεχίζονται από την υπηρεσία ύδρευσης του Δήμου Ξηρομέρου, οι εκτεταμένοι έλεγχοι στα δίκτυα ύδρευσης.......
Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και θα ενταθούν σε όλες τις Κοινότητες και καλούμε τους δημότες να συμμορφωθούν με τον κανονισμό ύδρευσης.
Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και κανένας δεν έχει δικαίωμα να το χρησιμοποιεί και να το σπαταλά εις βάρος των άλλων δημοτών.
 
ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

8 σχόλια:

  1. Εδώ ξέρουμε εμείς οι απλοί πολίτες παράνομες συνδέσεις στη. Ανατολική είσοδο του Μυτικαθα βρείτε μερικές, μην κάνετε τα στραβά μάτια, και στους κάθετους δρόμους της παραλίας επίσης, για να σας δω να τις ξηλώνετε, και με τίνος την ανοχή συνδέθηκαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν κύριοι του Δήμου δέν ρωτήσετε τούς Προέδρους γιά τίς παράνομες παροχές πάλι δέν θά κάνετε τίποτα ,[οι παρανομίες στήν Ελλάδα γιά όρισμένους είναι ΠΑΡΟΧΕΣ έτσι τό βλέπουν]δέν είναι δυνατών οι Πρόεδροι νύν καί πρώιν νά μήν ξέρουν γιά παράνομες παροχές Η πού πάνε κάτι λάστιχα [καί ειναι πολλά] πού βγαίνουν από τίς δεξαμενές καί καταλύγουν σέ χωράφια καί σταύλους,αυτά νά κοιτάξετε κύριοι τού Δήμου ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΓΙΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΙΣΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειναι και πολλα σπιτια στον αστακο με παρανομη παροχη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απλά αργήσατε και μάλιστα πολύ κ. Πολύζο. Είναι σίγουρο ότι δεν θα κάνετε τίποτε . Έχετε π.χ εισπράξει τα οφειλόμενα ποσά από τα απλήρωτα νερά τόσα χρόνια που φαίνονται στον προϋπολογισμό ; ΟΧΙ. Ε , τότε πως να σας πιστέψουμε ; Απλά και νομοτελειακά θα διαχειριστείτε και αυτή τη θητεία και στην επόμενη ο κόσμος θα σας γυρίσει την πλάτη ΑΝΑΦΑΝΔΌΝ. Στο θέμα της ύδρευσης έχετε ΑΠΟΤΥΧΕΙ !!! Κλείστε τις βάνες σε όσους έχουν να πληρώσουν πάνω από εξι μήνες το νερό ; Σφραγίστε τις βάνες που έχουν ( και έχουν πολλοί) παράνομες παροχές για τα μαντριά τους κήπους κλπ κλπ κλπ. Ο κόσμος σας πίστεψε , αλλά 5,5 χρόνια τώρα δεν δείχνετε σημάδια ανάκαμψης προς όφελος του συνόλου , αλλά απλούστατα πικραίνετε τους ανθρώπους που σας ψήφισαν για να κάνετε καλύτερα απ΄ ό,τι έκαναν οι προηγούμενοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πόσο είναι το προστίμο επανασύνδεσης? ξέρει κανείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ γέλιο αν έρθουν Πρόδρομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στον πρόδρομο δεν είναι μόνο οι παράνομες παροχές είναι και οι κακοπληρωτες που όταν έρχεται ο λογαριασμός τον κάνουν προσαναμα για την σόμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο