Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Αλέξης Γιώτης: Εξοπλίζουμε τις παραλίες μας με ομπρέλες και ξαπλώστρες.

 

 


    Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου Αλέξης Γιώτης έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο facebook για τις ομπρέλες και ξαπλώστρες
 
     Μπορεί τεχνικοί λόγοι να μας ανάγκασαν να καθυστερήσουμε, αλλά μέσα από έναν αγώνα δρόμου κατορθώσαμε να εξοπλίσουμε τις παραλίες μας με ομπρέλες και ξαπλώστρες (Από φέτος ΚΑΙ στα Βαρκά!).
Αυξήσαμε τον αριθμό τους μέσα από προμήθεια καινούργιων για να εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους λουόμενους.
Οι παραλίες καθαρίστηκαν, αναμορφώθηκαν και είναι έτοιμες να υποδεχτούν κατοίκους κι επισκέπτες. Είναι πολλά ακόμα να γίνουν. Όμως, βήμα- βήμα ομορφαίνουμε τον τόπο μας.
Συνεχίζουμε...

Υ.Γ: Θερμή παράκληση προς όλους: Ας διατηρήσουμε τις παραλίες μας καθαρές!
 











 

11 σχόλια:

  1. Δέν καθαρίστικαν Πρόεδρε γιά έλα στό εσχάτολάγκαδο νά δείς τόν Κάδο μέ τά σκουπίδια καί τή βρομιά έχει ,έλα νά δείς πού αλλάζει ο κόσμος στό Εσχατολάγκαδο εκτός εάν είμαστε β'εθνική εμείς Καλλημέρα καί αν σέ βγάλει ο δρόμος πέρνα καί από εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τελικα οι ομπρελες και οι ξαπλωστρες για τις παραλιες ειναι υποθεση του δημου ..γιατι αλλα ελεγαν και εγραφαν τα γνωστα παπαγαλακια, για να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα ..Καλιο αργα ομως παρα ποτε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξέχασες να ανεβάσεις φωτογραφια από το χοβολιο. Γιατί εκεί υπάρχουν μόνο οι στύλοι. Άρα όχι σε όλες. Η σειρά προτεραιότητας από ποιον καθορίστηκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλες οι ομπρελες προεδρε αλλα και η ανυπαρκτη ταξη στο λιμανι και στις πλωτες εξεδρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το χοβολιο η καλύτερη παραλία μέσα στον Αστακό έχει μείνει αρχές Ιουλίου μόνο με στύλους.Η αλήθεια είναι ότι ο αστακος είναι δίχως να έχει μια οργανωμένη παραλία.Ολες οι διοικήσεις κάνουν τα τυπικά καμμια διαφορά εδώ και τριάντα χρόνια οι διοικούντες δεν είναι του υγρού στοιχείου είναι του κάμπου,βουνού και της προβατίνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια απορια.. Εφοσον ολοι εσεις(που θα μου επιτρέψετε να εχω ενδοιασμους αν ειστε πολλοι η ενας δυο που εναλλάσσονται στα μηνυματα , αλλα μικρης σημασιας ειναι ) που εχετε διαπιστωσει ολες αυτες τις ατελειες, παραλειψεις , κακοκατασκευες κλπ γιατι δεν ακολουθειτε τον ΝΟΜΙΜΟ αλλα και ΗΘΙΚΟ ΔΡΟΜΟ , να στειλε μια επιστολη ενυπογραφη στον Προεδρο του Λ.Τ με κοινοποίηση στον Δημαρχο και στα μελη του Δημοτικου συμβουλιου με αρ πρωτοκολλου οπου θα επισημάνετε ολα αυτα που γραφετε σαν ανωνυμοι .Υπαρχει καποιος φοβος αποκαλυψης του προσωπου σας ;; Εξαλλου οσα επισημαίνονται πιο πανω δεν συνιστουν ουτε προσβολη προσωπου ουτε αφηνουν υπονοιες  περι οικονομικων ουτε εσκεμενες παραλειψεις. Εαν και μετα την επισημη διαμαρτυρια δεν ευοδωθεί καμια ενεργεια που να επιφερει καποιες αλλαγες , θα εχετε κερδισει την καταξιωση πολλων αλλα και το δικαίωμα να διαμαρτύρεστε για αδιαφορια  . Η κρυφη και ανωνυμη αναρτηση γιατι το  ενα γιατι το αλλο γιατι ετσι ,μαλλον αρνητικα αποτελεσματα εχει προς τους καταγγελοντες . Οπως διαβαζω τα περισσοτερα σχολια αφορουν τις δυο πλαζ στην συνοικια χοβολιο.Εκει ομως εδρεύει ενας αρκετα  δραστηριος συλλογος παυ καλλιστα θα μπορουσε με υπομνημα του να δωσει το στιγμα των προβληματων που υπαρχουν στις πλαζ της ευθυνης του. Για ποιο λογο δεν παιρνει την πρωτοβουλια που θα ηταν και μια σωστη κινηση του συλλογου και αφηνωντας  την πρωτοβουλια αυτη σε ολους τους ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ  που πιθανον να εχουν και εμπαθειες κατα πολλων ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΠΩΣ ΠΗΓΕ Η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ, ΕΑΝ ΝΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ .

      Διαγραφή
    2. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

      Διαγραφή
  7. Γράφουν κάτι που σε ανάγκασε να γράψεις ένα αχρειαστο κατεβατ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ελα λιγο να δεισ εσχατολαγκαδο τι βρωμια επικρατει και μετα πες οτι διατηρηστε τισ παραλιεσ καθαρες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρόεδρε κάθε χρόνο βάζουμε χαλίκι μπροστά στον Ξενοδοχείο Στράτος, αλλά το πρόβλημα με την θάλασσα και τα κύματα είναι ότι φεύγει το χαλίκι με πορεία προς τον μώλο . Η λύση είναι στα 30 μέτρα από την ακτή να μπουν μέσα στην θάλασσα βράχια ώστε να λειτουργούν ως κυματοθράυστης και έτσι το κύμα που θα βγαίνει θα είναι ποιο ήρεμο και τα χαλίκια στην θέση τους.
    Ευχαριστώ
    Μαύριακας Ηλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο