Σάββατο 3 Απριλίου 2021

“Κλειδί” για την ανάπτυξη επενδύσεις στο Πλατυγιάλι και υποδομές λέει o Δήμαρχος.

Στις προοπτικές ανάπτυξης που θα δημιουργήσει η υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων στο Πλατυγιάλι αλλά και στην αναγκαιότητα δημιουργίας έργων υποδομής αναφέρθηκε μιλώντας στον “Δυτικά Fm” ο Δήμαρχος Ξηρομέρου, Γιάννης Τριανταφυλλάκης.....

Σε συνέντευξη του στη Δήμητρα Λαοπόδη και την εκπομπή “Today News” αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επενδυτικό ενδιαφέρον και πρότεινε εκείνα τα έργα που θεωρεί επιβεβλημένα όπως τη δημιουργία σύγχρονου οδικού δικτύου για τα πολυσυζητημένα 14 χιλιόμετρα που συνδέουν το Πλατυγιάλι με τον Αστακό.

Δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει και την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Δημαρχείο στον Αστακό και στις λύσεις που επελέγησαν για να αλλάξει η εικόνα του κτηρίου.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη:



mytikaspress

19 σχόλια:

  1. EΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΕΒΕΝΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα χωριά βρωμανε δήμαρχε .λύστε τα μικρά πρώτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι δημοσιογράφοι πήραν χαμπάρι τον δήμαρχο που κάνει μόνο για συνεντεύξεις. Τώρα αν καταφέρει να φτιάξει τον Αστακό Ντουμπάι χαλάλι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 10 47 οι δημοσιογραφοι ξερουν τι κανουν σας εχει πιασει τρεμουλα με τον τριανταφυλακη και το πλατυγυαλι ετσι; ελα μαρτυρα το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απο διαπιστώσεις άλλο τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλο φρου φρου κ αρώματα. Μόνο το επικοινωνιακο κ τίποτε άλλο. Η καθημερινότητα μετράει κ εκεί έχετε πατωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως όταν έχεις μάθει να είσαι στον πάτο και βλέπεις πρώτη φορά τον Αστακό και το Δήμο Ξηρομερου έτσι μετά από τοοοοοοσα χρόνια σου κάνει παράλογο και ξένο.Μείνε στον πάτο σου και άσε το Δήμαρχο και τη δημοτική αρχή να κάνουν τη δουλειά τους

      Διαγραφή
  8. ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ . ΒΡΩΜΑ ΔΥΣΟΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πάρτους παραμαζωμα δήμαρχε μην κωλωνεις πουθενά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝ ΘΈΛΕΤΕ ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ ΈΡΓΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΉΣΕΤΕ, ΧΩΡΊΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΈΝ ΚΕΡΙΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. χωρίς προσόντα δεν γινεται καμία διεκδίκηση
    αράζουμε στην φτώχια μας και όπου βγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Δήμαρχος μια χαρά το παλεύει. Πιστεύω ότι κοιτάζει το καλύτερο για Δήμο. Όσο για τα χωριά υπάρχουν και οι τοπικοί πρόεδροι και επιπλέον ο καθένας ας πράξει το καλύτερο για το χωριό του ατομικά. Όταν πετάτε τα σκουπίδια σας όπου σας βολεύει αρκεί να τα ξεφορτώθείτε δεν φταίει ο Δήμαρχος. Η καθαριότητα είναι δική μας ευθύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΥΟΔΩΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ 80% ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΝΙΚΗΣ 90%..ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΣΥΝΗΘΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ..ΔΑΓΚΩΤΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ..ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΛΥΦΤΕΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΤΛ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ που δεν κρύβεσαι γιατί γράφεις ανώνυμα? Ξεκίνησε από τον εαυτό σού και μετά πήγαινε στους υπόλοιπους

      Διαγραφή
  14. 4:10 ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 90% ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΕ .ΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΟΥΝΗΔΕΣ 1Ο ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 90% ΑΣ ΠΑΡΕΙ 1 ΨΗΦΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο