Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Δήμαρχος Ξηρομέρου: "Αλλάζουμε ...."


    Προχωρούν οι εργασίες ανάπλασης, ένα ακόμα στοίχημα από τη νέα Δημοτική αρχή του Δήμου Ξηρομέρου.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Τριανταφυλλάκης έκανε την παρακάτω ανάρτηση χρησιμοποιώντας την φράση "Αλλάζουμε ...."

Δείτε το βίντεο της ανάρτησης:

 38 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω σε τι εξυπηρετεί αυτό το τσιμεντόσχημο κατασκεύασμα. Κατά τη γνώμη μου πρόκειται για έγκλημα Και αφού αντιπαρελθω τα περί "γκρίνιας" να πω τα εξής: υπάρχει ήδη σε απόσταση 20(!!!!) μέτρων παιδική χαρά και σε απόσταση 50 μέτρων άλλο πάρκο. Ποιες είναι οι ανάγκες και σε τι εξυπηρετεί να υπάρχουν μέσα σε 50 μέτρα 3 χώροι για παρόμοια χρήση; Ο Αστακός είχε επείγουσα ανάγκη αυτός ο χώρος μαζί με το παρακείμενο οικόπεδο να γίνουν πάρκινγκ. Αλλά μάλλον αυτό δεν είναι τόσο γκλαμουρατο όσο οι πέτρες και οι πλάκες και έτσι οι πραγματικές ανάγκες της πόλης και των πολιτών πάνε περίπατο...

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη η αναπλαση είναι έργο που πιστώνεται εξ ολοκλήρου στη νυν δημοτική αρχή ή απλά υλοποιείται τώρα κ κάποιος το καρπώνεται?

Ανώνυμος είπε...

μετα απο τοσα χρονια βλεπει εργο το ξηρομερο

Ανώνυμος είπε...

H ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ . ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Το στοίχημα της ανάπλασης δυστυχώς για σας δεν ήταν δικό σας για να το κερδίσετε. Κ ο κόσμος το ξέρει. Οι δεσμεύσεις οι δικές σας απέναντι στο λαό του ξηρομερου ήταν να πάνε στον εισαγγελέα όσοι έκαναν παρανομίες από την προηγούμενη δημοτική αρχή και το κόψιμο των παράνομων παροχών. Με αυτά τα 2 στοιχήματα για υλοποίηση εκλεγηκατε κ μετά από 2 χρόνια δεν έχετε κάνει απολύτως τίποτε. Είστε ακόμη στο μηδέν.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά τι κάνετε ;

Ανώνυμος είπε...

Τι θα φτιαχτεί εκεί δεν κατάλαβα.

Ανώνυμος είπε...

Καλές είναι οι αναπλάσεις κάποιων χώρων, αλλά δυστυχώς βλέπω πως η δημοτική αρχή δεν φαίνεται να κάνει ιεράρχηση των προβλημάτων του τόπου και να βάνει προτεραιότητες για την επίλυσή τους. Επιχαίρει για μια ανάπλαση που δεν ήταν τόσο απαραίτητη όσο είναι, για παράδειγμα, η λειτουργία των σφαγείων και η καλή (και όχι πρόχειρη) συντήρηση των αγροτικών δρόμων, έργα που είναι απόλυτα απαραίτητα για ολόκληρο το Δήμο, αφού το 80% περίπου των κατοίκων του είναι αγροτοκτηνοτρόφοι. Χωρίς να αναφέρω το νερό που δεν πίνεται και που δεν έχει το Αρχοντοχώρι, τις λακκούβες στους δρόμους που πρέπει να καλυφθούν σωστά και όχι πρόχειρα, το βιολογικό του Αστακού καθώς και άλλα που είναι άμεσης προτεραιότητας. Ας περιμένουμε πάντως να δούμε τι σόϊ πράγμα θα βγεί από αυτή την ανάπλαση και πότε θα τελειώσει. Και για να μη βιαστούν κάποιοι να με καταγράψουν στους από εδώ ή από στους από εκεί, εξηγούμαι ότι τα ίδια ισχύουν και για όλους τους προηγούμενους.

Ανώνυμος είπε...

6:40 νερο φτιαχνουν βιολογικό φτιάχνουν παιδικές χαρές φτιάχνουν αγροτικές οδοποιιες φτιαχνουν και φτιάχνουν και αναπλαση.
Δεν είσαι ούτε απο δω ούτε από εκεί αλλά τσαστ στο κεντρο

Ανώνυμος είπε...

για πρωτη φορα μετα απο πολλα χρονια αρχιζω και πιστευω οτι εχουμε δημο και δημαρχο.τριανταφυλλακη με υποχρεωνεισ να σε στηριζω

Ανώνυμος είπε...

Δεν γίνεται κανένα έργο στον τόπο και όλοι, δίκαια, διαμαρτύρονται. Γίνεται έργο και από βρωμιά και λάσπη φτιάχνεται πάρκο, πάλι κάποιοι διαμαρτύρονται χωρίς ωστόσο να προτείνουν κάτι. Το πάρκινγκ δεν θα ήταν ένα τσιμεντένιο, άθλιο, κατασκεύασμα; Δεν υπάρχει καμία ελπίδα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΟΠΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΛΙΚΑΡΟ

ΠΡΟΧΩΡΑ ΛΕΒΕΝΤΗ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΩΣΤΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ , ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΒΥΖΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

Ανώνυμος είπε...

Για ποια παιδική χαρά μιλάς; Την μια και μοναδική της έδρας του δήμου που βρίσκεται σε πρωτόγνωρη κατάσταση;
Το θεωρείτε επίτευγμα; Συγχαρητήρια!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε η φίλη 8.13 για πες μου τι έχει κάνει η νέα δημοτική αρχή εκτός από το να υλοποιηθεί μελέτες άλλων?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ:
1 ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΘΟΡΥΒΑ
2 ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ
3 ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΜΑΔΙΚΑ
4 ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ
5 ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ
6 ΕΚΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
7 ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
8 ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΕΡΑΝ ΩΡΑΡΙΟΥ ( ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ)
9 ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ.
10. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ.
11. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΜΙΖΕΣ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ..ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ..
ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΛΥΦΩ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟ ΜΑΥΛΟ ΠΟΛΛΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΩΝΥΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Να σου πώ
1) αναθέσεις τεχνικων έργων μέσω του ανοιχτού συστήματος προσφοράς με μικρότερη τιμή σε ευρω
2) αμφισβήτηση όλων των προφορικών αναθεσεων της τέως δημ. αρχής
3) αποπληρωμή των χρεών στην ΔΕΗ 550.000 ευρώ χρέος που κληρονόμησε από τους τέως
4) αποπληρωμή κανονικά της δόσης του δανείου ενός εκατομμυρίου ευρώ από την τέως δημ. αρχή
5) ένταξη ενεργειακά της Περιφέρειας
5) Αγώνας ουσιαστικός στην Επιτροπή Αγώνα, για επαναχωροθέτηση της ΠΟΑΥ
και αλλά πολλά και έπεται συνέχεια
αμφιβάλλεις ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΝΑ ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ? ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΙΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΙΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΗΠΕΔΑ. ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ. ΠΕΝΤΕ ΕΠΙ ΠΕΝΤΕ. ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ Κ.Α ΕΝΑ ΠΑΡΚΙΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΥ ΑΡΑΖΑΝ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΡΙΜΠΟΤ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΑΖΟΥΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΕΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΑΙ ΚΑΝΑ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΙΣΑΜΕ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ μιζέρια ρε παιδιά πολύ όμως έλεος, ,,,!!! , Ρε σεις ότι έργο γίνεται είναι καλό για τον τόπο μας.Πρεπει να το επικροτουμε όχι να το κατηγορουμε. Τριολας

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά ο 7:07 που είδε παιδική χαρά στον Αστακό. Οποίο παιδί μπει μέσα κινδυνεύει να σκοτωθεί, για αυτό είναι και κλειδωμένες. Δεν είναι τόσο δύσκολο να τις φτιάξουν από το να σκορπάνε εδώ κι εκεί. Δεν έχουν που να βγουν βόλτα τα παιδάκια

Ανώνυμος είπε...

Το επικροτουμε φίλε μου. Καλό είναι όμως να μην το κσπηλευοντσι κάποιοι που ως τώρα είναι ανύπαρκτοι.

Ανώνυμος είπε...

8.59 είσαι σοβαρός? Χωρίς να προβάλλεται λες? Ολο φωτογραφίες είναι κ να παρουσιάζει έργα ως άλλων ως δικά του. Όλη η λειτουργία της δημοτικής αρχής στηρίζεται στην επικοινωνία κ στο Facebook.

Ανώνυμος είπε...

Οπότε 9.08 από τη στιγμή που δεν ανέφερες την αναπλαση μέσα σ αυτά που παραθέτεις παραδέχεσαι ότι δεν είναι έργο της δημοτικής αρχής κ εκθέτεις το δήμαρχο που το οικιοποιειται. Παρεπιμπτοντως όλα όσα ανέφερες πρακτικά δεν προσφέρουν τίποτε στους πολίτες. Αλήθεια για εισαγγελείς κ παράνομες παροχές ξέρεις τίποτε?

Ανώνυμος είπε...

άμα δεν αρέσει τράβα να σου δώσουν κανένα 5ευρω αυτοί που ψισισες στο δημο .να ήρεμισεις.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος θα παίζει σε αυτά τα πρόβατα του μπάκα αφού δεν υπάρχουν παιδιά δε παντρεύεται κανένας θα παίζω εγώ ο γέροντας οι Πακιστανοί κ οι Αλβανοί Ελλάς το μεγαλείο σας

Ανώνυμος είπε...

11 36εγω ξερω οτι ειναι δημαρχοσ ο τριανταφυλλακησ . και μαλιστα δημαρχοσ του 80%.οι αλλοι ξεφουσκωσαν και ειναι εξαφανισμενοι.ο κοσμοσ ξερει ποιοσ ειναι ο καθενασ. τα γραφαμε και πριν τις εκλογεσ του 2019 τα γραφουμε και τωρα .η κοινωνια δεν ειναι χαζη και μεσα στη κοινωνια ειναι ο τριανταφυλλακησ . δουλευταρασ ,ταπεινοσ,γιατροσ,ευγενικοσ ,συγχρονος και πολλα αλλα .εχει το πακετο που λεμε . αν θελει να ειναι δημαρχοσ θα ειναι παλι δημαρχοσ και ευκολα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΊΝΕΙ ΣΤΟ ΔΉΜΟ
με διασκορπισμένα αντιπολίτευση
Γαλούνης , Ζωγας , Σταικος
δήμαρχος θα είναι ο Γιάννης
Και θα φταίνε αυτοί οι 3 ηγέτες

Ανώνυμος είπε...

κάνε λίγο υπομονή 11.34. Θα μάθεις σε λίγο καιρό.

Ανώνυμος είπε...

σιγα την τριπλή ηγεσία. Αυτοι κοιτανε Μόνο. Την ΦΟΛΟΔΟΞΙΑ τους.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ρε Φίλε δεν φτιαχνουν Ενα σινδιασμό αυτοί.
τόσο άσυνενόητοι είναι ? ΕΛΕΟΣ

Ανώνυμος είπε...

11 49 τι να μαθουμε;οποιοσ και αν παει απεναντι θα χασει γραψτο.και η διαφορα θα ειναι τεραστια στο τελοσ.τα λεγαμε και στις εκλογεσ του 2019 θα τα ξαναπουμε το 2023 και αυτη τη φορα αλλιως

Ανώνυμος είπε...

Δεν κάνουμε τίποτε άλλο. Μια ζωή υπομένουμε και στο τέλος στην απο γοή τευση μένουμε.
απ τους διάφορους πολιτικάντηδες τους πονηρούληδες και πονηρούς

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΞΊΖΕΙ ΓΙΑ ΑΝΏΤΕΡΑ
και άσχετα ότι δέν το λένε οι αντίπαλοί του
Είναι μίζεροι και εγωισταί.

Ανώνυμος είπε...

1. 53 είναι κοινό μυστικό ότι όποιος κ να ήταν απέναντι στο γαλουνη θα κέρδιζε. Ο κόσμος δεν ψήφισε τριαντάφυλλακη. Κατά ψήφισε γαλουνη. Κ φυσικά βλέπει μια από τα ίδια.

Ανώνυμος είπε...

NA ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΒΡΗ ΤΟΥ 22 ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ ,ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ , ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ.ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 4 ΜΗΝΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ,ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ,ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΚΟΡΠΙΣΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΚΕ ΓΚΕ

Ανώνυμος είπε...

2 51 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΕΣΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΓΑΛΟΥΝΗ ΝΑ ΓΙΝΟΣΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

4.17 πήγε κάποιος που το έβαλαν επικεφαλής κ βγήκε. Θα έβγαινε οποιος κ 6να ήταν γιατί ο κόσμος δεν ήθελε τον γαλουνη. Αυτό είναι κάτι που είναι γνωστό σε όλους εκτός από όσους φοράνε παρωπίδες.

Ανώνυμος είπε...

Ποια διαφορά??? Διάβασε λίγο παραπάνω.. Σε 30 μέτρα είναι η παιδική χαρά παρατημένη... Ούτε μια επισκευή... Το πάρκο μια φορά το χρόνο φτιάχνεται.. Εκεί χρησίμευε για πάρκινγκ.. Καράβι για κεφαλονια θέλουμε... Που θα παρκάρουν τόσα αυτοκίνητα ακόμη και τα δικά μας δεν έχουμε που να βάλουμε.