Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Δήμαρχος Ξηρομέρου: Οφείλουμε να εκσυγχρονιστούμε και να κάνουμε βήματα προς τις σύγχρονες ευρωπαϊκές τάσεις.



     Πρόταση για τη διαχείριση βιοαποβλήτων που αφορούν στην ανάπτυξη συστημάτων χωριστής συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών και βιοαποβλήτων, στην κατεύθυνση της προώθηση της οικιακής κομποστοποίησης, ενισχύεται στο Δήμο Ξηρομέρου.

Όπως δήλωσε με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Τριανταφυλλάκης, Οφείλουμε να εκσυγχρονιστούμε και να κάνουμε βήματα προς τις σύγχρονες ευρωπαϊκές τάσεις. Κυκλική οικονομία και αειφορία !!!
 
Δείτε τη δήλωση του Δημάρχου:
 
Πρόταση του Δήμου Ξηρομέρου για χρηματοδότηση για έργο ανάπτυξης διαχείρισης βιοαποβλήτων, από πόρους του ΠΕΠ Δυτικής Ελλάδας (ΕΣΠΑ)
Οφείλουμε να εκσυγχρονιστούμε και να κάνουμε βήματα προς τις σύγχρονες ευρωπαϊκές τάσεις. Κυκλική οικονομία και αειφορία !!!

3 σχόλια:

  1. Κανένα σχόλιο για τον κορωνοιο που έχουμε γεμίσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περαστε μια βολτα απο τον Κουβαρα να δειτε τους καδους που ξεχειλιζουν απο τα σκουπιδια κ τα μαζευετε 1 φορα το μηνα και μετα να μιλατε για εκσυχρονισμο. Ελεος δηλαδη, δημος Ξηρομερου δεν ειναι μονο ο Αστακος καντε κατι και για τα χωρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι λυπηρό να βλέπεις ότι κάποιοι κατακρίνουν ακόμα και τα θετικά που πάνε να γίνουν. Ναι η κατάσταση δεν είναι αυτή που πρέπει και θα σκουπίδια δεν μαζεύονται σε καθημερινή βάση τόσο στα χωριά όσο και στον Αστακό. Αλλά δεν γίνεται να εκμηδενιζουμε ακόμα και τα σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο