Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Δήμος Ξηρομέρου: Τα αρμόδια όργανα για την διαχείριση της πανδημίας από κορονοϊό covid-19 στη χώρα μας.


     Μετά από τις αναρτήσεις του dr. Παναγιώτη Στάικου σε τοπικά ιστολόγια, ο Δήμος Ξηρομέρου με ανακοίνωση προσδιορίζει τα αρμόδια όργανα για την διαχείριση της πανδημίας από κορονοϊό covid-19 στη χώρα μας, είναι η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

 Ολόκληρη η ανακοίνωση:

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
 
Ενημερωθήκαμε οτι ιδιώτης ιατρός της περιοχής με αναρτήσεις του σε τοπικά ιστολόγια θέτει κάποια ζητήματα για την διασπορά του κορονοϊού.
Με απόλυτο σεβασμό στις προσωπικές απόψεις, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι αρμόδια όργανα για την διαχείριση της πανδημίας από κορονοϊό covid-19 στη χώρα μας, είναι η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).
Παράλληλα, έχουν θεσπιστεί συγκεκριμένα πρωτόκολλα βάση συγκεκριμένων επιδημιολογικών δεδομένων και μέσα από την συνεργασία των θεσμικών οργάνων συντονίζεται η δέσμη μέτρων ανάλογα με την διασπορά της νόσου, τον χώρο των κρουσμάτων και την ιχνηλάτηση. Σε κάθε επίπεδο προτείνονται μέτρα και ενέργειες πάντα σε στενή συνεργασία. Σε διαφορετική περίπτωση θα κυριαρχούσε το χάος.
Τέλος, να αναφέρουμε οτι η διασπορά ψευδών ειδήσεων για δημιουργία εντυπώσεων δεν τιμά κανέναν, ιδιαίτερα ανθρώπους που κατέχουν την θέση του υγειονομικού λειτουργού.


13 σχόλια:

  1. Ο, τι πιο σωστο έχω διαβάσει τις τελευταίες ημέρες!! Τον έπαινο τον διεκδικούμε δεν τον επιζητάμε κύριε Παναγιώτη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα αρμόδια ορφανά όμως κύριοι τα ενημερώνουν οι κατά τόπους υπεύθυνοι. Αυτή τη στιγμή ο αστακός βράζει από κρούσματα.Οι καφετέριες σερβίρουν καφέ σε προ κιρωνοιου εποχές οι πελάτες κάθονται σε καρέκλες ο δήμος λειτουργεί κανονικά χωρίς κανείς εκεί να φορά μάσκα με πρώτους διδαξανττες τους αιρετούς. Ένα μπάχαλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Στάικος φταίει για την διασπορά στο Δημαρχείο, ο Στάικος φταίει για την ασυδοσία στις καφετέριες, ο Στάικος φταίει για το ότι δεν υπάρχει έλεγχος αν τηρούνται τα μέτρα ή φταίνε οι αρχές και κυρίως ο Δήμος; Σ αυτό το θέμα φταίτε εσείς κύριοι του Δήμου. Κανένα μέτρο πρόληψης δεν πήρατε ούτε καν μέσα στο Δημαρχείο. Τέλος, θα σας αναφέρω και εγώ ότι το λέτε ότι φταίνε οι άλλοι και όχι εσείς δεν σας τιμά και ιδιαίτερα ανθρώπους που έχουν την ιδιότητα του Δημάρχου και του υγειονομικού λειτουργού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν φταιει ο σταικοσ φταιει ο δημοσ για την πανδημια στην κινα .αντε ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 6:25 γελαωω, κάτσε να πω στο δήμαρχο να έρθει να σου φορέσει τη μάσκα σωστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην Κίνα όχι. Για την εξάπλωση που υπάρχει όμως εδώ έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Δεν χρεώνεται μόνο τα καλά αλλά κ τα άσχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε ακριβώς πως έχει μερίδιο ευθύνης όταν κανένας δεν ακολουθεί αυτα που πρπει; τη νταντά να σας κσνει; εγώ Ξέρω 2 άτομα που πήγαν στο δημαρχείο Παρασκευή 2/4 χωρίς μάσκα και ενώ είχαν κάνει τεστ πριν 3 μερες και βγήκαν θετικοί κυκλοφορούσαν κανονικότατα και πριν ξανακανουν την Δευτέρα 5/4 έλεγαν με κόλλησαν στο δημαρχείο. Υπάρχει καταγγελία στο ΕΟΔΥ επώνυμη γι αυτους από 6 άτομα. Αλλά ξέχασα φταίει ο δήμος.

      Διαγραφή
  7. 7 31 δεν ειδα να του δινεισ συγχαρητηρια ενα χρονο τωρα που δεν ειχαμε κρουσματα στη περιοχη.
    δημαρχε να κανεισ περιοδειεσ και αμα βλεπεισ κανεναν χωρισ μασκα να τον πυροβολεις.
    εδω κολλησαν βουλευτεσ , αρχηγοι κρατουσ ,παιδια , γεροντεσ σε ολο το κοσμο .μαλλον θα φταιει ο δημαρχοσ μασ.Αλλα μαλλον αυτος φταίει ,γιατι δεν εχετε τι να πειτε μετα τη συντριβη σας και τον κατηγορειτε για το κορονοιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κανένα σχόλιο .
    Η ζωή η ίδια έδωσε τις απαντήσεις .
    Υπάρχουν ένοχοι και αθώοι .
    Παναγιώτης Σταικος χωρίς καμία διεκδίκηση επαίνου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι ειναι εκείνο το οποίο έκανε τον Δήμαρχο να μην μας ενημερώσει πόσοι απο τους υπαλλήλους του Δημου ειχαν θετικό το μοριακό τεστ την Δευτέρα ?
    Γιτατί αυτή η ενοχη σιωπή.
    Τι θέλει να κρυψει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ 3 Ή 4 Ή 10 ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.

      Διαγραφή
    2. Μεεεεγαλη σιωπή. Δεν έκλεισα μάτι όλο το βράδυ. Δεν έχετε με τι να ασχοληθείτε.

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο