Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Πόσα οχήματα έχουν περάσει έως σήμερα από τα διόδια του Ρίου

 


Πάνω από 40 πρόστιμα σε διόδια Ρίου και Ελαιώνα από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι σήμερα το πρωί.

Συνεχείς είναι οι έλεγχοι της αστυνομίας στα διόδια των Εθνικών Οδών δεδομένου ότι η έξοδος για το Πάσχα και η μετακίνηση σε άλλο νομό, δεν επιτρέπεται λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί με τον κορωνοϊό. Ωστόσο δεν λείπουν οι περιπτώσεις ταξιδιωτών που με διάφορες δικαιολογίες προσπαθούν να περάσουν τα διόδια, αλλά πέφτουν σε “μπλόκο”. Αυστηροί είναι οι έλεγχοι και στα διόδια του Ρίου.

Όπως πληροφορείται το thebest.gr από την προηγούμενη Παρασκευή ως σήμερα Μεγάλη Πέμπτη, η Τροχαία έχει γυρίσει πίσω 5 αυτοκίνητα, στο ρεύμα από Πάτρα προς Αθήνα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι σήμερα στα διόδια του Ρίου και του Ελαιώνα έχουν βεβαιωθεί πάνω από 40 πρόστιμα. Σήμερα η κίνηση χαρακτηρίζεται ελαφρά αυξημένη σε σχέση με χθες.

Πόσα οχήματα έχουν περάσει από τα διόδια

Όπως πληροφορείται το thebest.gr από την Ολυμπία Οδό, από τα διόδια της Ελευσίνας, από τα μεσάνυχτα ως τις 12 το μεσημέρι, σήμερα Μεγάλη Πέμπτη έχουν διέλθει στο ρεύμα από Αθήνα προς Πάτρα, 6.000 οχήματα. Η μείωση σε σχέση με την αντίστοιχη εποχή το 2019, προ κορωνοϊού είναι όπως επισημαίνεται, 70% και σε σχέση με την προηγούμενη Πέμπτη 8% κάτω.

Από τα διόδια του Ρίου από τα μεσάνυχτα ως τις 12 το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης, στο ρεύμα προς Πάτρα έχουν περάσει 2.250 όταν την προηγούμενη Πέμπτη στο ίδιο διάστημα ήταν 2.100

Από τα διόδια του Ζευγολατιού σήμερα από τα μεσάνυχτα ως τις 12 το μεσημέρι στο ρεύμα προς Πάτρα, καταγράφηκαν 2.400 οχήματα. Την προηγούμενη Πέμπτη στο αντίστοιχο διάστημα ήταν 2.300.

Στα διόδια του Ελαιώνα έχουν περάσει στο ρεύμα προς Πάτρα από τα μεσάνυχτα ως τις 12 το μεσημέρι 2.100 οχήματα και αντιστοίχως την προηγούμενη Πέμπτη 1.900

Μακρυγένη Ελευθερία

Πηγή: thebest.gr

1 σχόλιο:

  1. 6 χιλιαδες αυτοκινητα 40 προστιμα.μαλιστα.δηλαδη τα 6 χιλιαδες αυτοκινητα πανε για δουλεια δεν πανε για πασχα στο χωριο.οι 40 σας πειραξαν.ε ρε κοροιδεια που πεφτει.κ καλα δεν αφηνουμε πασχα στο χωριο ενω ολοι ηδη ειναι στο χωριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο