Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Ένταση στο Δ.Σ. του Δήμου Ξηρομέρου, διασταύρωσαν τα ξίφη τους.


    Η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 23 Απριλίου 2021 είχε την τοποθέτηση του Αντιδήμαρχου κ. Σωτήρη Γερόλυμου (Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοικητικών Υπηρεσιών και Κοινωνικής Προστασίας,) για τα οικονομικά του Δήμου Ξηρομέρου. 

Αρχικά έκανε αναφορά σε Αγωγή του "Φορέα διαχείρισεις στερεών αποβλήτων-αναγκαστικός σύνδεσμος διαχείρισης στερεών αποβλήτων 3ης διαχειριστικής ενότητας Νομού Αιτωλοακαρνανίας", που στρέφεται κατά του Δήμου με αξίωση 119.000 ευρώ.


 

Εν συνεχεία έκανε αναφορά στον επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Αναζωογόνηση Ξηρομέρου" κ. Στάϊκο για την θέση του, να αποκαλέσει την παράταξη του Δημάρχου και την πολιτική της ως φορομπηχτική, καθώς στη συζήτηση για τα δημοτικά τέλη ισχυρίστηκε ότι από την είσπραξη ο Δήμος θα έχει αύξηση κατά 60% από τα προηγούμενα χρόνια.
Αίσθηση κάνει η τοποθέτηση του κ Γερόλυμου να χαρακτηρίσει ως πολιτικό συνεταίρο της παράταξης  "Δυνατό Ξηρόμερο" τον κ. Στάικο.

Δείτε το σχετικό βίντεο και τα επιχειρήματα του κ. Γερόλυμου:



Μετά την τοποθέτηση του κ. Γερόλυμου τον λόγο πήρε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Δυνατό Ξηρόμερο πρώτα ο πολίτης" κ. Γαλούνης, αναφέροντας ότι λαϊκιστής δεν υπήρξε ποτέ.
 

Δείτε την τοποθέτησή του:



Η τοποθέτηση του κ. Στάικου με τα επιχειρήματα ως προς τα δημοτικά τέλη:



Η τοποθέτηση του Δημάρχου κ. Τριανταφυλλάκη για τα οικονομικά στοιχεία του Δήμου:



Η τοποθέτηση του κ. Γερόλυμου:



Η απάντηση του κ. Γαλούνη για την αγωγή που είχε αναφέρει ο κ. Γερόλυμος:

 








24 σχόλια:

  1. Για το θέμα του αυδή που τον ξέσκισαν το δήμαρχο οι δημοτικοί του σύμβουλοι γιατί δεν το αναφέρετε;
    Τέσσερις του έφυγαν
    Τελείωσε ως δήμαρχος
    Κατέρρευσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ Η ΙΔΙΑ ΕΙΚΟΝΑ.ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΧΩΡΟΣ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΩΝ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΕΡΙΣ ΑΚΡΗ 100 ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΩΝΤΑΙ. ΠΟΣΟ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 11 27 ρωτα κανα στατιστικολογο.
    δημαρχοσ του 80% δεν καταρρεει.
    φθειρεται εκλογικα λιγο αλλα θριαμβευει στις επομενες
    την τριτη εκλογη θα χασει αν δεν δουλεψει απο τωρα για την τριτη εκλογη ο τριανταφυλλακησ
    η δευτερη ειναι στο τσεπακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ χάλια η τοποθέτηση συμβούλου με κουβέντες νεκροταφείο-κοκκινες γραμμές κουβέντες καφενείου... όπως είπε ο Δήμαρχος , όσο για την έπαρση... ας προσέχουμε για να μήν δίνουμε δικαιώματα σέ κανέναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε 1.35 δεν πήρε ο τριαντάφυλλακης 80%.η παράταξη το πήρε. Κ για να το πω καλύτερα ο γαλουνης πήρε 20% επειδή τόσο άξιζε να πάρει κ δεν τον ήθελε άλλο ο κόσμος. Οπότε όποιος κ να ήταν απέναντι θα έβγαινε δήμαρχος. Ας ολοκληρώσει πρώτα την τετραετία κ βλέπουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι φανερό πλέον ότι ο Δήμος Ξηρομερου είναι υπαρκτός και δουλευει πραγματικά με αποτελέσματα.Όσο για λάσπες που αναφέρει ο Μουστάκιας,τα γουρούνια τα γνωρίζουμε μέσα στις λάσπες ,απλά η σφαγή από την τωρινή δημοτική αρχή γίνεται στο γόνατο.Ας του πει κάποιος ότι τελείωσε και ας προσπαθεί μόνο να σώσει το τομάρι του,γιατί θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος με αυτά που έρχονται .Γαλούννννννν´ κρυπς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έσκισε ο Γαλουνης χθες
      Μπράβο του
      !!!

      Διαγραφή
    2. Έσκισε όπως και στις εκλογές!!!Ξυπνήστε ξημέρωσε στο Ξηρόμερο.

      Διαγραφή
  7. Εδώ δεν ψήφισαν οι δικοί του και εσείς πανηγυρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 2:56 έσκισε .το καλτσον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΙΛΑΚΗ ΡΕ ΡΕΤΑΛΙΑ ΓΑΛΟΥΝΗΔΕΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΩΡΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗ.ΓΑΛΟΥΝΗΔΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΩΡΕ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΣΑΣ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ 80% ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το είπες μια χαρά 5.20. Ο κόσμος έδιωξε τον γαλουνη με 80%.Δεν έβγαλε δήμαρχο τον τριαντάφυλλακη απλά έδιωξε το γαλουνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτή την αρνητική εισήγηση του Δημάρχου να βλέπει ο κόσμος που δουλεύει στην μονάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι κυβερνώντες θα πρέπει να κάνουν την ενημέρωση, αποφεύγοντας να χρησιμοποιούν (και μάλιστα χωρίς λόγο και απρόκλητα) χαρακτηρισμούς, όπως "πολιτικός συνεταίρος", που μπορεί να προκαλέσουν εκρήξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 8:00 ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ .ΦΙΛΕ ΑΝ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΟΥΝΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ 80%.ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΝΈΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παιδια είστε 5 άτομα που γράφεται τις ίδιες ηλιθιότητες. Έλεος πια. Βαρεθήκαμε. Ο Γερολυμος κάνει την δουλειά του πολύ καλά και μέχρι τώρα ο Γαλουνης είναι ανίκανος να τον εμποδίσει. Αυτό που δεν μπορείτε να καταλάβετε είναι ότι δεν ασχολείτε κανένας πλέον με το Γαλουνη. Είναι ΠΑΡΕΛΘΟΝ. Είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ. Τις βρωμιές του του βγάζει με χαρτιά και αποδείξεις ο Γερολυμος και αυτός ρίχνει λασπη γιατί δεν έχει επιχειρήματα να τον αντιμετωπίσει.
    Σταματήστε να κοροϊδεύετε.....το μέλλον είναι εδώ. Το μέλλον είναι ο Τριανταφυλλάκης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ μετα ξύπνησες..

      Διαγραφή
    2. Εγώ ξύπνιος ειμαο εσυ; κοίτα μην ξυπνήσεις απότομα και πεσεις..

      Διαγραφή
    3. Δεν ξύπνησες .. υπνοβάτης είσαι .. πρόσεχε μην στουκαρεις

      Διαγραφή
  15. Εσύ που λες για τον κύριο αντιδήμαρχο ότι κάνει όλα είσαι σίγουρος και αν είσαι γιατι ασχολείσαι με τον βάλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάθε ελληνικά και μετά γράψε σχόλιο. Η μήπως περιμένετε να σας μάθει αντιδήμαρχος γλώσσα και γραφή.

      Διαγραφή
  16. 11.30 είσαι πολύ βαθιά νυχτωμένος!!! Θα ξυπνήσεις αν ξυπνήσεις ποτέ κ τότε τα λέμε. 2 χρόνια τους έμειναν ακόμη. Έχουν γίνει πολυ χειρότεροι από τους προηγούμενους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δόξα το μεγαλοδυναμο ξύπνιος είμαι. Ες κοιμασαι και βαθιά μάλιστα. Δημου είπες κάτι για τις παρανομίες που βγαίνουν στο φως. Μόνο για το μέλλον μου έγραψες. Και όλα με χαρτιά και αποδείξεις. Άντε στον πεθαμένο σου να κάνεις παρέα γιατί στο Αγρίνιο δεν τον πλησιάζει άνθρωπος έμαθα.

      Διαγραφή
  17. Έχεις δίκιο φίλε για το γερολυμο. Όντως την κάνει πολυυυυυυ καλά τη δουλειά του! Έμαθε κ αυτός!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο