Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Ποια «επτάδα» προκρίνεται για τη Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ – Τα ονόματα.


 Οριστικοποιήθηκε η τελική«επτάδα» για τους υποψήφιους Διοικητές ΥΠΕ και τους αναπληρωματικούς, που θα κληθούν για συνέντευξη στην αρμόδια επιτροπή του υπουργείου Υγείας.

Πρόκειται για 49 στελέχη που θα καλύψουν μία θέση ανά Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ) σε όλη τη χώρα. Οι υποψήφιοι μοριοδοτήθηκαν με βάση τις γραπτές εξετάσεις που έδωσαν στο ΑΣΕΠ σύμφωνα με τον νόμο Κεραμέως, αλλά και με βάση τα πτυχία τους. Προηγήθηκε και μία μικρή περίοδος ενστάσεων από υποψηφίους που διαφωνούσαν με τη μοριοδότηση.

Το επόμενο διάστημα οι επτάδες που προκρίθηκαν θα κληθούν σε συνέντευξη από την αρμόδια επιτροπή του υπουργείου Υγείας, ώστε να προκύψει η τελική τριάδα που θα σταλεί στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για να επιλέξει.

Αμέσως μετά τα νέα στελέχη θα περάσουν την τυπική διαδικασία έγκρισης από τη Βουλή, ενώ με βάση εκτιμήσεις υψηλόβαθμων στελεχών του ΑΣΕΠ στο HealthReport.gr, προς το τέλος Ιουλίου αναμένονται οι διορισμοί.

Αναλυτικότερα το ΑΣΕΠ γνωστοποίησε ότι, στο πλαίσιο της Α.Π: Γ4β/Γ.Π.οικ.69377/29.12.2023 (1ΥΠΕΑΡΧΩΝ/2023, ΑΔΑ: 9ΝΞ5465ΦΥΟ-ΣΡ3) Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, καταρτίσθηκαν από την αρμόδια Επιτροπή Επιλογής Στελεχών του Δημοσίου οι Οριστικοί Πίνακες α) των Αποκλειομένων υποψηφίων ανά κωδικό θέσης (κωδ.401-414) και β) των Επιλέξιμων, ανά κωδικό θέσης (κωδ.401-414), υποψηφίων, όπως προέκυψαν μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων κατά των οικείων προσωρινών πινάκων.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, οι αποκλειόμενοι υποψήφιοι εμφανίζονται με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου και τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) αίτησης που αναγράφονται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Σημειώνεται ότι οι επτά (7) πρώτοι σε βαθμολογία υποψήφιοι ανά ΥΠΕ, προκειμένου για τη θέση του Διοικητή, και οι δεκατέσσερις (14) πρώτοι ανά ΥΠΕ, προκειμένου για τις δύο θέσεις Υποδιοικητή, θα κληθούν σε συνέντευξη από την οικεία Επιτροπή.

Σχετική ειδοποίηση θα αποσταλεί πέντε (5) εργάσιμες ημέρες πριν από την ημέρα της συνέντευξης.

Διοικητές ΥΠΕ: Η επτάδα που προκρίθηκε για τη διοίκηση
 

Η 14άδα για τη θέση των υποδιοικητών


agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο