Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Από το Αγρίνιο η 28χρονη που δολοφονήθηκε στους Αγίους Αναργύρους


Η 28χρονη Κυριακή Γρίβα με καταγωγή από το Αγρίνιο, είναι η άτυχη γυναίκα που έχασε τη ζωή της αργά χθες το βράδυ, λίγα μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, όταν της επέφερε μαχαιριές ο 39χρονος πρώην σύντροφός της......

Το κορίτσι είχε υποβάλει μήνυση σε βάρος του, το 2020, για βιαιοπραγία και βιασμό. Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες …

Αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος είδε τον δράστη σε κατάσταση αμόκ να κυνηγά με ένα μαχαίρι το θύμα του, περιγράφει τις στιγμές τρόμου που έζησε η 28χρονη.

«Κατέβαινα από το λεωφορείο την ώρα που σχόλαγα. Και ακούσαμε τη γυναίκα να φωνάζει “δέχομαι απειλές για τη ζωή μου”. Και πάει και τρέχει με το μηχανάκι και την καρφώνει στην πλάτη. Απανωτές μαχαιριές» περιγράφει για όσα συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας.

Όπως λέει στο protothema.gr «την κυνηγούσε 100 μέτρα (σ.σ. ο 39χρονος). Η αστυνομικός δεν βγήκε από το φυλάκιο» αναφέροντας πως η κοπέλα φώναζε για βοήθεια αλλά κανείς δεν έτρεξε να τη σώσει.

«Η κοπέλα φώναζε ότι δέχεται απειλές. “Με κυνηγάει να με σκοτώσει”. Ήταν με ένα φίλο της. Δεν τον είδα, είδα τον άλλον με το μηχανάκι που κρατούσε μαχαίρι και φώναζε “θα σε σκοτώσω”».

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, η άτυχη γυναίκα πήγε αργά το βράδυ στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, συνοδευόμενη από ένα φίλο της, για να καταγγείλει τον φερόμενο ως δράστη, επειδή την παρενοχλούσε. Στη συνέχεια ζήτησε αστυνομική προστασία προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι της, επειδή φοβόταν. Η αξιωματικός Υπηρεσίας της είπε να περιμένει μέσα στο Α.Τ., προκειμένου να καλέσει ένα περιπολικό.

Η 28χρονη όμως, σύμφωνα πάντα με την ΕΛΑΣ, δεν περίμενε και αμέσως μετά βγήκε έξω από το Α.Τ., μαζί με το άτομο που την συνόδευε. Παράλληλα, κάλεσε η ίδια από το κινητό τηλέφωνό της το κέντρο της Άμεσης Δράσης, προκειμένου να πάει ένα περιπολικό στο σημείο. Την ώρα που μιλούσε με το «100», ο 39χρονος, που παραμόνευε, της επιτέθηκε και την μαχαίρωσε, ενώ ο φίλος της δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Αμέσως μετά, ο φερόμενος ως δράστης αυτοτραυματίστηκε στο λαιμό και διακομίστηκε με ασθενοφόρο, και με τη συνοδεία αστυνομικών, στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Σημειώνεται, ότι ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Αττικής διέταξε την διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ευθύνες αστυνομικών.

agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο