Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΑ ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ!

 


      Η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία πιστή στο καθήκον της για την εμπεριστατωμένη ενημέρωση και προστασία του Καταναλωτικού κοινού, προειδοποιεί για την παρουσία στο εμπόριο επικίνδυνων γαλακτοκομικών προϊόντων, τα οποία ενώ βρίσκονται εντός της προβλεπόμενης ημερομηνίας κατανάλωσης (και μάλιστα αρκετό καιρό πριν τη λήξη του προϊόντος) εντούτοις φέρουν την παρουσία έντονων σημείων αλλοίωσης, όπως προκύπτει από τα φωτογραφικά ντοκουμέντα.

Η εν λόγω καταγγελία κατατέθηκε από καταναλωτή στα γραφεία της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας από τις 23 Ιουνίου 2024, για επιδόρπιο γάλακτος το οποίο αγοράστηκε από σουπερμάρκετ στην περιοχή της Καλαμάτας.

Η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία επικοινώνησε άμεσα με την παραγωγό εταιρεία, η οποία δεσμεύθηκε να διερευνήσει τις συνθήκες παρασκευής, μεταφοράς, αποθήκευσης και διάθεσης που σχετίζονται με την αλλοίωση του προϊόντος. Ωστόσο, θεωρούμε υποχρέωση μας να ενημερώσουμε το καταναλωτικό κοινό συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην προσπάθεια για αποτελεσματική προστασία της Δημόσιας Υγείας.


Επιπλέον, καλούμε τους καταναλωτές στην περίπτωση που υποπέσει στην αντίληψή τους ανάλογη περίπτωση παρουσίας στο εμπόριο αλλοιωμένων προϊόντων να μην διστάζουν να καταγγέλλουν το γεγονός στις αρμόδιες αρχές ή και στην Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία.

 Για οποιαδήποτε πληροφορία επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας https://elde.gr/ ή επικοινωνήστε στο info@elde.gr και στο 210 2520977

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο