Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Συντηρήσεις εξεδρών στα γήπεδα Αγίου Νικολάου και Παλαίρου


Στα πλαίσια της συντήρησης της εξέδρας του γηπέδου του Αγίου Νικολάου του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας πραγματοποιούνται εργασίες ελαιοχρωματισμού και στεγανοποίησης-αντικατάστασης μέρος του δαπέδου της εξέδρας....
Διαβάστε περισσότερα »
Οι εργασίες στο γήπεδο θα ολοκληρωθούν σε αυτή την φάση με την συντήρηση των πάγκων του γηπέδου (τοποθέτηση πλεξιγκλάς και αντικατάσταση σπασμένων καθισμάτων) και την αλλαγή της φθαρμένης πινακίδας του γηπέδου που βρίσκεται στα αποδυτήρια.

Στο γήπεδο της Παλαίρου ήδη ολοκληρώθηκε ο ελαιοχρωματισμός εξωτερικά των αποδυτηρίων. Σύντομα θα γίνουν και εσωτερικά εργασίες έτσι ώστε να βελτιωθούν τα αποδυτήρια και να γίνουν λειτουργικά για τους χρήστες.

Επίσης θα συνεχιστεί από την Δευτέρα 12 Απριλίου η συντήρηση της εξέδρας (ένα έργο προγραμματισμένο από τα τέλη του 2020).

Στην εξέδρα θα στηθεί περιμετρικά σκαλωσιά, έτσι ώστε να γίνει συντήρηση και εξωτερικά της εξέδρας . Τέλος όπου χρειάζεται θα γίνει αντικατάσταση σιδηρών και καθισμάτων. Προτεραιότητα έχει η ασφάλεια των φιλάθλων και η διατήρηση της εξέδρας για πολλά ακόμη χρόνια.

ΕΚ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ







8 σχόλια:

  1. ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΡΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ .ΑΛΛΑ ΕΣΕΝΑ ΒΡΕ ΠΑΝΤΕΛΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΕ ΡΕ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΟΛΔΑΤΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΡΥ ΕΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φτιαξτε και μια εξέδρα για τους fan γυπεδικούς οπαδούς της περιοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 9:15 ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΒ ΚΑΡΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΛΗΤΟΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΡΥ ΔΙΟΤΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΝΗΝΤΑΕΥΡΟ Ο ΠΑΝΤΕΛΑΚΟΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΡΕΤΑΛΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η μοναδική ομάδα κ έδρα Δήμου χωρίς εξέδρα ο Ηρακλής Αστακού , αίτημα από την Δημοτική αρχή για εξέδρα στο Γήπεδο προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού (η σύζυγος του από Αγρίνιο)κ Γεν Γραμματεα υποβάλαμε ποτέ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η συντήρηση γίνεται με τα οκταμηνα που εργάζονται στο δήμο όταν ολοκληρωθεί η συντήρηση να δούμε πόσα χρήματα θα έχουν κοστίσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξυπνήστε εκεί στην Πάλαιρο δεν βλέπετε ότι στόχος είναι να διαλύσουν την ομάδα σας και το γήπεδο που είναι το στολίδι που σας είχε φτιάξει ο Σολδάτος πήγα πριν 20 ημέρες και με έπιασε θλίψη παντού καταστροφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα πιράνχας ετοιμάζονται έρχεται χρήμα ζεστό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο